NeDoDiri
Domaćin
- Poruka
- 4.570
da pokvari razgovor?..a mi se sankale..Zebrica i ja ,pa pomislih da je zato nestao..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma salim se, nego tako ispada.........samo je rekao jednu recenicu, i ode!
Nema veze,doći će on nama jer zna da ga mi volimo![]()
aha..sad se sjetih svojih prvih sanki,joj kako su bile teške..one kovane pa preko njih par dasaka..u to vrijeme su "kupljene sanke" odnosno one iz trgovine bile stvar prestiža i premda su moje ručno izrađene sanke bile brže,silno sam čeznula za "sankama iz tgovine"..
jedna imućna djevojčica je vozila baš takve i dobro pamtim kako mi se rugala i moje zvala "ligure"..tad nisam znala šta su ligure,ali sam znala da mi se ruga ta debeljuškasta mala zlobnica koja je imala šal i kapu iste boje( i to je bilo in)..elem,pošto lav u meni nije mogao da podnese njeno ruganje ,natjerala sam svoje teške ligure i naravno,polomila njene pa eto,neka se sanka kad već hoće...
Hhahaha pročitala si meeeeovo prvo
Dok sam isla i vracala se sve mi bilo na pameti da ti kazem - izgleda da se nabavka drugacije tumaci kod, vas, na severu, a drugacije na jugu.
Mi kad kazemo da idemo u nabavku, ne mislimo na pijacu , vec i to, ali i na nabavku po dragstorima, piljarama, mesarama i sl.(Tako da ja ustvari brzo idem i vratim se.)
Meni je vrlo daleko pijaca i ne idem cesto na nju, vec ovde imamo preprodavce i nakupce.
Ma nijeee, on samo razmatra strategiju kako da se spusti sankama niz voćnjak a daJaoj, da znas!
I opet da (se) ponovim...sad cEM stavim!
Pa on je dosao da pokvari razgovor!![]()
Ma salim se, nego tako ispada.........samo je rekao jednu recenicu, i ode!
Ma nijeee, on samo razmatra strategiju kako da se spusti sankama niz voćnjak a da
pritom promaši sve voćke![]()
....iskustvo se ničim ne kupuje,...ili znaš ili ne,....se vozati,....![]()
...nemaš brige,...drži se mene,....straga,...![]()
Počeo je da kopira onog Pušača što dođe povremeno samo zato da bi mogao
da pozdravi dame i gospođe
To ti je znak da kupis novi komppa ondak idemo na pijacu,....
nego, datpitam,....jel opasan sok od paradajza kad prsne na monitor i tastaturu,....čime se to briše?
Mislim, nije namerno,...![]()
nije valjda toliko opasno,....evo radi,...to sam se ja samo zasmejao u razgovoru sa zebricom a imao paradajz sok u ustima,....![]()