Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja tako radim s paradajzom.

Postoji super "recopis" za masku od kuvanog krompira.....Pasira se krompir ko za pire, dodaju pavlaka i jaje...I napravila ja smesu, ostavila u kuhinji da odem do kupatila po peškir, vraćam se, kad moj ćale zaglabusio da mljacka moju masku sve u šesnaest...I između dva zalogaja mumla "što je dobar ovaj pireeee!"....:dash:

Postoji super "recopis" za masku od kuvanog krompira.....Pasira se krompir ko za pire, dodaju pavlaka i jaje...I napravila ja smesu, ostavila u kuhinji da odem do kupatila po peškir, vraćam se, kad moj ćale zaglabusio da mljacka moju masku sve u šesnaest...I između dva zalogaja mumla "što je dobar ovaj pireeee!"....:dash:

:lol: :lol: :lol:

Meni se to nije desilo, ja stavljam samo belance ponekad i mineralnu vodu.

E, a sad ozbiljno:
ja mrzim kreme, i ne koristim ih. Odvratan mi je osećaj masnoće na licu.
Ali upotrebljavam mleka ... i ubedljivo najbolje koje sam ikad koristila je jedno, na bazi krastavaca, rumunske proizvodnje.

Bilo je dobro i "Penaten" mleko, ali ga odavno vise nema.

"Vi ste divni gostoprimac, vas talenat ophodjenja prevazilazi cuvene price o Vama" predivni alt, delicom sekunde proletese misli Pusacu, njegovo lice dobija laki crvenkasti ton i u momentu...komentar izostaje; mozak, koji reaguje senzibilnoscu svetlosne godine gubi osecaj vremena, trenutka, duga, duga...pauza...nestaje perfekcija samokontole, vladanje situacijom, ponavlja se...na istom mestu....

Poslednja izmena:

:zcepanje:...

Evo ovde imate stvarno dobre recepte za maske za lice i tako to...:D

http://forum.krstarica.com/threads/322659

A možda sam već i pričala? :think:

Ali, za svaki slučaj :lol::
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju. :mrgreen:

moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju. :mrgreen:

:rotf::rotf::rotf:

:ceka:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::mrgreen::rotf:

Znaci to je delikatno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back