Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro, vrijednice (: ...
Cujem da vam je hladno (: ...!?

Ovde prijatnih -6, snjeg pada...lagano razmisljam gdje bi mogao ovu subotu otici na skijanje (: ... nadam se da cu imati srece...a nedelja...nedelja je rezervisana za slavu (: ...

Jutro, pikolini...TAKODJE :dzentlmen:
Ma jok BorisE:) Taman kako treba:) Dozvoljeni minus,oštar vazduh i sunašce zubatoz:)
da slava je i moja pa se unapred radujem kotliću oko kog se vrtim a fish paprikaš se ljuto krčka ..dok pod nogama škripi snijeg:)

:) zavidim onima koji to mogu..noć je za mene vrijeme za spavanje,sem naravno u posebnim prilikama
KAko si ti Zebrice? Šta se radi danas kod tebe?

Nije da se hvalim, a na kraju krajeva zašto se ne bi i pohvalila, nikada ali nikada nisam
imala problema sa spavanjem, to je valjda jedina stvar onako uopšteno sa kojom sam
bezbrižna do kraja.
Mogu ti reći da sam dobro, ovo što šmrckam to je valjda uobičajena stvar za ovo vreme
pa je ni ne računam kao nešto loše.
Šta može da radi lujka, namesto da sam lepo skuvala kafu ko sav normalan svet nakon što sam
ustala ja se uvatila metle i krenula da očistim stepenište i trotoar od snega, pa da nisam lujka, jesam
i to na kuub.

Nije da se hvalim, a na kraju krajeva zašto se ne bi i pohvalila, nikada ali nikada nisam
imala problema sa spavanjem, to je valjda jedina stvar onako uopšteno sa kojom sam
bezbrižna do kraja.
Mogu ti reći da sam dobro, ovo što šmrckam to je valjda uobičajena stvar za ovo vreme
pa je ni ne računam kao nešto loše.
Šta može da radi lujka, namesto da sam lepo skuvala kafu ko sav normalan svet nakon što sam
ustala ja se uvatila metle i krenula da očistim stepenište i trotoar od snega, pa da nisam lujka, jesam
i to na kuub.
:rotf: nisi valjda bez kafe pojurila u čišćenje? Pa ja bih ovisna o kofeinu pala na prvoj stepenici:)
ali,nije to ni loše Zebrice..jutarnja cirkulacija prija:)

:hahaha:
ma,nisu bili goli ali ni ja nisam bila pametna..nije mi se učinilo da je toliko hladno sve doknisam vidjela kako je ovaj manji podigao nogicu da uradi to što treba,a ona druga na kojoj stoji drhti od studeni..e,tad sam skontala nepametna

Eto, a kada bi ja tebe izvela bosu na sneg kazali bi mi da sam čvrknuta po mozgu, još bi me i u aps oterali
zbog preterane okrutnosti prema ljudima:zcepanje::heart:

Sve vidim naslov u Kuriru

"Monstrum od žene ,izvela bosu drugaricu na sneg"

Poslednja izmena:
;) aha..sad se sjetih svojih prvih sanki,joj kako su bile teške..one kovane pa preko njih par dasaka..u to vrijeme su "kupljene sanke" odnosno one iz trgovine bile stvar prestiža i premda su moje ručno izrađene sanke bile brže,silno sam čeznula za "sankama iz tgovine"..
jedna imućna djevojčica je vozila baš takve i dobro pamtim kako mi se rugala i moje zvala "ligure"..tad nisam znala šta su ligure,ali sam znala da mi se ruga ta debeljuškasta mala zlobnica koja je imala šal i kapu iste boje( i to je bilo in)..elem,pošto lav u meni nije mogao da podnese njeno ruganje ,natjerala sam svoje teške ligure i naravno,polomila njene pa eto,neka se sanka kad već hoće...

de ćeš bre na ovu zimoću, kakva nabavka po ovoj klizavici, sedi disi i uživaj

Dok sam isla i vracala se sve mi bilo na pameti da ti kazem - izgleda da se nabavka drugacije tumaci kod, vas, na severu, a drugacije na jugu.

Mi kad kazemo da idemo u nabavku, ne mislimo na pijacu , vec i to, ali i na nabavku po dragstorima, piljarama, mesarama i sl. ;) (Tako da ja ustvari brzo idem i vratim se.)

Meni je vrlo daleko pijaca i ne idem cesto na nju, vec ovde imamo preprodavce i nakupce.

Dok sam isla i vracala se sve mi bilo na pameti da ti kazem - izgleda da se nabavka drugacije tumaci kod, vas, na severu, a drugacije na jugu.

Mi kad kazemo da idemo u nabavku, ne mislimo na pijacu , vec i to, ali i na nabavku po dragstorima, piljarama, mesarama i sl. ;) (Tako da ja ustvari brzo idem i vratim se.)

Meni je vrlo daleko pijaca i ne idem cesto na nju, vec ovde imamo preprodavce i nakupce.
Nek si se ti vratila(odakle god) pa da pijemo još jednu kaficu :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back