- Poruka
- 51.779
Udarile vrućine...![]()
Cuti, cuti!

Jaoj, bas se slatko nasmejah...::lol :

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udarile vrućine...![]()
Ma ja to onako..figurativno...nikla misao o krastavcu ne krastavac...![]()
Paa, bolje da nikne krastavac.
Pa ga ubereš.....![]()
Koliko puta dnevno pomisliš na seks?
Ja ga stavim na lice, šatro ko masku al ga pojedem pre no što počne da deluje.....
Dobar je za ten.
Redovno se mažem korom od krastavca.
Ja tako radim s paradajzom.
Ja tako radim s paradajzom.
I ima 98% vode ...![]()
Postoji super "recopis" za masku od kuvanog krompira.....Pasira se krompir ko za pire, dodaju pavlaka i jaje...I napravila ja smesu, ostavila u kuhinji da odem do kupatila po peškir, vraćam se, kad moj ćale zaglabusio da mljacka moju masku sve u šesnaest...I između dva zalogaja mumla "što je dobar ovaj pireeee!"....![]()
E, a sad ozbiljno:
ja mrzim kreme, i ne koristim ih. Odvratan mi je osećaj masnoće na licu.
Ali upotrebljavam mleka ... i ubedljivo najbolje koje sam ikad koristila je jedno, na bazi krastavaca, rumunske proizvodnje.
Postoji super "recopis" za masku od kuvanog krompira.....Pasira se krompir ko za pire, dodaju pavlaka i jaje...I napravila ja smesu, ostavila u kuhinji da odem do kupatila po peškir, vraćam se, kad moj ćale zaglabusio da mljacka moju masku sve u šesnaest...I između dva zalogaja mumla "što je dobar ovaj pireeee!"....![]()
Smem li da vam ispričam nešto malko ... khm ... pikantno?
E, a sad ozbiljno:
ja mrzim kreme, i ne koristim ih. Odvratan mi je osećaj masnoće na licu.
Ali upotrebljavam mleka ... i ubedljivo najbolje koje sam ikad koristila je jedno, na bazi krastavaca, rumunske proizvodnje.
Smem li da vam ispričam nešto malko ... khm ... pikantno?
NaraFno....
![]()
A možda sam već i pričala?
Ali, za svaki slučaj:
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju.![]()
A možda sam već i pričala?
Ali, za svaki slučaj:
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju.![]()