Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad sam zabrljala u samom početku, i rekla da je sve besplatno. z:mrgreen:

Dobro veče. z:)
Ma ušla sam u ćutalačku fazu, Pasivni.
Eto kontraargumenta za one koji tvrde da su sve žene brbljive. :zimag:

Po obicaju,u prolazu,samo da gvirnem ( mnogo mi se svidja taj izraz ! ) sa vrata u kafance. I za cutologe i brbljive, maestro, moze li Granados ? Moze. Pa eto...

Za goste i gazdaricu...

I tako, z:poz:

Posupci odredjuju ljude, a ne obratno. Kada me bude ubedio da nije biću prvi koji će reći da sam bio u zabludi. Eno ti posle Wilkiliksa ko ispade jedini koji je koliko toliko štitio srpske interese i klanjao se srpskim grobovima. Džaba govoriti.

Rekoh - dobro.

(Posebna je stvar sto mesas babe i zabe, tj.Vikiliks sa Patrijarhom i crkvom, al' neka ti bude. Ionako je za mene sve to sto tamo pise pod znakom pitanja. Osim toga, nisam niciji branilac.

Zato sto rek'o drugar Mita? E pa "nece da moze" tako.)

Poslednja izmena:
Rekoh - dobro.

(Posebna je stvar sto mesas babe i zabe, tj.Vikiliks sa Patrijarhom i crkvom, al' neka ti bude. Ionako je za mene sve to sto tamo pise pod znakom pitanja. Osim toga, nisam niciji branilac.)

Pa kako da ne mešam kad je sve što se dešava sa SPC danas čista i esencijalna politika koja služi indoktrinaciji masa servirana tačno iz jednog političkog centra moći. Ako se desi da ekumenisti pobede videćeš na šta će ličiti Srbija. Postaćemo nešto kao jermeni.

A to svaki roditelj koji brine o budućnosti svoje dece ne bi smeo da dozvoli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back