- Poruka
- 51.779
A ti tako stices znanje - "raspitujuci" se? :lol;
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti tako stices znanje - "raspitujuci" se? :lol;
))

Pa kad sam zabrljala u samom početku, i rekla da je sve besplatno.
Dobro veče.
Ma ušla sam u ćutalačku fazu, Pasivni.
Eto kontraargumenta za one koji tvrde da su sve žene brbljive.![]()
Otključala kafanicu,razložila kamin i na ulazu vam ostavila
mrkvicu ne dirajte,kafa vas čeka..dobro jutro kafaniceee![]()
Jutro Zebrice..uspavala si seJutrooo Nedooo

Ja zaboravih da kazem dobro jutro, tj dobar dan.
Ali sam vam ostavila link, za uz kafu.![]()
Hvala za linkić,prija uz kafu 

Slucajno sam cula na radiju ovu muziku, pa rekoh da postavim.Odavno je nisam cula, a nekako se "uklapa"u ovaj zimski ambijent (iako je "tema" druga).
Kako si ti Nedo...?
P.S. O, dobar dan, Faraonn_e!
Ne mogu da je otvorim..koja je pjesma?
Čim je snijeg ovako zapadao i nekako sve na svoje mjesto stavio,odmah sam bolje..a ti?

...meni čim pahulje počnu da se roje,krene Larina pjesma..iz filma..i tako svake zime![]()

..kao u priči..jutros sam vozila baš polako jer su bile tako guste da brisači nemaju nekog velikog efekta..ali,nije mi smetalo..baš sam uživalaE, da, i to je lepo...
Ma samo neka ih ima.![]()
..kao u priči..jutros sam vozila baš polako jer su bile tako guste da brisači nemaju nekog velikog efekta..ali,nije mi smetalo..baš sam uživala

..baš si me podsjetilaSuper!
![]()
Ne znam zasto me zima i li ovakvi opisi podsecaju na one stare cestitke sto smo kao deca kupovali i slali najdrazima...![]()
..pa da,to je bilo predivno razdoblje..kad se samo sjetim sa kojom pažnjom sam birala čestitke..najljepše najdražim osobama..one manje lijepe,onim kojima tek reda radi čestitamo..eh,asocijacija ti je sjajna...ne znam ko još danas šalje čestitke...istina,primamo neke službene koje nemaju ništa lično..ali to nisu te čestitke..pogotovo kad imaju gotov tekst (po mogućnosti na više jezika) i u potpisu stoji naziv neke ustanove,preduzeća sa pečatom: ogavno