Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Приближава се ново лудило у Србији - Избори за Шта!?.......
Ne vidim, u tome i jeste problem.
Ovaj put ne dozvoljavam da budem prevarena-makar u onom trenutku kad budem zaokruživala neki broj na izbornoj listi.
Sve što se desi posle toga više nije moja odgovornost- moj je samo onaj čiča gliša na papiru.
Ne vidim, u tome i jeste problem.
Ovaj put ne dozvoljavam da budem prevarena-makar u onom trenutku kad budem zaokruživala neki broj na izbornoj listi.
Sve što se desi posle toga više nije moja odgovornost- moj je samo onaj čiča gliša na papiru.
Ne znam koliko si godina glasački sposoban, ali je meni posle dvadeset godina uzaludnih izlazaka na izbore već dosta.
Možda bi matorcima i trebalo zabraniti da biraju.
Neka omladina odluči, možda na Fejsu ima neki politički status koji ih opredeli za koga će...
Partije koje ucestvuju na izborima formiraju tu izbornu komisiju. Pa tako je oduvek i bilo.
Ili mislis da je formira LDP sa DS u duetu? Nisu uopste u pitanju nekakve prevare na izborima i kradja glasova. To je bilo
kod druga Slobe. Ako se ne varam EU je natarela Srbiju da promeni sistem jer si do sada birao partiju, a ne poslanika iz svog
okruga, tako da su u skupsitinu ulazili samo najrevnosniji partijski funkcioneri. Sada je malo drugacije, mada se u sustini nece
nista promeniti. Ja cenim da ce rezultati izbora biti takvi da ce DS i SNS praviti koaliciju u kojoj nece biti ni LDP-a,ali ni Dacica,
onog iz Jagodina,Dinkica, sto u neku ruku i ne bi bilo lose.