- Poruka
- 51.779
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto li su ove godine orasi?
Prosle su kod nas bili 400.
Ja ih kupujem.![]()
Oj, Danijela, nema te sto godina, bre!
vjeruj mi i meni se tako činilo dok sam spremala ispit, ovo udarno memorisanje na kraju..
..al rekoh ako virnem malo na forum, neće to biti "malo"
ovaj Džipsi obožava jedna moja prijateljica sa faksa ..a jest veseo
(..odoh da potražim drugog miša, tamo među rezervnim i čuvanim djelovima, ovaj me nešto zeza)
vala bash... mozes u dve reci da kazes sustinu![]()
pa da, s tim sto ima dve sustine. prva je - volim te. druga je - ebi se.
bile su potrebne dopuna i razrada.
ne tebe i ne ti, nego ono o cemu je bilo reci o cemu sam vec pisala u citiranom postu.![]()
Lepo si ti sve to napisala i na kraju mu ga ukakila i to žešće jer kada ti neko želi pokloniti nešto u šta je uložio svo svoje umeće i trud,
nešto što je uradio iz ljubavi i sa voljom a ti to odbiješ sa obrazloženjem kojega si dala, onda sve pada u vodu, ali sve.
Dobro jutro dobri ljudi
čedina_zebra:To zato što ne umeš sa njome, inače bi bila ko kornjača sa oklopom, neuništiva.
to me prati ceo zivot
i ne mene i ne ti jer razradjujem samo kad ima sta da se razradi a ne tvoje i nikako ne ja. kontas?![]()
to sto tebe prati ceo zivot, ne znaci da ne prati i druge. prati mnoge, samo se iskazuje na razlicite nacine.
kontam, da bi ovo drugo mogla biti neka bezobrazna misao.![]()
Apsolutno tačno. Bar za ljude našeg podneblja.
Moja firma sada prolazi kroz završnu fazu privatizacije. Navodno su je kupili neki Englezi (prije 2 g.) a inače su to vladine mućke. U stvari, radi se o beskurpuloznom lopovluku na očigled svih građana i neprimjerenom za 21-vi vijek. Elem, ovi Englezi su bili obavezni po ugovoru da zadrže svih 1500 zaposlenih (koji su u prethodnim periodima privatizacije svedeni na taj broj sa 4500 zaposlenih). No, ne lezi vraže, ovi su odnmah najavili da im je skoro 1000 zaposlenih tehnološki višak. Sad su u završnoj fazi realizovanja te namjere. Već su napravili spiskove radnika koji ostaju bez posla. I to uz pomoć naših spodoba. Uglavnom špijuna. Oni nijesu ni čestito špijali nego su izmišljali same nebuloze. E, u takvoj situaciji nastaje naš egoistički haos. Niko više nikome ne vjeruje niti iko i sa kim može komunicirati. Nit su radnici nit sindikat jedinstveni. A ove lopovske spodobe lako ostvaruju svoje zločinske namjere, računajući baš na nas takve. Groza. Užas.
Znači, imaš dobru samokontrolu.
Kingse baš volim; toliko da sam u visokoj trudnoći išla na njihov koncert.
Nije opšti lopovluk nego pojedinačni. Samo šakica ljudi je pokrala svu društvenu (ne državnu) imovinu. I to iz najviše vlasti.
Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka?
i ranije je bilo političara.I ranije je bilo lopovluka.
Ali se ranije smelo tome reći šta je to i nazvati pravim imenom.
Danas to ne smeš, jer ćeš biti optužen da si protivdržavni element, i vrlo moguće i procesuiran.
Pod okriljem privatizacije, pokradena je državna imovina.
Ja mogu da prihvatim da su firme bile sa velikim gubicima.
Zašto onda nije dozvoljeno radnicima u tim firmama da ,,odrade,, stečaje tih firmi i podele ono što je ostalo?
Novi vlasnici i tako nisu ispoštovali zakonom propisano, tako da su veliku imovinu dobili za šerpu ribe.
To se ne zove privatizacija već opšta krađa.Zašto, onda to da ne nazovemo i pravim imenom!!!
Prosto, nije logično,...država pokradena, država štiti lopova, koji je pokrao,.....
I tu još nije kraj,......Zato što to primećujemo, krivi smo,....i vrlo je moguće da ćemo i odgovarati ,,po zakonu,,
jer smo se usudili gledati otvorenih očiju i bistrog uma,...
I još kažu da je normalan čovek, jedino onaj koji ništa ne vidi i ništa ne primećuje.
Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka???
To niko nikad u istoriji nije radio svom narodu.
Jel' ovo kafana? Ili šta? Prisiljavam li te da sjedaš za moj sto? I o čemu si sve ti pričala ovdje? I svi blogovi su ti o politici.Mante se politike, jedva utekoh sa nje kada eto vas
dobro jutro