PREVISHE IMPULSIVNE DEVOJKE?!

ahahaahaahahah, e da znash da ponekad i jeste, al najjache je kad se nadju 2 takve osobe, one se smire, to mi nikad nece biti jasno :D
imam jednog druga koji je kao ja i on je jedini koji me razume i jedino s njim kad komuniciram mogu da budem opushtena sasvim

Pa tako je bb ..imam i ja takve uvrnute drugarice ..super se razumemo ..a drugi nishta ne shavataju oko nas ..samo ja i one :)

Nema vishe takvih modela u proizvodnji ...:lol:

Pa tako je bb ..imam i ja takve uvrnute drugarice ..super se razumemo ..a drugi nishta ne shavataju oko nas ..samo ja i one :)

Nema vishe takvih modela u proizvodnji ...:lol:

ahahah, da bukvalno, i onda si drugima histerichan i lud, u stvari oni ne mogu da se snadju s tobom, kao ni ti sa njima, oni su tebi dosadni, ti njima histerichan, to su 2 hemisfere, i mislim da ljudi treba da se druzhe sa sebi slichnima iz tog razloga.

a shto bi rekao ako nije, ma ok, s ljudima na forumu je najbolje raspravljati o opshtim stvarima, prosto neverovatno koliko svachije frustracije isplivavaju na povrshinu ponekad, volim da chitam tudja iskustva i savete, ali neki ljudi kao da chekaju iz zasede da neko objavi temu da ga napadnu :zcepanje: stvarno ne razuem tvoje pitanje jer ne bih uzalud gubila vreme i postavljala ovu temu da stvari stoje tako...
ja sam par godina zbog ovog svog problema pila rivotrile i ksalole, i stvarno imala probleme...

ahahah, da bukvalno, i onda si drugima histerichan i lud, u stvari oni ne mogu da se snadju s tobom, kao ni ti sa njima, oni su tebi dosadni, ti njima histerichan, to su 2 hemisfere, i mislim da ljudi treba da se druzhe sa sebi slichnima iz tog razloga.

haha kao 2 sveta ...:P

Sve sto kazesh je vishe nego tacno ...tako se i ja borim sa nekim bukvama ovde ...:mrgreen:

Deo mozga za fantaziju i zabavu im je odavno odstranjen :) xexex lolz

E, da se razumemo, svi mi balkanci imamo tu neku crtu kolerika u sebi koja nas prozhima u manjoj ili vecoj meri. Sad, neki ljudi, u ovom sluchaju mislim na zhenski rod, jednostavno imaju toliku strast i energiju u sebi, da im ljudi koji ih ovlash poznaju kazhu da su ludi i pozitivni, a oni koji ih ipak podozrivije znaju, shvataju koliko su to u stvari teshke, eksplozivne, strastvene osobe, koje kada bi kanalisale tu energiju mogle bi da vrshe telekinezu. :zcepanje: i nemojte se smejati i sprdati se na rachun teme, ajmo malo ozbiljno, jednostavno znam da je malo takvih ljudi, jer sam ja jedna od njih, i muka mi je nekad od toga, nekad u tome uzhivam, ali vechito zhivim na tlu pod zemljotresom...
i moja porodica, i mushkarci s kojima sam bila, kazhu da im je teshko nekad da se bore s tom energijom, a ja ceo zhivot trazhim slichne sebi, da bi mi dizali adrenalin jer bez toga se ne osecam kao chovek...
da li vi znate ovakve zhene i shta mushkarci zaista misle o njima?
Ta energija, jel sexualna? :rumenko:

haha kao 2 sveta ...:P

Sve sto kazesh je vishe nego tacno ...tako se i ja borim sa nekim bukvama ovde ...:mrgreen:

Deo mozga za fantaziju i zabavu im je odavno odstranjen :) xexex lolz

e tako se i meni chini, ali ja nekako ne omalovazhavam te ljude, jednostavno za razlichite ljude su razlichite stvari normalne, i ne mozhesh reci ko je pametan, jednostavno pichish svojim putem jedan je zhivot, najlakshe je zhiveti zhivot napamet i biti normalan, ja se takvim ljudima chesto i divim kad zapadnem u probleme. kazhem jednostavno, mozhda mi ne kapiramo neke njihove principe kao ni oni nashe (ne)principe, i ne mozhemo se zbog toga poklati, samo ne treba ulaziti dublje u odnose sa drugachijima. (((:

e tako se i meni chini, ali ja nekako ne omalovazhavam te ljude, jednostavno za razlichite ljude su razlichite stvari normalne, i ne mozhesh reci ko je pametan, jednostavno pichish svojim putem jedan je zhivot, najlakshe je zhiveti zhivot napamet i biti normalan, ja se takvim ljudima chesto i divim kad zapadnem u probleme. kazhem jednostavno, mozhda mi ne kapiramo neke njihove principe kao ni oni nashe (ne)principe, i ne mozhemo se zbog toga poklati, samo ne treba ulaziti dublje u odnose sa drugachijima. (((:

