Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kad bih
zaista postojao
prvo
nebih dosao ovako
kasno
drugo
ne bih spavao do zore
i pratio tudje 'razgovore'
treće
i najžešće
morao bih naći čarobnu
formulu
koja definise i otkriva
istinu Golu

...i to tako
ali ću Vas sve
pozdraviti
to
s v a k o ...

P.S.
Faraonn od Tuznog Lika...

Matursko veče nije ni zamišljeno tako da liči na modnu reviju već da se društvo koje je
godinama delilo isti prostor i iste radosti i probleme međusovno pozdravi u nadi da će se
opet negde nekada sresti i razmeniti stare/nove utiske

Eh kad se sjetim svoje mature, neposredno poslije rata..da imala sam unikatnu haljinu, eno je još u ormaru..neka smeđa boja koja se prelijeva na zlatno i tako mi svi skockani, a jedan tip (relativno poznatih roditelja) dovezao se na konjskim kolima u farmerkama i običnoj bijeloj košulji i privukao više pažnje od svih..čini mi se :lol:
Mislim da je to prvi put da sam vidjela izlazak sunca..čak sam požurila pred zoru da izađem iz Banskih dvora da bih baš taj prizor ugledala ...

Na prezentaciji pričali o genetskoj hemoterapiji u slučajevima kancera..ljekovi koji sprečavaju oslobađanje tumor faktora angiogeneze koji omogućava širenje kancera i koji djeluju na njegov metabolizam inhibirajući tirozin kinazu. Postoji i dio gdje se pokušava koncentrisati na genetsku strukturu pojedinca koji ima rak (jer većina ima genetske predispozicije, tj. mutacije), no meni se nekako čini da bi se trebalo koncentrisati na genetiku kancera ...:think:
..to ja onako usput ...uspavanka :lol:

Jutro, vrijednice (: ...
Cujem da vam je hladno (: ...!?

Ovde prijatnih -6, snjeg pada...lagano razmisljam gdje bi mogao ovu subotu otici na skijanje (: ... nadam se da cu imati srece...a nedelja...nedelja je rezervisana za slavu (: ...

Jutro, pikolini...TAKODJE :dzentlmen:

'Jutro! :)

Ovde je prvi dan kako treba: snezan, ali suncan i veoma hladan.

Blago tebi za skijanje, ja cu na sankanje. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back