he_who_brings_order
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Možda je izbor.... ko će ga znati....Da li je tuga trenutno stanje duha ili potreba(mozda)...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je izbor.... ko će ga znati....Da li je tuga trenutno stanje duha ili potreba(mozda)...![]()
Da li je tuga trenutno stanje duha ili potreba(mozda)...
Neko je rekao da se najlepsa umetnost vazda iz najvece tuge radjala.
Ova me pesma ubi danas a ne mogu da prestanem da je slusam...
I posle nje dobijem sve odgovore, čak i na ona pitanja za koja ih nisam tražila.![]()
A šta je sreća?![]()
Sreca?Naravno ne skrenuti sa ispravnog puta.
![]()
Ko odredjuje koji je put ispravan :???:
Da li sam sad srećna samim tim što sam se nasmejala?
Ne, sreća je proći sve puteve a stići do cilja.
![]()
Ti? Tj. mi sami?
Ne Borac...cilj je proci sve puteve i pri tom imati srece pa stici do kraja.
Ona tvrdi da, otkad se druži s Borčicom Pravom, nikad ni jednoj živuljki ništa nažao nije učinila.
Zaista volim ljude koji vole zivotinje. Nekako sam uvek bila ubedjena da ko ne voli zivotinje, u stvari, ne voli ni ljude. Ma sta govorio. Osim toga Borcica Prava se ne razmece tom ljubavlju (sto je jos jedan dokaz ljubavi), uvek je tu da o tome govori kada je potrebno, takodje, osim sto voli, ona i deluje. Nisam stigla da procitam njen blog, ali, obecavam da cu u najskorije vreme to i uraditi.
Priznaje da je jednom zgazila mrava, ali mrav, srećom, nije crkao. Kaže, dugo ga je posle negovala. Rastvorila mu tabletu protiv bolova i davala mu kap po kap rastvora. I starala se o njemu brižno i strpljivo sve dok nije ozdravio i veselo otrčao. I tako je svoju neopreznost pretvorila u dobro delo.
Ovo je tako slatko , da sam se ne istopila, nego razlila po podu. Mogao bi ti da pises i price za decicu. Ozbiljno to mislim.
Iako ti je jedan od, da kazem uzora, ako sam dobro primetila BukovskiMa, ti si jedan svestran pisac.
Nisam sigurna da li bas ni jednog mrava nisam zgazila, ali znam coveka koji sigurno nije. Moj kolega sa posla je nedavno bio presrecan sto su nekoliko puta odlagali prskanje komaraca, zato sto voli sva ziva bica, kako kaze.
I od tada osica svake godine, tvrdi Iv Best, dođe na njen rođendan (kad li je to) da joj čestita.
Sto pitas, da nisi ti ta osica?Inace, osica i pcelica se jako plasim. Kada ih ugledam, momentalno bezim i ispustam "cudne" zvuke. To sigurno nije normalno ponasanje...
I on se smeje.
![]()
Da li je ljubav precenjena?
Ne boluješ ti samo od pomankanja ljubavi, IvNije precenjena, mozda podcenjena
Seceru, stvarno si ljut il' se zekis?![]()
Nisam baš siguran. Kad se vodi ljubav i jede čokolada u organizmu se odvija ista reakcija.
LBarbara u istom trenutku smo napisale.. samo sto je moj komp usporen jer "skidam" nesto...
a i zabrinuh se da li sam napisala nesto uvredljivo. Nije mi bila namera![]()