eve.best
Domaćin
- Poruka
- 3.397
ju, kud se seti ove pesme?![]()
Pa, zbog "doktora"

A secas li se ove? Nije bila neki hit kod nas, ali je hit '80-tih. Ima je na mnogim kompilacijama:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ju, kud se seti ove pesme?![]()
Neoljušteni, mlad krompir se kuva na pari, uz dodatak tek ubranih, divljih travki koje su netom zapiškile srne... Zatim se dodaju gljive, neoprane, cele, sirove i zalivene sokom limuna i kašikom maslinovog ulja.
Jede se bez kašike i viljuške, prstima, iz drvene činije. Halapljivo, kao da ti je to poslednji obrok.
Posle se popije čaj od zove, počupane u sopstvenoj bašti iza kuće.
Dezert: vođenje ljubavi na plastu sena.![]()
Super recept
Mislim da ga nema ni hotel Adlon u Berlinu. Desert bi upotpunio sa: "na plastu friskog odkosa" (mirise jos na zivot bivse trave).
p.s.
Moze kafansko pitanje? Sta bjese inspiracija kad si tekstovala onu pricu o medjedu sto malo prije procitah na pdf. politika? Lezi li odgovor u tvojem korisnickom imenu?
I ti si citala "Hajdi"?
Jesi li imala one cetiri knjige, lepe, bogato ilustrovane (nemam ih odavno, ko zna gde su). Plava, cini mi se, sa bajkama, narandzasta - o zivotinjama, crvena i zelena.... ne mogu da se setim...
![]()
Ah, da... miris pokošene trave nadaleko je čuven. Taj miris me prati još iz vremena kad sam čitala "Hajdi" Johane Špiri... a kasnije zahvaljujući nekim drugim okolnostima (sa poptuno drugačijom vrstom emocija).
ps. Leži.
Mada, moje korisničko ime je donekle promašaj. Sad imam problem da forumskim početnicima dokažem kako sam žensko.
Htela sam da budem Shiva.![]()
Bas takoA pogotovu onaj moracko-kolasinski
Sto bi s medjedom? Lijepo si nanizala misli u okruglo. Cita se u dahu.
Ocu rec; Ne mora se pocetak nanovo citat da bi se kraj skonta.
ps.
Imas najkvalitetniji pdf.
Steta sto nema vise vremena.
Šta je to "sredina"?
Nema toga kod mene.![]()