Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....a pazi ovo,...jel imao ko još ovo?

Sanduče Dobro došli, divilac.
Bili ste ovde poslednji put: danas u 20:55 Privatne poruke: 0 nepročitano, ukupno 9999.
Vaše sanduče za privatne poruke puno je 99%

....ajd ajd,...nek se neko pohvali,...!!!

Otprilike 20 puta otkako sam na Krsti. :zcepanje:
Trenutno:
Privatne poruke: 0 nepročitano, ukupno 8962.

The%20Thomas%20Crown%20Affair.jpg

odgledao sam obe sezone ..imama na hard disku:D
al knjige su boli glava..serija se samo okvirno drzi knjige..inace ima 12 knjiga..pisac je terry Goodkind a serijal se zove Sword of truth..procitao sam svih 12 :D:D mogu reci da su bolje od tolkinovih ..jer uopste nisu decije

Pa ja sam sasvim slučajno počela da gledam seriju i, onako, prvo mi je delovala kao naivna. Sad sam se navukla.
Inače, postoji jedna stara SF serija, "Prvi talas", koju sam obožavala: bila je očajna :lol: u svim aspektima osim u onom koji se tiče mašte. Kasnije je postajala sve bolja i bolja ali je nikada nisam odgledala do kraja, jer je ta televizija naprasno prekinula da je emituje.

Pa ja sam sasvim slučajno počela da gledam seriju i, onako, prvo mi je delovala kao naivna. Sad sam se navukla.
Inače, postoji jedna stara SF serija, "Prvi talas", koju sam obožavala: bila je očajna :lol: u svim aspektima osim u onom koji se tiče mašte. Kasnije je postajala sve bolja i bolja ali je nikada nisam odgledala do kraja, jer je ta televizija naprasno prekinula da je emituje.
pa pazi srecom pa sam prvo odgledao seriju pa onda procitao knjige..inace bi se razocarao serijom :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back