- Poruka
- 6.825
Paaa... treba ti tona čokolade u zamenu za jedan orgazam.
Ne. Zato što se teško može pojesti više od 150 g. A i orgazam je precenjen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaa... treba ti tona čokolade u zamenu za jedan orgazam.
Ne boluješ ti samo od pomankanja ljubavi, Iv
Da li se i moja muza ovakooseća kad je ljuta?
Kojatkin Gorjanovič ne veruje ni Šopenhaueru ni Ničeu, smatra da su bulaznili i Jung i Frojd, ne poštuje ni starog Platona, jedino Diogenu skida kapu, ali ni njemu ne veruje, kao što ne veruje ni Galileju ni Kepleru, ni Sartru ni Sioranu, mada mu je Sioran drag; ne veruje ni Hegelu, ni Hajdegeru, ni Kjerkegoru, ni Ortega-i-Gasetu, sudi da je Čadajev lagao, iako njegova filosofska pisma nije čitao, ne veruje on ni Dekartu ni Darvinu, a ni u bezgrešno začeće device Marije, takav je, prosto ne veruje ni svom ocu ni majci, zato mu se svašta i dešava.Paaa... treba ti tona čokolade u zamenu za jedan orgazam.
To ti mislis![]()
Kojatkin Gorjanovič ne veruje ni Šopenhaueru ni Ničeu, smatra da su bulaznili i Jung i Frojd, ne poštuje ni starog Platona, jedino Diogenu skida kapu, ali ni njemu ne veruje, kao što ne veruje ni Galileju ni Kepleru, ni Sartru ni Sioranu, mada mu je Sioran drag; ne veruje ni Hegelu, ni Hajdegeru, ni Kjerkegoru, ni Ortega-i-Gasetu, sudi da je Čadajev lagao, iako njegova filosofska pisma nije čitao, ne veruje on ni Dekartu ni Darvinu, a ni u bezgrešno začeće device Marije, takav je, prosto ne veruje ni svom ocu ni majci, zato mu se svašta i dešava.
Stvarno, Kojatkina Gorjanoviča je teško u nešto ubediti, međutim, čoveče, kad mu je Borčica Prava rekla da boljeg od njega u krevetu nije imala, on joj je poverovao bez rezerve, iako se ona pri tom bezobrazno smeškala.
E kad bi samo znala šta ja sve mislim. Ovo je jedan mali segment. I to realan. Od 200 g čokolade može da ti bude muka.
Iv Best ima zarazan smeh. Svi se smeju kad se ona smeje. Iv Best je stalno dobro raspoložena. Dobro je raspoložena i kad se ne smeje, a kada se smeje, tada je prosto raskalašno raspoložena, što svakom dobronamernom prija. Ona veli: "Ja kad ustanem, sebi kažem: ništa nema smisla i svejedno je da li sam dobro ili sam loše, pa kad je već svejedno, onda ću biti dobroPaaa.... ajd' sad kao u skolici.... taj smajli je tuzan..
Od cega jos bolujem, doktore
E, sad cu da ga restartujem bas me nervira... komp...![]()
![]()
E kad bi samo znala šta ja sve mislim. Ovo je jedan mali segment. I to realan. Od 200 g čokolade može da ti bude muka.
Od pola kila čokolade bude lepo jedino tvojoj wc šolji.Od 300 g čokolade bude ti lepo.![]()
Iv Best ima zarazan smeh. Svi se smeju kad se ona smeje. Iv Best je stalno dobro raspoložena. Dobro je raspoložena i kad se ne smeje, a kada se smeje, tada je prosto raskalašno raspoložena, što svakom dobronamernom prija. Ona veli: "Ja kad ustanem, sebi kažem: ništa nema smisla i svejedno je da li sam dobro ili sam loše, pa kad je već svejedno, onda ću biti dobro".
![]()
Naravno da nisam ljut, srećice. Uživam u tvom društvu.Nadala sam se da nisi ljut.![]()
Lepo kazi, necu moci da spavam ...
: ništa nema smisla i svejedno je da li sam dobro ili sam loše, pa kad je već svejedno, onda ću biti dobro".
Mudro zboris. Ovo mi se mnogo svidja![]()
Naravno da nisam ljut, srećice. Uživam u tvom društvu.![]()
![]()
Od pola kila čokolade bude lepo jedino tvojoj wc šolji.![]()
Na čemu mi zavidiš, na pesničkom talentu?Којоте, завидим ти на песничком таленту (ја га немам).
Али моје око соколово примећује још нешто: почели смо да стављамо овде све неку музику од пре четрдесетак година (ја прва), као да смо у старачком дому. Знам ја да је "ars longa" али ваљда има и данас понечег што вреди.
Да видим ову омладину која навраћа овде, нек нам ставе овде нешто данашње што је толико добро да ће се пуштати и кроз 40 година. (Само без Мадоне, молим, та бакута је старија чак и од мене).
@modrena
evo ja sam omladin, al cu staviti "Oh please stand by me Diana" od Pol Anka.