Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znamo, nensi, rekao nam bundeva da si se opalila o deskop u kuhinji :hahaha:
ja ne znam uopšte ša je sa tobom u poslednje vreme...misim ne misim.. ( :
e, nigde nisam mrdnuo za vikend....a onoliko sam vam pričao..
u subotu sam nameštao plutu u kancelariji..i sekao bez lenjira i lepio, lakirao..dobar..
..a danas sam otpadao forumski, jedino što samo izašli na ručak i u šetnju i ša je onda bilo...kiša...kiša.. ( :
ša ste vi radili???
idem da složim brdašce...pozdrafče ;)

:per: editovao sam.Ovo citaju i deca.

:rotf:

El i tebi bilo neprijatno? Jel da? ;)

znamo, nensi, rekao nam bundeva da si se opalila o deskop u kuhinji :hahaha:
ja ne znam uopšte ša je sa tobom u poslednje vreme...misim ne misim.. ( :

e, nigde nisam mrdnuo za vikend....a onoliko sam vam pričao..
u subotu sam nameštao plutu u kancelariji..i sekao bez lenjira i lepio, lakirao..dobar..
..a danas sam otpadao forumski, jedino što samo izašli na ručak i u šetnju i ša je onda bilo...kiša...kiša.. ( :
ša ste vi radili???
idem da složim brdašce...pozdrafče ;)

Nisam izašla iz kuće dva dana.
E, Moonjo, gadan mi neki period. Sad ni u kući nisam bezbedna :lol:

Jel ono brdašce na koje mislim - na stolici ;)

Vece mudraci:)

Na kratko samo jer sam dragoj osobi jednu kritiku obecao pa po motou, obecanje= ispunjenje.

2dh5jqw.jpg

Samootkriveni android pozelio da se struktuise i potrazi spas svojeg ljudskog ega kroz paznju virtuelnog vida svjesno zanemarujucu da taj karakter zivota nije istinit i potvrdjuje sumnju da su jak karakter i intelektualni kapacitet rijetka kombinacija u jednoj osobi.

Dok on ne zeli primijetiti da ga stihijski impuls brutalne pozude survava u opsti konflikt i da lagano gubi svoje dostojanstvo, - ona shvaca da je samoca samo jedan odnos prema necemu sto je postojalo i da za moralni osjecaj i socijalnu obavezu nije potrebno imati razum.

Jasna poruka modernog vremena da atituda simultane participacije i intenzitet interakcije za cas moze postati akt balansa u socijalnom minskom polju. Suum cuique.

Fantastičan pogled na more, Monti.... :D Deluje vrlo inspirativno.
Sedneš rano ujutru za sto - kad još nikog nema na obzorju, pijuckaš kaficu, ćutiš, slušaš more i gledaš u daljinu. Ja bih se, od miline, zombirala prvih pola sata. A onda bih izašla da šetam po plaži (bosa, naravno). :think:

Zavrsio sam tel. razgovor pa da opet svrnem na kratko.
Svaku literaturu citam s lapisom u ruci tako sam i ovu na stolu prokomentarisao:) To je bila prava recenzija a sve zahvaljujuci atmosferi koju si tvojim postom zaokruzila. Rijetko posudjujem knjige a oni kojima sam posudjivao rekli su mi da su im moji komentari na stranicama bili zanimljiviji no sadrzaj knjige. Ja se sponatno ukljucim u dogadjaj i ...

A ovdje tek vlada pravi mir:)
2mqw4z7.jpg

Cekam najavljeni krimi:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back