Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije valjda toliko opasno,....evo radi,...to sam se ja samo zasmejao u razgovoru sa zebricom a imao paradajz sok u ustima,....:hahaha:

To je za pohvalu..ne znam puno ljudi koji vole sok od paradajza
jede.gif

Eto da vas i ja pozdravim :D
Ja čim se ustanem, jurim na posao - pauzu preskačem. Neki dan mi reče sestra da sam kao internista - liječim po par slučajeva odjednom. U intervencijama dječak povraća, na ležaju u ordinaciji mi leži deda kojeg je zaboljela hernia koju treba operisati (dok sam pisala preoperativnu), naručenog pacijenta moram pregledati ...haos ..da sve ne nabrajam

Ti imaš sreću da si specijalizaciju dobila odmah.Isto ovo, što sad radiš, radićeš i za 20 godina, ali potpuno rasterećena i sa lakoćom, po navici, verzirana,.....:ok:
...ja te već vidim kao takvu!
.....samo nećeš tad imati tako čvrste noge,....:zag::hahaha:

Ti imaš sreću da si specijalizaciju dobila odmah.Isto ovo, što sad radiš, radićeš i za 20 godina, ali potpuno rasterećena i sa lakoćom, po navici, verzirana,.....:ok:
...ja te već vidim kao takvu!
.....samo nećeš tad imati tako čvrste noge,....:zag::hahaha:

U suštini uzela sam specijalizaciju koju su nudili ..nisam htjela da čekam :prstic:

Sport čini čuda :D ..ko zna..možda budu još čvršće :whistling:
Pošto mi sad kažu da izgledam kao djevojčica, možda tada budem izgledala kao žena :zcepanje:

...ne smeta mi
tama
nervira me noć
uvijek me
zateče i ponovo
sama

...ne smeta mi
niko
smeta mi mir
nijesam se
navik'o

...noć je isto
dan
ali njegov
drugi dio
ne poznajem svijetlo
toliko
da bih nesto reći
smio...

P.S.
- nije poučno za
adolescente
ali svako vrijeme
ima svoje
pacijente...

....ćuti,...ima i goreg,....kad moraš staviti kateter,...:hahaha:

:rotf: e jesi ga ..ne smjem o tome ni da pričam ..mislim kad sam ga prvi put sama morala staviti jer je dedi ispao, a u ambulanti (prva dežurstva u hitnoj) nismo ni imali sve promjere, i morala mu staviti manji promjer i savjetovala ga da se ne kreće do jutra jer će ispasti (a terenska je ambulanta i deda nema prevoza do bolnice) ... potrošili smo sve katetere te noći, tog promjera - deda se vraćao jer mu je opet ispao :zcepanje:

Ih, pa vi ovde ispisaste roman! :eek:

Hm pa pametno je ići na pijacu tamo kroz podne to praktikujem jer je tada sve jeftinije no ja pod nabavkom podrazumevam
megamarkete i za to se specijalno pripremim prelistavajući prethodno sve dostupne kataloge na netu, to ti kod mene
predstavlja ceo ritual kao kod indijanaca pušenje lule, temeljito i na tenane.
Blago tebi kada se brzo vratiš ja bez 4 sata nikada ne prolazim.
Pametna stvar su one kasete na ulazu u megamarkete kako uđem u jadan tako tamo
zaključam ono što sam u prethodnom kupila:zcepanje:

Pa i ja Zebro, ne bas 4 ali bez 2 sata nije. Ali ovo je svakodnevna nabavka, u manjim marketima i prodavnicama kojih ima tu u kraju. ;)

Ma nijeee, on samo razmatra strategiju kako da se spusti sankama niz voćnjak a da
pritom promaši sve voćke:zper:

Ne znam...:think:

...ni ja tebe,...vrati mi moje salvete!:rtfm:

A ti meni znacke! :p :lol:

Počeo je da kopira onog Pušača što dođe povremeno samo zato da bi mogao
da pozdravi dame i gospođe

Mislis, dame i gospodju?

Dobro jutro, kod mene se jos posteno nije ni razdanilo koliko je oblacno. :)

I koliko pada.

134196fm9n6pn8id-1.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back