Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:Pa nije, nego i u tome ima "caka"

Oni su ga vratili umotanog, ja platila, bez racuna, nista.

I kad sam ga razmotala, pogotovu na suprotnom kraju, to nije moglo da se dise.

Onda ga dam u najskuplji servis za to, neke nove tehnike i metode. Takodje mi vrate umotan, ovog puta trazim da razmotaju malo,i bila sam zadovoljna. Medjutim, kad sam ga skroz razmotala, opet takoreci isto!

A racun opet nista. Zvala ih telefonom da se zalim, kazu, tako mora, nismo mi krivi, mi to radimo "na suvo".

Na kraju zamolim klince iz komsiluka (rekoh, pre nego sto bacim tepih da jos to pokusam) koji drze auto servis, da mi lepo operu tepih i da se susi na suncu nedelju dana ako treba. Tako i bi, nego, avaj sunca nije bilo bas tad. Vratili su mi ga zaista dobar i tako sam se "spasla"od bespotrebnih, a ne mojom krivicom izazvanih troskova za kupovinu novog tepiha.

Kazem lepo, ne ide mi od ruke i ne ide. Nego hvala Bogu, nek' je zdravlje, ali sada je i zdravlje u pitanju, ne mogu da jedem od bolova.

Hocu lii sada da menjam trojicu zubara?

Ne znam dal' da se smejem il' da placem.

Ma ne lupetaj, sve će tebi da ide od ruke budeš li malo više pažnje obratila na ono što radiš, dakle,
koncentriši se malo i videćeš rezultate. Mnogo si se uljuljala sa tom svojom nepažnjom i nisu ti zvezde krive tome nego ti

Nego, daj da odem kod tog zubara, dolazi u pola 4 na posao...da ne trpim vise.

Ma ne lupetaj, sve će tebi da ide od ruke budeš li malo više pažnje obratila na ono što radiš, dakle,
koncentriši se malo i videžeš rezultate

Probacu...ali ja sam uvek koncemntrisana i mirna, ali drugi ocigledno to zloupotrebljavaju, misle da mogu da trpim bezgranicno bolove.Videcemo sad.

:cao:

:lol:Pa nije, nego i u tome ima "caka"

Oni su ga vratili umotanog, ja platila, bez racuna, nista.

I kad sam ga razmotala, pogotovu na suprotnom kraju, to nije moglo da se dise.

Onda ga dam u najskuplji servis za to, neke nove tehnike i metode. Takodje mi vrate umotan, ovog puta trazim da razmotaju malo,i bila sam zadovoljna. Medjutim, kad sam ga skroz razmotala, opet takoreci isto!

A racun opet nista. Zvala ih telefonom da se zalim, kazu, tako mora, nismo mi krivi, mi to radimo "na suvo".

Na kraju zamolim klince iz komsiluka (rekoh, pre nego sto bacim tepih da jos to pokusam) koji drze auto servis, da mi lepo operu tepih i da se susi na suncu nedelju dana ako treba. Tako i bi, nego, avaj sunca nije bilo bas tad. Vratili su mi ga zaista dobar i tako sam se "spasla"od bespotrebnih, a ne mojom krivicom izazvanih troskova za kupovinu novog tepiha.

Kazem lepo, ne ide mi od ruke i ne ide. Nego hvala Bogu, nek' je zdravlje, ali sada je i zdravlje u pitanju, ne mogu da jedem od bolova.

Hocu lii sada da menjam trojicu zubara?

Ne znam dal' da se smejem il' da placem.

....uzmi ti mene,....ja ću rešti te probleme!
:cmok::bye:

....uzmi ti mene,....ja ću rešti te probleme!
:cmok::bye:

Ne mozes Divioce, ti nista...

daaj, pa to nije temaaa, to kad sredi taj smarajući zub koji je davi

Da evo cule smo se rekla je da dodjem u 5...sad kaze da ponekad moze da boli, a juce je rekla da dodjem za 3 nedelje....ehhh, ma samo da mi popravi i da dobro ispadne, prezivljavala sam ja i gore stvari, nisam "maza" nego se covek unervozi kad ga konstantno nesto boli, zato necu vise da vas gnjavim.

:heart:

Ne mozes Divioce, ti nista...

Da evo cule smo se rekla je da dodjem u 5...sad kaze da ponekad moze da boli, a juce je rekla da dodjem za 3 nedelje....ehhh, ma samo da mi popravi i da dobro ispadne, prezivljavala sam ja i gore stvari, nisam "maza" nego se covek unervozi kad ga konstantno nesto boli, zato necu vise da vas gnjavim.

:heart:

Daj bre kakvo davljenje kakvi bakrači, želeli bi da pomognemo ili da ti bar skrenemo misli:cmok2:

...pa i zub bi smo sredili,...imam jako dobru prijateljicu stomatologa, koja je ujedno i sa vama prijatelj,....ponekad postuje i na ovoj temi,...sredila bi ona to za kratko vreme!!!

Pa znas sta, ako na kraju ispadne da mi ovaj zub izvadi, ja cu morati negde za most da se obratim...ne reci dvaput. :hahaha:

Daj bre kakvo davljenje kakvi bakrači, želeli bi da pomognemo ili da ti bar skrenemo misli:cmok2:

Ma hvala, hvala...znam, ali necu da ispadne da od "komarca pravim magarca", ali smucilo mi se i trpljenje i cekanje ako verujes!

Dovoljno će biti da je opereš a o farbanju ćemo naknadno

Ma ja obozavam da se farbam i godinama to sama radim, nije mi ni najmanje tesko, ali kad god dodje popodne, odem kod doktora i kad se vratim pocnu bolovi koji se povecavaju kako noc dolazi. I sve tako odlazem za sutra.

Ako, neka me gledaju takvu, neurednu, bas me briga, to je njihovih "ruku delo".

...mogu li nekako da ti pomognem?:sad2:

:hahaha:

Ne m o z e s !

Ma ja obozavam da se farbam i godinama to sama radim, nije mi ni najmanje tesko, ali kad god dodje popodne, odem kod doktora i kad se vratim pocnu bolovi koji se povecavaju kako noc dolazi. I sve tako odlazem za sutra.

Ako, neka me gledaju takvu, neurednu, bas me briga.

Ajde se ti lepo spremaj i nemoj da se ponašaš tamo kao da si progutala stipsu, razveži taj jezik ne bi li ti to sredili kako treba!

Pozdrav svima :vatromet:
Javili mi fonom da sam položila ispit :D
Evo da vas počastim

istockphoto_4997794-chocolate-candy-sweet-food-valentine-s-day-heart-shape-gift-box.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back