Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dugo nisam imala ovako lijepo jutro..počelo je sa smijehom u pola 7..jer snijeg je toliko napadao,da su mojim psima kratkonogim,samo male glave virile kad su upali u snijeg ispred zgrade..a onako garavi u tom bjelilu i ljuti,bili su neodoljivo slatki i smiješni dok su se stresali..a onda je ovaj mlađi podigao nogicu na prelijepog:snesko5:

...ako je
hladno nekome
preuzeću mu studen
jer jedna santa vise
nije Bog zna sta
glečeru m o m e

...i kad Sunce
grije
ni tada se nesmije
otvarati Srce
...
Mudrac tajne svoje
i od Boga k r i j e

P.S.
...a, sta bi i znao o emocijama jedan Faraonn
ali
pozeljeti svako Vam dobro
e to , - zna On...

..kao u priči..jutros sam vozila baš polako jer su bile tako guste da brisači nemaju nekog velikog efekta..ali,nije mi smetalo..baš sam uživala

Super! :zskace:

images

Ne znam zasto me zima i li ovakvi opisi podsecaju na one stare cestitke sto smo kao deca kupovali i slali najdrazima...:D

Super! :zskace:

images

Ne znam zasto me zima i li ovakvi opisi podsecaju na one stare cestitke sto smo kao deca kupovali i slali najdrazima...:D
..baš si me podsjetila:)..pa da,to je bilo predivno razdoblje..kad se samo sjetim sa kojom pažnjom sam birala čestitke..najljepše najdražim osobama..one manje lijepe,onim kojima tek reda radi čestitamo..eh,asocijacija ti je sjajna...ne znam ko još danas šalje čestitke...istina,primamo neke službene koje nemaju ništa lično..ali to nisu te čestitke..pogotovo kad imaju gotov tekst (po mogućnosti na više jezika) i u potpisu stoji naziv neke ustanove,preduzeća sa pečatom: ogavno:(
..one stare razglednice bile su tako živopisne..kad je gledaš,čini ti se da na njoj snijeg pada..samo što ne progovori..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back