Pri odabiru partnera u šta gledate....🤔

Tema je itekako vazna.....🤔
Ovo vazi i za zene
i muskarce.....🤔
Da se malo uozbiljite i udubite u pricu svega.....
Tema je kompleksna i tice sviju nas.....ako i ne zbog nas onda zbog nase dece,i mora da se gleda.....🤔

Pitao bih Zene prvo:
Da li bi se udale za nekog kome je genetska predispozicija takva za razne najteze bolesti....neko ko je (zao muskarac) a izgleda ekstra....birate li takvog....🤔i sta cete posle sa takvim potomstvom koji je pod znakom pitanja.....🤔

U sta gledate.......🤔

Pitao bih i Muskarce:
Kakve zene vi gledate....
Jel gledate genetsku predispoziciju njene majke,bake i sve unazad.....el gledate samo du_ ...e i da ne kazem
jos sta.....🤔

Ako birate takve bracne partnere pa izrodite dete ne daj Boze sa takvom losom genetskom predispozicijom.....onda se zna ishod...ili ako se kao takav rodi zao mozes da ga vaspitavas posle koliko god hoces.......🤔
bi..mozda on nece nasljediti bolest.Procitala bi ga..ko je..sta je..malo duza veza..radi li,pije li..s kim zivi..

Genetika je čudo.Bože sačuvaj.
I džaba je tu vaspitanje.Vidim to po mojoj deci.A znam ko su mi bili pretci.Znam sebe.
Evo šta je genetika.
Moj pradeda je bio lopov.I teški kurvar.Nasilnik.Narod je ulazio u kuću kad bi ga video da prolazi selom.To mi je pokojna baba pričala.
A sa majčine strane pokojni deda.Ubio je čoveka kolskom rudom.Za koju se konji pripinju.I onda ga vezao i vukao sa zapregom kroz celo selo da ljudi vide da ga je ubio.
Ja.Bivša žena mi se napatila samnom.Pošalje me u prodavnicu ja se vratim sav krvav.
Stalno neke gluposti.
Policija malo malo pa dođe.
Nisam je nikad tukao.Ali se napatila jer sve je to stresno.Svakakva sranja.Sad me sramota.Decu kako god da sam savijao i vaspitavao.Malo malo pa prepoznam na ovom jednom kako mu ta prljava krv ključa.Lep.Pametan.Vredan.Školuje se na dobrom fakultetu.Ali svako malo vidim kako to izbija iz njega.Kažem mu.Nemoj.Savladaj to.Savladaj.Mlađi se bacio na majku.Neće da uči.Lenj.Ne možeš mu ništa.
I to ne prolazi nikad.Evo 50. godina.Ko da imam 19
Razlika je što sad to nekako kontrolišem.Ne reagujem ako neću.A ako hoću.I odlučim.Pa to je onda takvo s.ranje da te Bog sačuva.
I ne vredi ništa.Dobijem ja i batina.Ništa.Samo još gore bude.Ne znam šta ću sa sobom.

Genetika je čudo.Bože sačuvaj.
I džaba je tu vaspitanje.Vidim to po mojoj deci.A znam ko su mi bili pretci.Znam sebe.
Evo šta je genetika.
Moj pradeda je bio lopov.I teški kurvar.Nasilnik.Narod je ulazio u kuću kad bi ga video da prolazi selom.To mi je pokojna baba pričala.
A sa majčine strane pokojni deda.Ubio je čoveka kolskom rudom.Za koju se konji pripinju.I onda ga vezao i vukao sa zapregom kroz celo selo da ljudi vide da ga je ubio.
Ja.Bivša žena mi se napatila samnom.Pošalje me u prodavnicu ja se vratim sav krvav.
Stalno neke gluposti.
Policija malo malo pa dođe.
Nisam je nikad tukao.Ali se napatila jer sve je to stresno.Svakakva sranja.Sad me sramota.Decu kako god da sam savijao i vaspitavao.Malo malo pa prepoznam na ovom jednom kako mu ta prljava krv ključa.Lep.Pametan.Vredan.Školuje se na dobrom fakultetu.Ali svako malo vidim kako to izbija iz njega.Kažem mu.Nemoj.Savladaj to.Savladaj.Mlađi se bacio na majku.Neće da uči.Lenj.Ne možeš mu ništa.
I to ne prolazi nikad.Evo 50. godina.Ko da imam 19
Razlika je što sad to nekako kontrolišem.Ne reagujem ako neću.A ako hoću.I odlučim.Pa to je onda takvo s.ranje da te Bog sačuva.
I ne vredi ništa.Dobijem ja i batina.Ništa.Samo još gore bude.Ne znam šta ću sa sobom.
I evo divnog primera :D jer je to apsolutno najlakse, opravdati svoja sr.anja precima, eto oni iz groba upravljaju mojim postupcima, daleko bilo da sam ja kriv i da mogu da uradim nesto povodom toga.

Back