Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro. :kafa:
Ovih dana mrzi me da pricam, sto nema veze ni sa ovim mestom, ni sa ljudima, nego s cinjenicom da sam u poslu koji mi okupira 99% paznje.

I mene mrzi da pricam posto celu noc nisam spavala zbog bola zuba i sto jedva gledam...iscekivajuci popodne da (opet) odem kod zubarke, a najradije mi dodje da im prospem casu s vodom u lice i pobacam sve instrumente kad znaju da uzimaju novac, a za njega ni minimum strucnosti ne pokazuju. Pa cak ni casu s vodom ne menjaju, a nije da nisu skupi.

Ja ne znam sta je ovo ali ove godine sam za maksimum novca dobila minimum usluge bilo gde i bilo sta da sam radila. Jel' to postalo "pravilo" poslovanja danas, ili se to samo meni desava...?

Vise nisam pametna...

Dobar dan...

Poslednja izmena:
Eh! Znali smo u komunizmu da kažemo kako fušerišu. A nijesmo znali kakvi će tek fušeri doći. :mrgreen:

Pa bas tako.

Ovo je haos u kome vise ne znam da se snadjem.

I upravo iz tog "komunizma" sam isla preko preporuke (u svemu, pa i u ovome), da bih na kraju dozivela maltretiranja i razocarenja tamo gde sam se najmanje nadala.

Kome vise verovati...?

Drugo, komunizam je za ovo bio "zlato", suvo!

I mene mrzi da pricam posto celu noc nisam spavala zbog bola zuba i sto jedva gledam...iscekivajuci popodne da (opet) odem kod zubarke, a najradije mi dodje da im prospem casu s vodom u lice i pobacam sve instrumente kad znaju da uzimaju novac, a za njega ni minimum strucnosti ne pokazuju. Pa cak ni casu s vodom ne menjaju, a nije da nisu skupi.

Ja ne znam sta je ovo ali ove godine sam za maksimum novca dobila minimum usluge bilo gde i bilo sta da sam radila. Jel' to postalo "pravilo" poslovanja danas, ili se to samo meni desava...?

Vise nisam pametna...

Dobar dan...

Menjaj zubarku kada i sama vidiš da je ta kod koje ideš pokupovala šestice, ne dozvoli joj da vežba na tebi svoje neznanje:cmok2:

dobar vam dan

Poslednja izmena:
Pa zašto ćutiš a platila si, iskaži jasno i glasno svoje nezadovoljstvo i menjaj lekara !

Pa u tome je i problem, sto ne znam kod koga vise da idem.

Ali razmisljam i o toj soluciji, ali stvarno mi je "muka" od preporuka, a za ove ostale znam da nisu dobri.

Ma sva sam se zbunila i "ukocila" ne mogu ni da razmisljam kako treba...valjda od nespavanja.

Poslednja izmena:
Pa u tome je i problem, sto ne znam kod koga vise da idem.

Ali razmisljam i o toj soluciji, ali stvarno mi je "muka" od preporuka, a za ove ostale znam da nisu dobri.

Odi lepo na žute strane i nađi spisak stomatologa u svome gradu, zatim zažmuti i pikni olovkom pa koga pikneš
odi k njemu.
I da, pre no li ti krene sa rabotom, sve mu/joj lepo ispričaj sa prethodnih seansa !

Poslednja izmena:
Nije opšti lopovluk nego pojedinačni. Samo šakica ljudi je pokrala svu društvenu (ne državnu) imovinu. I to iz najviše vlasti.

Ali, što je najgore? Najgore je što vlast, da bi imala puniji džep i zaštitu svjetskih moćnika, dozvolila strancima da nas bukvalno pokore. U roblje su nas pretvorili.
Svu privredu su uništili. Sve firme, od kojih su mnoge pružale dohodak u nacionalnim razmjerama, su zatvorene. Čak su i turizam ugušili. Vrhunski hoteli i ostali turistički objekti pretvoreni su u izbe. To je groza. To niko nikad u istoriji nije radio svom narodu.

...onda je više nego jasno da postoji scenario moćnika za naše podneblje, i da je ovo tek početak realizacije istog.Verovatno, zbog zdrave pitke vode, ovde će industrijalizacija biti potpuno zaustavljena,....:rtfm:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: ako su, što si ga preuzela, sama si kriva :zcepanje:

:lol:Pa nije, nego i u tome ima "caka"

Oni su ga vratili umotanog, ja platila, bez racuna, nista.

I kad sam ga razmotala, pogotovu na suprotnom kraju, to nije moglo da se dise.

Onda ga dam u najskuplji servis za to, neke nove tehnike i metode. Takodje mi vrate umotan, ovog puta trazim da razmotaju malo,i bila sam zadovoljna. Medjutim, kad sam ga skroz razmotala, opet takoreci isto!

A racun opet nista. Zvala ih telefonom da se zalim, kazu, tako mora, nismo mi krivi, mi to radimo "na suvo".

Na kraju zamolim klince iz komsiluka (rekoh, pre nego sto bacim tepih da jos to pokusam) koji drze auto servis, da mi lepo operu tepih i da se susi na suncu nedelju dana ako treba. Tako i bi, nego, avaj sunca nije bilo bas tad. Vratili su mi ga zaista dobar i tako sam se "spasla"od bespotrebnih, a ne mojom krivicom izazvanih troskova za kupovinu novog tepiha.

Kazem lepo, ne ide mi od ruke i ne ide. Nego hvala Bogu, nek' je zdravlje, ali sada je i zdravlje u pitanju, ne mogu da jedem od bolova.

Hocu lii sada da menjam trojicu zubara?

Ne znam dal' da se smejem il' da placem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back