PREVISHE IMPULSIVNE DEVOJKE?!

E, da se razumemo, svi mi balkanci imamo tu neku crtu kolerika u sebi koja nas prozhima u manjoj ili vecoj meri. Sad, neki ljudi, u ovom sluchaju mislim na zhenski rod, jednostavno imaju toliku strast i energiju u sebi, da im ljudi koji ih ovlash poznaju kazhu da su ludi i pozitivni, a oni koji ih ipak podozrivije znaju, shvataju koliko su to u stvari teshke, eksplozivne, strastvene osobe, koje kada bi kanalisale tu energiju mogle bi da vrshe telekinezu. :zcepanje: i nemojte se smejati i sprdati se na rachun teme, ajmo malo ozbiljno, jednostavno znam da je malo takvih ljudi, jer sam ja jedna od njih, i muka mi je nekad od toga, nekad u tome uzhivam, ali vechito zhivim na tlu pod zemljotresom...
i moja porodica, i mushkarci s kojima sam bila, kazhu da im je teshko nekad da se bore s tom energijom, a ja ceo zhivot trazhim slichne sebi, da bi mi dizali adrenalin jer bez toga se ne osecam kao chovek...
da li vi znate ovakve zhene i shta mushkarci zaista misle o njima?

Ovde kod nas se nadrk stavovi i nestabilni nervchici smatraju temperamentnim..a zapravo to u odnosu ne bi trebalo da se vidi..temperamentne osobe su po difoltu bezobrazne bez pardona i kao pokazuju antiprotivne stavove..recimo pokojna xendza bog da joj dusu prosti..oni povrsni neiskusni bi rekli da je zena zmaj..zapravo njoj uopste nije stalo do sexa do neke 25e godine..ponasala se ko neobuzdana klinka pustena s lanca..to nema z od zenstvenosti..nikad takve ribe ne bih mogao posmatrati kao predmet pozude..to sto vidis u izlogu nikad nije isto u radnji kad uzmes u ruke

E, da se razumemo, svi mi balkanci imamo tu neku crtu kolerika u sebi koja nas prozhima u manjoj ili vecoj meri. Sad, neki ljudi, u ovom sluchaju mislim na zhenski rod, jednostavno imaju toliku strast i energiju u sebi, da im ljudi koji ih ovlash poznaju kazhu da su ludi i pozitivni, a oni koji ih ipak podozrivije znaju, shvataju koliko su to u stvari teshke, eksplozivne, strastvene osobe, koje kada bi kanalisale tu energiju mogle bi da vrshe telekinezu. :zcepanje: i nemojte se smejati i sprdati se na rachun teme, ajmo malo ozbiljno, jednostavno znam da je malo takvih ljudi, jer sam ja jedna od njih, i muka mi je nekad od toga, nekad u tome uzhivam, ali vechito zhivim na tlu pod zemljotresom...
i moja porodica, i mushkarci s kojima sam bila, kazhu da im je teshko nekad da se bore s tom energijom, a ja ceo zhivot trazhim slichne sebi, da bi mi dizali adrenalin jer bez toga se ne osecam kao chovek...

ako pije samnom dok ne padnemo pod shank moze i da kaki po pandurskim kolima makar ja dobio u kerecoj stanici po tabanima

Ovde kod nas se nadrk stavovi i nestabilni nervchici smatraju temperamentnim..a zapravo to u odnosu ne bi trebalo da se vidi..temperamentne osobe su po difoltu bezobrazne bez pardona i kao pokazuju antiprotivne stavove..recimo pokojna xendza bog da joj dusu prosti..oni povrsni neiskusni bi rekli da je zena zmaj..zapravo njoj uopste nije stalo do sexa do neke 25e godine..ponasala se ko neobuzdana klinka pustena s lanca..to nema z od zenstvenosti..nikad takve ribe ne bih mogao posmatrati kao predmet pozude..to sto vidis u izlogu nikad nije isto u radnji kad uzmes u ruke

odakle ti to da temperamentne osobe imaju nadrk/antiprotivne stavove? :think:
nisam baš najbolje razumela tvoj post, ali to nisu temperamentne osobe.
temperamentna osoba uopšte ne mora da bude bilo šta od toga.
jednostavno ima svoje granice koje moraju da se poštuju i u stanju su da postave svakog na svoje mesto ako treba,
ali to može i na vrlo fin način da se uradi. jedino što planu brzo, mogu da žure sa pretpostavkama, ali isto tako se brzo i ohlade i znaju da kažu 'izvini'.
sve ostalo o čemu ti pišeš je samo kućno nevaspitanje i neiživljenost.

ti si neki tip extrema...mislim da patis od viska slobodnog vremena pa tvoj nazovi temperament uzme maha..nadji si neki hobi i kad se umorna vratis sa njega ..samo ces misliti na spavanje

odakle ti to da temperamentne osobe imaju nadrk/antiprotivne stavove? :think:
nisam baš najbolje razumela tvoj post, ali to nisu temperamentne osobe.
temperamentna osoba uopšte ne mora da bude bilo šta od toga.
jednostavno ima svoje granice koje moraju da se poštuju i u stanju su da postave svakog na svoje mesto ako treba,
ali to može i na vrlo fin način da se uradi. jedino što planu brzo, mogu da žure sa pretpostavkama, ali isto tako se brzo i ohlade i znaju da kažu 'izvini'.
sve ostalo o čemu ti pišeš je samo kućno nevaspitanje i neiživljenost.

takvi su inače za izbegavanje...

ja sam hladna kao led,cvrsta kao celik, ja sam robot z:):mrgreen:

HajimeSorayama.jpg

Poslednja izmena:
kako ljudi imaju pogreshnu sliku o sebi....

a vjerovatno si histericni, hiperaktivni smor...:lol:

21 punim ove godine, a vec sam u 18 zavrshavala na ispiranju zbog predoziranja lekovima, zhivela s dechkom par meseci josh sa 18 i 19, bacala mu stvari kroz prozor itd. zhivim inache sama od svoje 16. (((:

shta sam rekla :)

drago mi je da sam bila u pravu, nestabilni idiot...bez normalnog odgoja :)

Znam jednu vrlo slicnu osobu :ceka: :rumenko:
Nije lako nositi se sa takvima, ali ako pronadju nekog ko ce da im parira u svemu a da bude totalno drugaciji od njih samih po temperamentu mogu biti dobar par.
Opet kazem moze a ne mora da znaci :roll:
Uglavnom su misljenja muskaraca o takvim zenama da su isuvise slobodne i da ih treba zauzdati.
Ali za divljeg konja treba izuzetno vest jahac :lol:

Back