Ne mislim ja nista lose o drugacijim ljudima od sebe...samo pokushavam da ih shvatim koliko mogu :)

Svako ima neki problem ovakav ili onakav ...uglavnom bitno je razumevanje :lol:

i da, vraca me seks u normalu, to sam zakljuchila josh odavno, prvog dechka sam imala sa 15 godina i tad sam bila probisvet dete, i majka mi je tad prichala videcesh kako takvim osobama stalni odnosi donose neki mir. al mislim da mi sad treba ljubav kad sam je vec jednom iskusila tako duboko i intenzivno, saznala sam da me jedino ona vraca u "normalu" ako je to normalno. inache studiram i pored svega uvek sam stizala da budem medju najboljima u svemu shto sam radila, trenirala i uchila, dodushe uvek sam elaborirala samo ono shto sam volela, a ono shta nisam sam apsolutno zanemarivala :zcepanje:

21 punim ove godine, a vec sam u 18 zavrshavala na ispiranju zbog predoziranja lekovima, zhivela s dechkom par meseci josh sa 18 i 19, bacala mu stvari kroz prozor itd. zhivim inache sama od svoje 16. (((:

aha ..ok ..nista strasno :P

vrlo si mlada ..btw :)

ti si vec postavljala temu sa ovde sa onim likom sto ti je ukrao nesto... ili nisi ??

zivish sama ? hmm ok nvm :P

Mozes na PP da mi pises ako zelis da pricas sa nekim o tome :D

i da, vraca me seks u normalu, to sam zakljuchila josh odavno, prvog dechka sam imala sa 15 godina i tad sam bila probisvet dete, i majka mi je tad prichala videcesh kako takvim osobama stalni odnosi donose neki mir. al mislim da mi sad treba ljubav kad sam je vec jednom iskusila tako duboko i intenzivno, saznala sam da me jedino ona vraca u "normalu" ako je to normalno. inache studiram i pored svega uvek sam stizala da budem medju najboljima u svemu shto sam radila, trenirala i uchila, dodushe uvek sam elaborirala samo ono shto sam volela, a ono shta nisam sam apsolutno zanemarivala :zcepanje:

LOL... Super - Girl :D

Primetio sam da si inteligentna ..samo to trebash usmeriti na pravi nacin i tvoju energiju drzati pod kontrolom :)

Kao X-Men :mrgreen:

haha, hvala, nekad ne znam vihe ni ko je pametan, nekad samo pozhelim da ne mislim, jer shatam: *** mozhda smo idioti mi koji cheprkamo toliko po toj svesti, nikad je necemo dokuchiti, samo se zaplicemo u zhivo blato. i ko je onda tu pametan? :zcepanje:
bash zato ti kazhem, shvatila sam da je ljubav jedino shto mozhe da me usresredi, to je neki zubac koji je iskochio u mojoj glavi sad, a ranije mi je falio, i koji je chinio da se taj lanac savrsheno okrece. a sad, sad sam ljuta i razocharana, ne znam da l u sebe ili u ljude :zcepanje:

haha, hvala, nekad ne znam vihe ni ko je pametan, nekad samo pozhelim da ne mislim, jer shatam: *** mozhda smo idioti mi koji cheprkamo toliko po toj svesti, nikad je necemo dokuchiti, samo se zaplicemo u zhivo blato. i ko je onda tu pametan? :zcepanje:
bash zato ti kazhem, shvatila sam da je ljubav jedino shto mozhe da me usresredi, to je neki zubac koji je iskochio u mojoj glavi sad, a ranije mi je falio, i koji je chinio da se taj lanac savrsheno okrece. a sad, sad sam ljuta i razocharana, ne znam da l u sebe ili u ljude :zcepanje:

Ma ne razbijaj glavi razmisljajuci previse ..povredices se :mrgreen:

Relax i Enjoy u zivotu :kiss:

Back