Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ti kaže Zebra, Bilja je jedna od retkih na Politici koja je dosledna shvatanjima strane kojoj je sklona i to je za poštovanje koliko god se mi
razilazili u stavovima oko politike stranaka

Pa cekaj Zebrinjo, a ja nisam?

5 i vise godina ja sam za Kostunicu kao sto je ona za Tomu, pa ne cak ni za Tomu, nego prvo za Seselja, pa onda za Tomu.

Ali dobro,sta je tu je, Bilja nije Toma.

edit: Ne treba neko da shvata kao licnu uvredu ako seneko nasali s njegovim "liderom", pa sta sve Bundy pise za Kostunicu, pa opet mi nije nesimpatican i ne ljutim se. I ne samo on. A Bilja se ljuti kao da si joj dirnuo u srce.

Poslednja izmena:
Pa cekaj Zebrinjo, a ja nisam?

5 i vise godina ja sam za Kostunicu kao sto je ona za Tomu, pa ne cak ni za Tomu, nego prvo za Seselja, pa onda za Tomu.

Ali dobro,sta je tu je, Bilja nije Toma.
Iju, pa ja veze n isam imala da si ti za Koštunicu, sad si mu ga tek naebala ijujuju :rotf: :hahaha1:
Šta si videla u tom političaru pihtijastog shvatanja i kolebljive naravi od prilike do neprilike?

Za razliku od tebe,ja nemam bog zna kakvo mišljenje o sebi...(To bolje da me niko i ne pita!:mrgreen:)
Vidi,ima tu jedna muka...Ko o sebi ima visoko mišljenje-mora da je glup,a ako nema dobro mišljenje-ili je pametan
ili zaista loš ili i jedno i drugo...
Pa,dok je sam sa sobom-uopšte nikom ne smeta kakvo mišljenje ima o sebi...:mrgreen:
Najbolji su oni koji se ne muče s takvim razmišljanjima...
Ali ima jedno zlatno pravilo u vezi toga:mišljenje o sebi najuputnije zadržati u sebi...:lol:
Dobićeš dva Gambrinusa ako mi priznaš da si samog sebe ovde razumeo. :sad2:

Iju, pa ja veze n isam imala da si ti za Koštunicu, sad si mu ga tek naebala ijujuju :rotf: :hahaha1:
Šta si videla u tom političaru pihtijastog shvatanja i kolebljive naravi od prilike do neprilike?

Pa videla sam sta sam videla. Tvoje je pravo da ga smatras za pihtijastog, meni se i takav pihtijast dopada. Ali se ne ljutim jer znam da je on iznad toga i svega.

Odlucan je, stabilan, ozbiljan i sl.

Pa videla sam sta sam videla. Tvoje je pravo da ga smatras za pihtijastog, meni se i takav pihtijast dopada. Ali se ne ljutim jer znam da je on iznad toga i svega.

Odlucan je, stabilan, ozbiljan i sl.

Kunem ti se životom svojim da nedoslednijeg, nesposobnijeg i vazdušastijeg političara od Koštunice Srbija odavno nije videla. On je onako zdrav i pokretan nesposobmiji od najtežeg
invalida u invalidskim kolicima i da si u mraku birala ne bi se njega dohvatila.

Kunem ti se životom svojim da nedoslednijeg, nesposobnijeg i vazdušastijeg političara od Koštunice Srbija odavno nije videla. On je onako zdrav i pokretan nesposobmiji od najtežeg
invalida u invalidskim kolicima i da si u mraku birala ne bi se njega dohvatila.

Pa iskreno receno, stvarno me ne zanima sta mislis o Kostunici.

Ovde nismo za to, ima "politika".

@ Zebra i Ilke.

Znate sta, vidim ja u cemu je stos - vama je krivo sto je "neko" otisao, a meni nije. No nisam za to da ga NIGDE nema. I tacka.

Ako hocete druzite se sa mnom, ako necete ne morate, jer svako ima i prava i razloga zasto mu nije krivo. Eto to je cela prica, a pocelo je oko Bilje samo jer je isto to i njoj krivo, rekla je.

Eto to je zakljucak.

Poslednja izmena:
@ Zebra i Ilke.

Znate sta, vidim ja u cemu je stos - vama je krivo sto je "neko" otisao, a meni nije. No nisam za to da ga NIGDE nema. I tacka.

Ako hocete druzite se sa mnom, ako necete ne morate, jer svako ima i prava i razloga zasto mu nije krivo. Eto to je cela prica, a pocelo je oko Bilje samo jer je isto to i njoj krivo, rekla je.

Eto to je zakljucak.

Milim da sam nešto propustila, niš :dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back