Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...slijeću
i uzlijeću
samo orlovi
a bjelouškama su
sudjeni
samo ševari
i dolovi

Mojim prijateljima
lijep ostatak dana
želim
i nikakavom ujedu se
ne veselim

...a, po zakonu Solon_om
gradjani atinski,
nijedna riječ nema snagu
upućena daljinski...

P.S.
- po porukama , vuci meso ne jedu ...
Vuk Karapandzić

Poslednja izmena:
Oj, Danijela, nema te sto godina, bre! :)

:D vjeruj mi i meni se tako činilo dok sam spremala ispit, ovo udarno memorisanje na kraju..
..al rekoh ako virnem malo na forum, neće to biti "malo" :lol:
:tajna: ovaj Džipsi obožava jedna moja prijateljica sa faksa ..a jest veseo
:zurka:

(..odoh da potražim drugog miša, tamo među rezervnim i čuvanim djelovima, ovaj me nešto zeza :mrgreen: )

:D vjeruj mi i meni se tako činilo dok sam spremala ispit, ovo udarno memorisanje na kraju..
..al rekoh ako virnem malo na forum, neće to biti "malo" :lol:
:tajna: ovaj Džipsi obožava jedna moja prijateljica sa faksa ..a jest veseo
:zurka:

(..odoh da potražim drugog miša, tamo među rezervnim i čuvanim djelovima, ovaj me nešto zeza :mrgreen: )

Znači, imaš dobru samokontrolu.

Kingse baš volim; toliko da sam u visokoj trudnoći išla na njihov koncert.

Lepo si ti sve to napisala i na kraju mu ga ukakila i to žešće jer kada ti neko želi pokloniti nešto u šta je uložio svo svoje umeće i trud,
nešto što je uradio iz ljubavi i sa voljom a ti to odbiješ sa obrazloženjem kojega si dala, onda sve pada u vodu, ali sve.:sad2:

Dobro jutro dobri ljudi

bolje je reci istinu, nego se kiselo smeskati na poklon i samo gledati gde ga je najbolje zaturiti.

čedina_zebra:
To zato što ne umeš sa njome, inače bi bila ko kornjača sa oklopom, neuništiva.

:lol:puz je ljubav, kucica je brak. ali, ok moze i kornjaca.

Apsolutno tačno. Bar za ljude našeg podneblja.

Moja firma sada prolazi kroz završnu fazu privatizacije. Navodno su je kupili neki Englezi (prije 2 g.) a inače su to vladine mućke. U stvari, radi se o beskurpuloznom lopovluku na očigled svih građana i neprimjerenom za 21-vi vijek. Elem, ovi Englezi su bili obavezni po ugovoru da zadrže svih 1500 zaposlenih (koji su u prethodnim periodima privatizacije svedeni na taj broj sa 4500 zaposlenih). No, ne lezi vraže, ovi su odnmah najavili da im je skoro 1000 zaposlenih tehnološki višak. Sad su u završnoj fazi realizovanja te namjere. Već su napravili spiskove radnika koji ostaju bez posla. I to uz pomoć naših spodoba. Uglavnom špijuna. Oni nijesu ni čestito špijali nego su izmišljali same nebuloze. E, u takvoj situaciji nastaje naš egoistički haos. Niko više nikome ne vjeruje niti iko i sa kim može komunicirati. Nit su radnici nit sindikat jedinstveni. A ove lopovske spodobe lako ostvaruju svoje zločinske namjere, računajući baš na nas takve. Groza. Užas.

Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka?
i ranije je bilo političara.I ranije je bilo lopovluka.
Ali se ranije smelo tome reći šta je to i nazvati pravim imenom.
Danas to ne smeš, jer ćeš biti optužen da si protivdržavni element, i vrlo moguće i procesuiran.
Pod okriljem privatizacije, pokradena je državna imovina.
Ja mogu da prihvatim da su firme bile sa velikim gubicima.
Zašto onda nije dozvoljeno radnicima u tim firmama da ,,odrade,, stečaje tih firmi i podele ono što je ostalo?
Novi vlasnici i tako nisu ispoštovali zakonom propisano, tako da su veliku imovinu dobili za šerpu ribe.
To se ne zove privatizacija već opšta krađa.Zašto, onda to da ne nazovemo i pravim imenom!!!
Prosto, nije logično,...država pokradena, država štiti lopova, koji je pokrao,.....
I tu još nije kraj,......Zato što to primećujemo, krivi smo,....i vrlo je moguće da ćemo i odgovarati ,,po zakonu,,
jer smo se usudili gledati otvorenih očiju i bistrog uma,...
I još kažu da je normalan čovek, jedino onaj koji ništa ne vidi i ništa ne primećuje.
Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka???

Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka?
i ranije je bilo političara.I ranije je bilo lopovluka.
Ali se ranije smelo tome reći šta je to i nazvati pravim imenom.
Danas to ne smeš, jer ćeš biti optužen da si protivdržavni element, i vrlo moguće i procesuiran.
Pod okriljem privatizacije, pokradena je državna imovina.
Ja mogu da prihvatim da su firme bile sa velikim gubicima.
Zašto onda nije dozvoljeno radnicima u tim firmama da ,,odrade,, stečaje tih firmi i podele ono što je ostalo?
Novi vlasnici i tako nisu ispoštovali zakonom propisano, tako da su veliku imovinu dobili za šerpu ribe.
To se ne zove privatizacija već opšta krađa.Zašto, onda to da ne nazovemo i pravim imenom!!!
Prosto, nije logično,...država pokradena, država štiti lopova, koji je pokrao,.....
I tu još nije kraj,......Zato što to primećujemo, krivi smo,....i vrlo je moguće da ćemo i odgovarati ,,po zakonu,,
jer smo se usudili gledati otvorenih očiju i bistrog uma,...
I još kažu da je normalan čovek, jedino onaj koji ništa ne vidi i ništa ne primećuje.
Šta se to desilo sa moralom našeg čoveka???
Nije opšti lopovluk nego pojedinačni. Samo šakica ljudi je pokrala svu društvenu (ne državnu) imovinu. I to iz najviše vlasti.

Ali, što je najgore? Najgore je što vlast, da bi imala puniji džep i zaštitu svjetskih moćnika, dozvolila strancima da nas bukvalno pokore. U roblje su nas pretvorili.
Svu privredu su uništili. Sve firme, od kojih su mnoge pružale dohodak u nacionalnim razmjerama, su zatvorene. Čak su i turizam ugušili. Vrhunski hoteli i ostali turistički objekti pretvoreni su u izbe. To je groza. To niko nikad u istoriji nije radio svom narodu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back