Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Jašta - Majkl Kejn u ulozi psihijatra i Endži Dikinson u ulozi lepih nogu, tj. gospođe koja se tušira a posle gubi svoju rukavicu u muzeju.
Brajan De Palma.
Brajan De Palma.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh da je prilično mučan za gledanje.
Cilj ove vrste horora nije da nas uplaši prikazivanjem očiglednog užasa, već da se saživimo sa psihološkim mukama na koje je stavljen glavni junak.
.
Imaš veoma lepe listove, dušo, ali o muškarcima nemaš pojma... dušo.Zašto meni izgleda kao da se Kojotić nadurio?![]()
Imaš veoma lepe listove, dušo, ali o muškarcima nemaš pojma... dušo.
![]()
Čini mi se da će se njih dvoje izvrsno slagati, Una Modruna i Kojatkin.Не знам да ли је баш једини, али КОЈОТ је дечко који обећава. Којоте, само настави, забавне су ми твоје приче и песме. Немам ништа против да будем једна од јунакињатвојих прича, ја волим шалу, чак и на свој рачун. Уосталом, навикла сам: имам друга bla, bla, bla...
Али немојте више да качите оне мр. Универзумеод њих ми је мука.
Био једном један британски глумац, риђ и ружњикав, али бескрајно шармантан. Знаво се Мајкл Кејн. Не знам како сада изгледа,али кад је имао око пет банки, био је у јеку привлачности, (Играо је у фиму "Обучена да убије" ако се неко сећа тог филма.)
Demokratije kažu imaNagradno pitanje...
Ko je u ovoj kafani jedini kreativac?
Koja![]()
U to ime, Dzo i Ketrin![]()
p.s. Mislim da je ovaj spot neka vrsta omaza "Serburgskim kisobranima". Jel' da?
Nije touching kao Cockerova, ali ... podseća na neka vremena. Fina vremena, rekla bih.
A o hororu i psihološkom trileru volim da da pričam. Uf, koliko tu ima raznih psiho-smicalica za izazivanje katarze...![]()
Nego... Uzgred, kad spomenu kišobrane - ja volim kišu, a od svih meseci najdraži mi je septembar
Ali, i zato sto se rezije prihvatio Kenet Brana, a partner mu je Dzud Lou, koga on izuzetno ceni. Lou igra lik koji je Kejn tumacio ’72.
(U američkom horor-filmu „Bakina kuća“, deca otkrivaju da su im baka i deka serijske, sadističke ubice, koje u podrumu čuvaju leševe.)
Nema veze sa hororom, ali moja prva asocijacija je bila "fine bakice koje cuvaju leseve u podrumu", odn. ludilo od filma "Arsenik i stare cipke" koji obozavam!
nastaviće se...![]()
А је л' ово доле Фред Астер (који пева на киши)?