- Poruka
- 291
...i to što kažeš,...pauza 15 minuta,....
...vid al ovaj net koči,....neće smajlića da mi izbaci,.....svašta!!!
Тако је...само немој да се преједеш...
...да не експлодираш...ко зна...дешавало се...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i to što kažeš,...pauza 15 minuta,....
...vid al ovaj net koči,....neće smajlića da mi izbaci,.....svašta!!!
...да не експлодираш...ко зна...дешавало се...
Dobro veče... od jedne dame.![]()

Da se mi sami organizujemo?Kako ćemo znati, kad gazdarica nije dala instrukcije?

Dobro jutro, jutarnjoj rosi i danu u dolasku,....
osmeh svoj bih podelio sa svima vama,....
mah, mah,....to ja vama mašem da bi ste me
virtualno primetili,...![]()

odoh po belo, žao mi je....inače, nema šanse da preživim dan

---------------- ka šta bi rekli DUKLJANI... u čuvenOJ -------------- 'eba oca!!!

Dobro jutro, jutarnjoj rosi i danu u dolasku,....
osmeh svoj bih podelio sa svima vama,....
mah, mah,....to ja vama mašem da bi ste me
virtualno primetili,...![]()

---------------- ka šta bi rekli DUKLJANI... u čuvenOJ -------------- 'eba oca!!!

. gospodjo, nije valjda da vi smatrate da je ljubav greh, kao da vi nikada niste bili mladi, kao da nikada niste osetili treperenje srca, narocito treperenje koje nastaje kada je ljubav neuzvracena, nepotpuna, uskracena.

Jutro lutko moja....
Kako si spavala srecice....![]()
mah mah to ja tebi mašem da zavolite mog гркчета
...izvini, al žurim,....
.![]()
neću za tebe imati vremena,...ti bi sve,....osvojio si moderatorke na ovoj temi,.....i još neke dame,...pa, nemoj bre,....
ti si bez mana,.....i konkurencije,....pruži meni trenutak daha,....životnog,....
...

volim tvoje 

vise volim onu s' slatki gooz... em je lepsa em joj lepsa slovca a i mesec nam oboma u ribicama pa smo valjda zato taki ki upisani.... 'ecikaaa di siiii 
). Jako bih zelela da se nekako dogovorimo jer sam zainteresovana da snimam film po vasem tekstu " Prica sa Kalemegdana" . Ako ste zainteresovani, molim Vas odgovorite da Vam dam svoj mail i obrnuto. Hvala PUNO unapred 
...
a ja mislio da je ovde samo jedna...
sta ima divi to što ja ne znam a što hoćeš da mi kažeš![]()
....moraću pešice,....

...molim te,...ostavi tu tajnu, neizrečenu,.....da lebdi u vazduhu,....ona daje nadu i život ovome svetu,....ona mnoge gura napred,....ona je kao rikša,......
samo meni se probušila guma,.......moraću pešice,....
![]()
........