čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Pa nije, nego i u tome ima "caka"
Oni su ga vratili umotanog, ja platila, bez racuna, nista.
I kad sam ga razmotala, pogotovu na suprotnom kraju, to nije moglo da se dise.
Onda ga dam u najskuplji servis za to, neke nove tehnike i metode. Takodje mi vrate umotan, ovog puta trazim da razmotaju malo,i bila sam zadovoljna. Medjutim, kad sam ga skroz razmotala, opet takoreci isto!
A racun opet nista. Zvala ih telefonom da se zalim, kazu, tako mora, nismo mi krivi, mi to radimo "na suvo".
Na kraju zamolim klince iz komsiluka (rekoh, pre nego sto bacim tepih da jos to pokusam) koji drze auto servis, da mi lepo operu tepih i da se susi na suncu nedelju dana ako treba. Tako i bi, nego, avaj sunca nije bilo bas tad. Vratili su mi ga zaista dobar i tako sam se "spasla"od bespotrebnih, a ne mojom krivicom izazvanih troskova za kupovinu novog tepiha.
Kazem lepo, ne ide mi od ruke i ne ide. Nego hvala Bogu, nek' je zdravlje, ali sada je i zdravlje u pitanju, ne mogu da jedem od bolova.
Hocu lii sada da menjam trojicu zubara?
Ne znam dal' da se smejem il' da placem.
Ma ne lupetaj, sve će tebi da ide od ruke budeš li malo više pažnje obratila na ono što radiš, dakle,
koncentriši se malo i videćeš rezultate. Mnogo si se uljuljala sa tom svojom nepažnjom i nisu ti zvezde krive tome nego ti