gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro.
Ovih dana mrzi me da pricam, sto nema veze ni sa ovim mestom, ni sa ljudima, nego s cinjenicom da sam u poslu koji mi okupira 99% paznje.
Eh! Znali smo u komunizmu da kažemo kako fušerišu. A nijesmo znali kakvi će tek fušeri doći.![]()
I mene mrzi da pricam posto celu noc nisam spavala zbog bola zuba i sto jedva gledam...iscekivajuci popodne da (opet) odem kod zubarke, a najradije mi dodje da im prospem casu s vodom u lice i pobacam sve instrumente kad znaju da uzimaju novac, a za njega ni minimum strucnosti ne pokazuju. Pa cak ni casu s vodom ne menjaju, a nije da nisu skupi.
Ja ne znam sta je ovo ali ove godine sam za maksimum novca dobila minimum usluge bilo gde i bilo sta da sam radila. Jel' to postalo "pravilo" poslovanja danas, ili se to samo meni desava...?
Vise nisam pametna...
Dobar dan...
Menjaj zubarku kada i sama vidiš da je ta kod koje ideš pokupovala šestice, ne dozvoli joj da vežba na tebi svoje neznanje![]()
Sta bi sa onom filozofijom brijanja nogu?
Posle sam zaspala![]()
Ma sto je najgore, zena je u penziji i radila je svojevremeno mom bratu zube za most odlicno.
Ja ne znam sta je ovo...
Zbunjena sam i uzasnuta.
Sestro slatka, pa jedno je baviti se protetikom a sasvim nešto drugo baviti se zdravljem zuba to su
dve sasvim različite grane stomatologije
Ma nije, cele godine mi ide sve tako "kilavo" nesto...to je cudo.
Bilo je i ranije perioda kad mi nesto ne ide od ruke, ali ovo...je prevrsilo svaku meru u svemu!
Na svakom koraku - zabusanti i varalice, nije kako treba.
Pazi, svejedno ćeš platiti uslugu pa kada je već tako odi kod nekoga koga prati
dobar glas ili preporuka
Pa njih prati dobar glas!
Doduse, kod nje nikad nisam bila, vec kod doktora, vlasnika, ali me je ona "preuzela" sada.
Pa zašto ćutiš a platila si, iskaži jasno i glasno svoje nezadovoljstvo i menjaj lekara !
Pa u tome je i problem, sto ne znam kod koga vise da idem.
Ali razmisljam i o toj soluciji, ali stvarno mi je "muka" od preporuka, a za ove ostale znam da nisu dobri.
Odi lepo na žute strane i nađi spisak stomatologa u svome gradu, zatim zažmuti i pikni olovkom pa koga pikneš
odi k njemu
Eh, tako sam letos uradila sa pranjem tepiha, pa su mi vratili smrdljivi tepih.
Nije opšti lopovluk nego pojedinačni. Samo šakica ljudi je pokrala svu društvenu (ne državnu) imovinu. I to iz najviše vlasti.
Ali, što je najgore? Najgore je što vlast, da bi imala puniji džep i zaštitu svjetskih moćnika, dozvolila strancima da nas bukvalno pokore. U roblje su nas pretvorili.
Svu privredu su uništili. Sve firme, od kojih su mnoge pružale dohodak u nacionalnim razmjerama, su zatvorene. Čak su i turizam ugušili. Vrhunski hoteli i ostali turistički objekti pretvoreni su u izbe. To je groza. To niko nikad u istoriji nije radio svom narodu.
ako su, što si ga preuzela, sama si kriva
![]()