Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li jos nekom(ili to samo meni moze da se desi:confused:) prija ozbiljna muzika uz prvu jutarnju kaficu?:p

Онда саслушај до краја, ако имаш живаца, ову Деодатову џез обраду Штраусовог Заратустре, која је постала популарнија од самог оригинала.Можете да гледате време како иде умнапред или уназад, по жељи. :D

Poslednja izmena:
А ко би то пребројао??? Знаш ли ти да су се средњевековни схоластичари озбиљно расправљали о томе колико анђела може да стане на врх игле. Дакле, Барбики је довољно да дигне изнад главе иглу и само ће да почну да падају анђелчићи с неба.

А ко би то пребројао??? Знаш ли ти да су се средњевековни схоластичари озбиљно расправљали о томе колико анђела може да стане на врх игле. Дакле, Барбики је довољно да дигне изнад главе иглу и само ће да почну да падају анђелчићи с неба.
Озбиљни људи.. нема шале..:D

Али мени се чини да Барбарини анђели не падају с неба...

Растужили сте ме пуштајући све неке песме из моје младости (Чуј, Џо Кокер! Где га нађе?)) па сад ја певам:

Зазјавало, не мораш да стерилишеш ништа, анђелићи су нематеријални, они су бића од чисте енергије (тако кажу) па према томе никакву бацили не могу да им доакају. Ти резонујеш као она калуђерица; "Што је сигурно, сигурно је ....".

Барби, не бој се, само дигни иглу увис и чекај да атерирају. :D Пусти ти ове ирончне, немају они појма!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back