gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
kome li prica ova bezazlena samo da mi je znati... ma bokiju 100000000000000000 posto 
pesmica za zaljubljen par....

pesmica za zaljubljen par....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma šta se to ovde dešava, izgubila sam nit![]()
kad lepo pitas da ti reknem
umro sam a ko ziv sam jer znam da me voli....![]()
ne verujem u zagrobni život pa ti šaljem cveće, valja se
nemo jos... danas mi slava
elem, ima nezgoda pri tom... ako sam zevs moro bi prvo da je hmmm eufemisticki receno volem... al' neka, fala lepo.... i nem' sad da mi neko slucajno pocne da trepce...![]()
Može se to i prenameniti naime i za slavu ide cveće samo ću smanjiti za jedan cvetak
posto esh josh spava da ti odgovorim... mesec u ribama, sunce naravno u ovnetu bas ko i merkur, venera isto u ribicama, mars u blizancima
, jupiter u raku... saturn u skorpiji a o plutonu necu jer je nezaSIT
![]()
ne znam kako da ti objasnim, ali upravo si rekao ne samo gde ti je pluton, nego i tacno koje si godiste.i kada ti je rodjendan, tj. na osnovu meseca izbor je izmedju dva dana.
otisla sam, pruku i pozdrav sam prenela, procitace je oni kojima je namenjeno.![]()
paz' sam da se ne uhvatis za najduzu stabljiku
ee gubiš iz vida jednu važnu činjenicu, žena se uvek uhvati za početak a kraj ostavlja muškarcu, dakle stabljika je nešto što kao ostatak
pripada tebi
mm... ovo je izuzetno podsticajno ako impliciras na onih prvih 6-7 cm koji su najosetljiviji... mada znas kako, ljudi su po prirodi alavi zato je net skroz losa stvar jer je mnogima doneo formalno oslobodjenje a sa druge strane zaveo ih na totalno pogresan put ka razumevanju ljudske seksualnosti. zato sam pristalica prakse pa kaka god da je...a sto ostane od mene kad odapnem nek urolaju ako im strchi![]()
ma jok bwe... zapadnem nezgodno za zube pa ti treba konac da me se oslobodis jer zuljam, a ako to ne uspe onda zna se.... konopche...![]()
idi begaj
pa štapići
za uši bar nisu skupidaj mu ga malo čačni po njima
![]()
uff.. konachno... ove sam se lako oslobodio i njenog dvostrukog poziva na kafu![]()
i onda kaži da nisam humanaprištedela sam ti kilo oraha i bokal meda
![]()
ne dize se meni ni na sta vise
a i ustedeo sam ti proceradno vreme na kafi... vis kako sam human i mislim na tvoje blagostanje
![]()
uf, uf, jaka fora, kopiraj pa prilepi![]()
imam sveze duracellke pa kada ga opasem samo zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........ZZZZZZZZZZZ-----
.....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
ovaj...-----MARLON promenio smeRR!!!!
![]()
a mozda sam i sve slago jer sam sve iskombinovo da te slazem kaki sam romantiq
ne bi mi bilo prvi put![]()
грк:ybtttttttttttt pa ti samo malo stariji od mog brata