Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vama sam rekao samo da Gospodjicu primite i izvedete do mojih ljudi, oni je preuzimaju i pod njihom zastitom dovoze k` meni- lako zapovednicki ton zveci u usima Hansa (sreca da nije tu, plasljivo ali rumen u licu razmislja Hans, graske znoja se pojavljuju ispod oskudne kose). Da Gospodine Pusac, sve je aranzirano, vec sam obavesten od Vasih ljudi...

Vas telefon zvoni, - Hans je vracen u...realitet- oh, oprostite Gospodjice (zbunjen i skoro nepokretan se usporeno saginje i uzima telefon). Zar moram tako dugo da cekam na Vase javljanje Hans-odzvanja duboki bariton sa druge strane tel. veze, nijansom agresije- dali je Gospodjica sletela?. Oprostite, upravo smo se susreli, gde Vam je mogu dovesti (vec ponovo stalozen i odmeren ton Hansa)...

U ovom kratkom nemogućem vampirskom životu saznala sam neke informacije koje vam moram prenjeti ... ali morate mi sa agenticom pronaći način da se vratim u ljudsko stanje ... ostati vampir je neizdrživo ....
Kako kazniti nekoga za nešto što je van njegovih moći? ..što je dio njega? ..što je gladan? ....
Da ih zatvorimo u neku vrstu ZOO-a ....

vampire-hello-kitty.gif

To su oni najgori..:sad2:..mislim vampiri...

Isisavaju svaku trunku nečije pozitivne energije...i kad im to podje za rukom, tad su u elementu, tek tad žive i funkcionišu..dok drugi pate...

Seko :p...a kad ćemo na večeru...dovedi i Spooky Bokija...:rumenko:

Sta ces sa njim :sad2:?
Neces ga valjda pojesti?

On tad spazi zgodnu zenu koja ulazi u bar.

"Daj 5 tekila!" - ostro rece konobaru i zavali se u stolicu.

Njena duga crna kosa dopirala je do kukova.

Detektiv se skameni.

Boki osjeti knedlu u grlu...pitao se...boze, od kada mi se ovo nije desilo...jednostavno je ostao bez teksta...
Cak je ostao...kao neki 15-o godisnjak, bez ideje kako da joj pridje...
Kao da ga je nesto nevidljivo vuklo na njoj...

• Podržavam
Reactions: Tol
To su oni najgori..:sad2:..mislim vampiri...

Isisavaju svaku trunku nečije pozitivne energije...i kad im to podje za rukom, tad su u elementu, tek tad žive i funkcionišu..dok drugi pate...

Seko :p...a kad ćemo na večeru...dovedi i Spooky Bokija...:rumenko:

Može ... ali hoće li vam smetati što sam vampir? :lol:
Totalno kontrolišem želju za krvlju ..
:tajna: povezala sam se sa Cullenovima iz Twilighta :zcepanje:

Boki osjeti knedlu u grlu...pitao se...boze, od kada mi se ovo nije desilo...jednostavno je ostao bez teksta...
Cak je ostao...kao neki 15-o godisnjak, bez ideje kako da joj pridje...
Kao da ga je nesto nevidljivo vuklo na njoj...

:lol:

Gutao je knedle.

"Biti il' ne biti"? - pitao se sad.

Sta je ova mlada zena imala sto druge nisu?

Duh egzoticnih pejzaza?

No to mu je odjednom postalo sumnjivo.

Predje rukom preko lica da bi se uverio da ne sanja.

HAns..onako muzevan.. pun razumevanja..zagrli Tol u strahu od dejstva MISLI
koje ce ga pretvoriti u robota i sex marionete u rukama vampy Borca..
Modesty.jpg

(opake produzene ruke vampija sa Kalisha za privredno ... porodicno...itd pravo..
i politicki imunitet a vala i stranacki)..
Tovarišć-HAns ... u poverenju ce Tol..eo donesoh ti spec zastitu, magnetni stit od svih necastivih:
beli-luk-venc.jpg

Y:
Podvuci i rekni: Dosta!
Kad već brišeš, a nisam nikoga uvredila, samo odgovorila na tvoju provokaciju, idi do kraja i isuči bič. samo ne znam da li ima osnova za kažnjavanje... moraću opet da pitam više institucije.

p.s. More, drugari, propade vam pričica.... ratatatira... :zcepanje:

Mene ignorise... kad sam BUKVAlan... :hahaha:

Sad sledi bic... mnogo mi turamo ogledala pod nos... :mrgreen:

Gospodjice, zadovoljstvo mi je da Vas mogu u ime Gospodina Pusaca i svoje pozdraviti i pozeleti Vam dobrodoslicu- umereni, kontrolisani bariton iz Hansovih usta razbija tisinu nastalu prekidom telefonata. Sve je organizovano, vi prolazite samnom i ceka Vas Gospodin Marko, licni poverenik Gospodina Pusaca koji ce Vas odvesti do Hotela Majestik...

Nesto mu govori da tu nesto smrdi :think:...

:lol:

Gutao je knedle.

"Biti il' ne biti"? - pitao se sad.

Sta je ova mlada zena imala sto druge nisu?

Duh egzoticnih pejzaza?

No to mu je odjednom postalo sumnjivo.

Predje rukom preko lica da bi se uverio da ne sanja.

Predje rukom, ustinu se...ali je bio budan...uprkos zelji da je to san...da moze odmah skociti na nju..bez straha od JAVNE OSUDE :)...
EKSIRA JEDNU, DRUGU, TRECU tekilu i ustade...udahnu duboko i prvo joj pogledavsi u noge pomisli...boze...ovo definitivno nije san :)...

U tom momentu se ona okrenu i pogleda ga svojim PLAVIM ocima :flert:, na sta je ostao ZAKUCAN za pod...

Dosje kiks mora biti zatvoren i nedostupan jer istina koju smo saznali o vampirima može biti fatalna po ljudski rod ...
Moramo naći načina da živimo jedni pored drugih ...
'NEVIDLJIVI' će biti zatvoren ..ali ko se usuđuje zatvoriti dosje o vampirima ...?

vampire-eyes-sm.jpg

Poslednja izmena:
Predje rukom, ustinu se...ali je bio budan...uprkos zelji da je to san...da moze odmah skociti na nju..bez straha od JAVNE OSUDE :)...
EKSIRA JEDNU, DRUGU, TRECU tekilu i ustade...udahnu duboko i prvo joj pogledavsi u noge pomisli...boze...ovo definitivno nije san :)...

U tom momentu se ona okrenu i pogleda ga svojim PLAVIM ocima :flert:, na sta je ostao ZAKUCAN za pod...

"Hmmmm", pogleda ga ona podozrivo.

"Sta ovaj mladic hoce"- pitala se brisuci bradu od ostataka limuna.

"Zar ovaj ne zna da se kod nas ne skamenjuje?" - i dalje je mislila u sebi.

"Da li da ga prebijem aikidom ili kug - fuom" - razmisljala je ona...

hiyo_image4.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back