Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma šta se to ovde dešava, izgubila sam nit
others-085.gif

kad lepo pitas da ti reknem :rumenko:

umro sam a ko ziv sam jer znam da me voli.... :heart::heart:

za kolacica... znas sta je problem sa osobama koje imaju mesec u ribama... sto nikad ne znas na cemu si dok se jednom ne otvore kako treba. vole i da odglume i prevare bas zbog te saosecajnosti koji nose ko krst il neko prokletstvo... al' da smo magneti za onaj drugi pol ...jesmo. sta jos... osudjeni smo na duhovnu samocu pa nek oko nas bude 200 ljudi... zato ima puno njih koji zavrse u religijskom samotnom i isposnickom slepilu...haos u dusi da, ali kontrolisani i kreativan haos.... najteze je budjenje ujutru kolacicu i osecaj ...ma necu.....

posto esh josh spava da ti odgovorim... mesec u ribama, sunce naravno u ovnetu bas ko i merkur, venera isto u ribicama :zper: , mars u blizancima :cmok2: , jupiter u raku... saturn u skorpiji a o plutonu necu jer je nezaSIT :whistling:

ne znam kako da ti objasnim, ali upravo si rekao ne samo gde ti je pluton, nego i tacno koje si godiste. :lol: i kada ti je rodjendan, tj. na osnovu meseca izbor je izmedju dva dana. :lol:

otisla sam, pruku i pozdrav sam prenela, procitace je oni kojima je namenjeno. :roll:

kad se setim pre tri godine kad sam slozio dva natala jer mala ko kolacic volela ovaj astro trip.... ybt :lol:

i kaze devojchica posle 3 meseca... jel' bre, ti mene neshto zahebo....nesh ne stima ovde najbolje :lol: daj oma licnjak na uvid :rotf::rotf::rotf:

i kad sam yoy ga dao... :eek::eek::eek::eek: ybtttttttttttt pa ti samo malo stariji od mog brata :mrgreen:

ee gubiš iz vida jednu važnu činjenicu, žena se uvek uhvati za početak a kraj ostavlja muškarcu, dakle stabljika je nešto što kao ostatak
pripada tebi

mm... ovo je izuzetno podsticajno ako impliciras na onih prvih 6-7 cm koji su najosetljiviji... mada znas kako, ljudi su po prirodi alavi zato je net skroz losa stvar jer je mnogima doneo formalno oslobodjenje a sa druge strane zaveo ih na totalno pogresan put ka razumevanju ljudske seksualnosti. zato sam pristalica prakse pa kaka god da je...a sto ostane od mene kad odapnem nek urolaju ako im strchi :roll:

mm... ovo je izuzetno podsticajno ako impliciras na onih prvih 6-7 cm koji su najosetljiviji... mada znas kako, ljudi su po prirodi alavi zato je net skroz losa stvar jer je mnogima doneo formalno oslobodjenje a sa druge strane zaveo ih na totalno pogresan put ka razumevanju ljudske seksualnosti. zato sam pristalica prakse pa kaka god da je...a sto ostane od mene kad odapnem nek urolaju ako im strchi :roll:

da evo, nešto su baš otpevali na tu temu pa da ne propustiš čuti da ne kažem
naučiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back