Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na kraju, boli me ona stvar za Rusiju.

Ja ću kokice u ruke i da gledam razvoj situacije.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Biće redaljka.

Malo Švabo, malo Ukrajinac, pa malo Poljak, pa Estonac, pa Finac, Šveđanin,

pa se malo Amer odčepi, pa ih malo Britanac zvekne.

Podijelili su Rusi dosta sevapa.

Predstavljen najnoviji ruski avion A-50U

Moskva -- Ministarstvo odbrane Rusije predstavilo je najnoviji tip aviona A-50U za daleko radarsko izviđanje i upravljanje.

IZVOR: SPUTNJIK SUBOTA, 21.05.2016.

Video-zapis sa aerodroma Severni u gradu Ivanovo objavio je Raša tudej.

U Ministarstvu odbrane Rusije naglašavaju da novi avioni mogu da preleću veće daljine, imaju veći kapacitet emitovanja radarskih informacija ka upravljačkim punktovim na kopnu, kao i pronalaženja i stalnog praćenja vazdušnih objekata.

Predstavljen najnoviji ruski avion A-50U

Moskva -- Ministarstvo odbrane Rusije predstavilo je najnoviji tip aviona A-50U za daleko radarsko izviđanje i upravljanje.

IZVOR: SPUTNJIK SUBOTA, 21.05.2016.

Video-zapis sa aerodroma Severni u gradu Ivanovo objavio je Raša tudej.

U Ministarstvu odbrane Rusije naglašavaju da novi avioni mogu da preleću veće daljine, imaju veći kapacitet emitovanja radarskih informacija ka upravljačkim punktovim na kopnu, kao i pronalaženja i stalnog praćenja vazdušnih objekata.

Ejbg ... Ja sve čekam ne bi li konačno napravili čarapu, iglu, ekser, udicu ili čačkalicu ..kad ono prc, opet neki brzveze haj teh avion ...Blajbiša je pravu, Rusi stvarno ne proizvode BAŠ NIŠTA z:D

Ejbg ... Ja sve čekam ne bi li konačno napravili čarapu, iglu, ekser, udicu ili čačkalicu ..kad ono prc, opet neki brzveze haj teh avion ...Blajbiša je pravu, Rusi stvarno ne proizvode BAŠ NIŠTA z:D

PORUCI OVIM PAPCIMA KOJI MISLE DA NESTO ZNAJU DA AMERI I NJIHOVA SVEMOCNA NASA NE MOGU MRDNUT BEZ RUSKIH RAKETNIH MOTORA KOJI SE UVOZE BEZ OBZIRA NA SANKCIJE...TOLIKO O PROIZVODNJI - JEDNOSTAVNO - RUSI PROIZVODE ONO STO NIKO DRUGI NE MOZE...

Nema nista u vezi Mh17 u zapadnim medijima, osvim vise stotina clanaka koji se svakodnevno objavljuju.

"MH17 crash: Victims' families sue Putin and Russia"

Families of victims of downed Malaysia Airlines flight MH17 are suing Russia and its President Vladimir Putin in the European Court of Human Rights.

The jet was shot down by a Russian-made missile over eastern Ukraine in 2014, killing all 298 on board.

The West and Ukraine say Russian-backed rebels were responsible but Russia accuses Ukrainian forces.

The families' claim is based on the violation of a passenger's right to life, News.com.au reported.

The claim is for 10 million Australian dollars ($7.2m; £4.9m) for each victim, and the lawsuit names both the Russian state and its president as respondents.

Jerry Skinner, a US-based aviation lawyer leading the case, told News.com.au it was difficult for the families to live with, knowing it was "a crime".

"The Russians don't have any facts for blaming Ukraine, We have facts, photographs, memorandums, tonnes of stuff."

Mr Skinner said they were waiting to hear from the ECHR whether the case had been accepted.

_89177331_ukraine_mh17_large_text_976map.png

http://www.bbc.com/news/world-europe-36350520

ZANIMLJIVO KAKO IZBJEGAVAJU ODGOVOR NA PITANJE O AMERICKOM RAZARACU U CRNOM MORU KAD SU SE AMERI NAMRLI STRAHA...

Чекај док им "централа" смисли одговор.:)

- - - - - - - - - -

Блебко је вазда у праву. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back