Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan svima !!! Ovo je bash naj kafanica, na celom Forumu ! Bash dokaz, da se moze sve napraviti bez ,,betona'', ma i od ,,shtapa i kartona'', ako treba, da ispadne vila, kad postoji trud i domacinski dochek pa se i sharoliki gosti stalni, sluchajni, uzurbani, neozbiljni, ozbiljni, ,,kroz prozor vireci'', oni ,,cvet/prodavajuci'', oni shto se kane da udju, oni shto se kane da izadju, umorni, pospani, razigrani, raspevani i ostali medjusobno meshaju kao technosti, nekad lako,a nekad i burno, kad kapi prshte na sve strane i slivaju se niz ekran, ostavljajuci tragove, velike i male misli, pa se chudimo, pa se smejemo, pa josh svashta i nauchimo...sudar svetova...

P.S. isprepada me onaj cho'ek, na onoj temi prichom o Rambojulijanama :D

pa hranim ushi slushajuci pesme, hranim ochi gledajuci fotke..hm...mozak se nije josh probudio ili mi je ispao negde usput, pa cu ga potraziti ako mi bude zatrebao

http://www.freefoto.com/browse/01-00-0?ffid=01-00-0

15_65_19---Arkle-Beck--Arkengarthdale_web.jpg

12_14_96---Poppies_web.jpg

pa hranim ushi slushajuci pesme, hranim ochi gledajuci fotke..hm...mozak se nije josh probudio ili mi je ispao negde usput, pa cu ga potraziti ako mi bude zatrebao

Bas mi se svidja… :)

Jedva sam stigla s posla danas (da, neki rade i nedeljom. Citaj: nedeljama).
Prokuvala sam! :( Kao u sauni je.. hm, nije lose za mrsavljenje… To uvek dobro dodje :lol:

Bas ste mi ulepsale dan sa ovim fotkama! Plavo, volim te, plavo.. :D
Obozavam sve nijanse plave boje, narocito ako je u pitanju morsko ili nebesko plavetnilo.
Mogla bih satima da posmatram kako nestaje jasna granica izmedju dve nijanse koje se prelivaju i cije jedno. More i nebo. Ima li lepseg prizora?

blueskies-1.jpg

Beaches-WishIwasthere-1.jpg

Beachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh-1.jpg

I ja volim plavo.
Mada, vrlo retko nosim plavu boju kao deo odeće.
Sad se setih:

Plava ptica

Duboko, dublje, još dublje...
tonem u plavo još plavlje...
letim visoko, jos bih gore
slutim nevinost tek rođene zore...

Svilen i plav ko krv princa
plavi vojnik na putu do sunca...
sa nadom jaše na plavoj ptici
čujem tišinu, oko mene su krici...

Moj Bog ima plave oči
moj Bog je protiv kraljeva noći
da letim ko drugi tražim pravo
sklopiću ruke i misliti plavo...

Moj Bog ima plave oči
sklopiću ruke i misliti plavo

Povuci i mene u tu svilu...
budi nežan... nemoj na silu...
šapni mi tajnu svevišnju i plavu
možda zajedno taknemo slavu...

Moj Bog ima plave oči
sklopiću ruke i misliti plavo.

Moj Bog ima plave oči
sklopiću ruke i misliti plavo...

A kad smo već kod plavog (koje me asocira na nebo i, naravno, more :)), :)pade mi na pamet jedna pesma. Nema veze sa plavim, ali... poslušaj:

Nisam je cula. Lepa je :)

"Plava ptica" predstava JDP-a. Nisam je gledala :( . Secam se spota u kome glumci pevaju.

Kada smo vec kod tih "novijih" imena (pevacica) na muz. sceni. meni se svidja KM. Prepoznaces pesmu. Mislim da je lepa "obrada", ili cover. Bila je tema u istoimenom filmu :)

p.s. Opet plavetnilo... pominje se "heaven'..... :lol:

Kako je lep text, bas ga sad slusam pazljivo.... :)

Poslednja izmena:
To je jedna od prvih pesama koja mi se dopala sa njenog poslednjeg albuma. Ali, nisam videla spot. Ne moze sve da se stigne :lol: Hvala.

U tom stilu, volim da slusam i Noru Dzouns. Mnogima je jednolicna i dosadna, a meni bas prija. :)

Ovaj prvi hit je ... (nema smajlija koji sece vene? Cudno :lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back