Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joooooj, gde me nadje sa Titiyo!!! I sa tom pesmom se "drogiram" :lol: Uvek do daske (mislim na jacinu zvuka)
JC_Hi5.gif

Poslednja izmena:
Kad Kojatkin Gorjanovič zabavlja društvo u kafani, on priča o dobroti Iv Best. Ona tvrdi da, otkad se druži s Borčicom Pravom, nikad ni jednoj živuljki ništa nažao nije učinila. Priznaje da je jednom zgazila mrava, ali mrav, srećom, nije crkao. Kaže, dugo ga je posle negovala. Rastvorila mu tabletu protiv bolova i davala mu kap po kap rastvora. I starala se o njemu brižno i strpljivo sve dok nije ozdravio i veselo otrčao. I tako je svoju neopreznost pretvorila u dobro delo.

Kad Kojatkin Gorjanovič zabavlja društvo, priča o tome kako je Iv Best osicu, koja je upala u slatko od ribizli izvadila, okupala i u nju pirkala dok se osica nije osušila. Kada je s njenog dlana poletela, dugo je oko nje kružila i s njom se pozdravljala. I od tada osica svake godine, tvrdi Iv Best, dođe na njen rođendan (kad li je to :think:) da joj čestita. Poslednji put je došla s mužem i donela joj fotografije s venčanja i video discove s proslave rođendana svoje dece. I svaki pu kad se seti osmeha tih malih osica, Iv Best kaže da iznova shvati koliko je život lep.

Kad Kojatkin Gorjanovič zabavlja društvo, on kaže kako Iv Best tvrdi: "Ja sam dobra, meni čovek da traži oko, ja bih mu rekla - evo ti, imam drugo!". I zato je sašila dosta raznobojnih poveza, kaže, da ih uparuje uz garderobu. Posle te njegove priče, ona obično stavi dlan preko jedne strane lica i izvesno vreme ga tako drži, kao da je već izvadila oko i nekome ga dala. Baš tako... Nema nikoga ko se ne smeje kad Kojatkin Gorjanovič priča o njenoj dobroti. I on se smeje. :lol:

Mnogo slatka prica! Ali, stvaarno :D

Ona tvrdi da, otkad se druži s Borčicom Pravom, nikad ni jednoj živuljki ništa nažao nije učinila.

Zaista volim ljude koji vole zivotinje. Nekako sam uvek bila ubedjena da ko ne voli zivotinje, u stvari, ne voli ni ljude. Ma sta govorio. Osim toga Borcica Prava se ne razmece tom ljubavlju (sto je jos jedan dokaz ljubavi), uvek je tu da o tome govori kada je potrebno, takodje, osim sto voli, ona i deluje. Nisam stigla da procitam njen blog, ali, obecavam da cu u najskorije vreme to i uraditi.

Priznaje da je jednom zgazila mrava, ali mrav, srećom, nije crkao. Kaže, dugo ga je posle negovala. Rastvorila mu tabletu protiv bolova i davala mu kap po kap rastvora. I starala se o njemu brižno i strpljivo sve dok nije ozdravio i veselo otrčao. I tako je svoju neopreznost pretvorila u dobro delo.

Ovo je tako slatko , da sam se ne istopila, nego razlila po podu. Mogao bi ti da pises i price za decicu. Ozbiljno to mislim. ;)
Iako ti je jedan od, da kazem uzora, ako sam dobro primetila Bukovski :lol: Ma, ti si jedan svestran pisac.
Nisam sigurna da li bas ni jednog mrava nisam zgazila, ali znam coveka koji sigurno nije. Moj kolega sa posla je nedavno bio presrecan sto su nekoliko puta odlagali prskanje komaraca, zato sto voli sva ziva bica, kako kaze.

I od tada osica svake godine, tvrdi Iv Best, dođe na njen rođendan (kad li je to :think:) da joj čestita.

Sto pitas, da nisi ti ta osica? :lol: Inace, osica i pcelica se jako plasim. Kada ih ugledam, momentalno bezim i ispustam "cudne" zvuke. To sigurno nije normalno ponasanje...

I on se smeje. :lol:

:lol:

Inace, nije lepo i nije fer prema ostalim gostima i goscama kafane sto sam ja gl. junakinja tvoje dve poslednje price. To je zabrinjavajuce :eek: Nijedan ozbiljan pisac, a ti to jesi, ne bi trebalo da svoja dela posvecuje jednoj muzi. Sta ce da postane kada nju, eventualno, izgubi? Ili, recimo, ona prestane da ga inspirise... Propali pisac.
Zato, mislim, sto vise muza, to bolje za pisca i njegove citaoce :lol:
Mislim, ne bunim se ja.. Ali, treba obratiti paznju i uzeti u obzir razne mogucnosti...

:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back