Приближава се ново лудило у Србији - Избори за Шта!?.......

nEMA KO DRUGI. Evo ti sama razmisli. Ko?
Ili DVERI ili DSS.
Ja ne vidim bolju alternativu. Ako ti vidis reci (i obrazlozi).

Ne vidim, u tome i jeste problem.
Ovaj put ne dozvoljavam da budem prevarena-makar u onom trenutku kad budem zaokruživala neki broj na izbornoj listi.
Sve što se desi posle toga više nije moja odgovornost- moj je samo onaj čiča gliša na papiru.

Ne vidim, u tome i jeste problem.
Ovaj put ne dozvoljavam da budem prevarena-makar u onom trenutku kad budem zaokruživala neki broj na izbornoj listi.
Sve što se desi posle toga više nije moja odgovornost- moj je samo onaj čiča gliša na papiru.

Znas pricu o tamnom vilajetu?

To mu dodje kao da se prepustas na milost i nemilost onima koji ce glasati.

Znas kako kaze Dzek Nikolson u Kukavicjem gnezdu:-Makar sam pokusao.

Znas pricu o tamnom vilajetu?

To mu dodje kao da se prepustas na milost i nemilost onima koji ce glasati.

Znas kako kaze Dzek Nikolson u Kukavicjem gnezdu:-Makar sam pokusao.

Ne znam koliko si godina glasački sposoban, ali je meni posle dvadeset godina uzaludnih izlazaka na izbore već dosta.
Možda bi matorcima i trebalo zabraniti da biraju.
Neka omladina odluči, možda na Fejsu ima neki politički status koji ih opredeli za koga će...:lol:

Е то је и кључни проблем. Ко ће да формира изборну комисију и ко ће бити њени чланови.....

Partije koje ucestvuju na izborima formiraju tu izbornu komisiju. Pa tako je oduvek i bilo.

Ili mislis da je formira LDP sa DS u duetu? Nisu uopste u pitanju nekakve prevare na izborima i kradja glasova. To je bilo
kod druga Slobe. Ako se ne varam EU je natarela Srbiju da promeni sistem jer si do sada birao partiju, a ne poslanika iz svog
okruga, tako da su u skupsitinu ulazili samo najrevnosniji partijski funkcioneri. Sada je malo drugacije, mada se u sustini nece
nista promeniti. Ja cenim da ce rezultati izbora biti takvi da ce DS i SNS praviti koaliciju u kojoj nece biti ni LDP-a,ali ni Dacica,
onog iz Jagodina,Dinkica, sto u neku ruku i ne bi bilo lose.

Back