Pričamo, dakle postojimo- Arhiva II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad nije kasno..
Meni su ga davali u bolnici i ljudi moji koji je to dooobar osećaj.....sav lebdiš.....:roll:

Tako mene smestili u bolnicuuu i davali mi neke čudne boce od kojih mi bilo
lepooo...i ja koja inače mrzim boce, svako jutro jedva čekam da čujem kolica, onda
znam da idu i jedva čekam da mi daju bocu...
..al jedno jutro dodju oni i mene preskoče...:confused:..ja unezverena, mislim omašili me
te pitam: A meni? :eek:...ona me iskulira i ode ćuteći...:evil:
Ja ne budem lenja pa trk kod glavne sestre da se požalim kako mi nisu dali
one boce a tako mi lepo i ništa me ne boli kad mi daju..ona se nasmeje i kaže:
Aj ti lepo u sobu, znamo mi šta da ti damo, ne brini...A ja vičem: ma, ako nemate
sama ću da kupim....:zcepanje:

I tako..na kraju saznam da su mi davali onaj, kako se zvaše:think:...ccc... stade mi mozak sad...:mrgreen:

lepooo...i ja koja inače mrzim boce, svako jutro jedva čekam da čujem kolica, onda
..al jedno jutro dodju oni i mene preskoče...:confused:..ja unezverena, mislim omašili me
Aj ti lepo u sobu, znamo mi šta da ti damo, ne brini...A ja vičem: ma, ako nemate

I tako..na kraju saznam da su mi davali onaj, kako se zvaše:think:...ccc... stade mi mozak sad...:mrgreen:

Bensedin, bromazepam, diazepam...:lol:

Sad me podseti na jedan događaj sa faxa. Bio neki glomazan ispit, čini mi se 20.vek.....i mene dok smo čekali ispred kabineta, zaboli glava. Ko za inat nemam ništa od svojih "zalihica" za ludu glavu, pa pitah koleginice da nema neka Kafetin, Analgin, bilo šta....Ljudi moji, kad su počele da vade lekove: za smirenje (četiri vrste), za koncentraciju, za mučninu, protiv proliva, za gorušicu, protiv opadanja kose.....ma cela apoteka.....:eek:
I posle kažu da penzioneri najviše piju lekove.....Lažu dušmani..Najviše se kljukaju studenti....

Poslednja izmena:
borka, misim...ono...... na segzu si bila?? o, je. ...eto ti sad zabave...

moderatorka sa maskom primetjena je u popodnevnim sahatima u obilasku ludopiletine...stop...na istom forumu ostavila par lascivnih poruka koje je, potom, njena gnusna ruka, kojom je dirala opasno kuče, obrisala...stop...mole se svi oni koji su primetili tu opscenu radnju...stop.. (momenat, konsultujemo se na pp)..... da nam dostave kopiranu stranu, kako bismo istu upotrebili protiv njene ličnosti i tela.......drugari iz nikarague...

hehe ... ovisnice :per:

Ja sam jednom eksperimentisala pa uzela 2 Revibola ... al tad sam imala 15-16 godina. Htela sam da poboljšam koncentraciju. :dash: Mlado pa blesavo... Mislim da sam vam već pričala o tome. A možda i nisam ... ne sećam se. :mrgreen:

moderatorka sa maskom primetjena je u popodnevnim sahatima u obilasku ludopiletine...stop...na istom forumu ostavila par lascivnih poruka koje je, potom, njena gnusna ruka, kojom je dirala opasno kuče, obrisala...stop...mole se svi oni koji su primetili tu opscenu radnju...stop.. (momenat, konsultujemo se na pp)..... da nam dostave kopiranu stranu, kako bismo istu upotrebili protiv njene ličnosti i tela.......drugari iz nikarague...

Provaljena sam. :sad2:

Braniću se bičem protiv spletkaroša. :manikir:

Moderatorka uhvaćena na izlazu sa LjiS-a.......stop....pod miškom nosila par lascivnih časpisa i poster nagog forumaša....stop..zadržana u pritvoru..stop...
(a pošto Borac i dalje postuje, ko je onda ona koju sam upecala sa krijumčarenom robom:think:)

.... ona sestra bez noge... ( :

e, ja se sećam jednom...išao na opasan ispit...učio sam mesecima, oči mi ispale...i, nervozan ujutru, vrtim se po kući..i kaže meni moja baka..uzmi ti sine jedan, ovaj, za smirenje.. ja popio..na mene to ne deluje uopšte..ni droga, ni alkohol, malo alkohol, al baš kad se uletvim da ne mogu da hodam....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back