ezze
Primećen član
- Poruka
- 585
Rusi su dobro okrenuli Ukrajinu protiv sebe, a ostatku bivšeg istočnog bloka da ne govorim.
Poljaci ih plaho vole.
Poljaci ih plaho vole.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turci nek budu neutralni ko u drugom svjetskom,
ali neće.
- - - - - - - - - -
Neće vam od Rusije ostati ništa, dok rulja prođe kroz nju.
Pa 2016-ta je, zna se vremesnksa prognoza.
Najbolje da su Rusiju dali Šveđanima u ruke pa bi nešto i bilo od tih ljudi i od te zemlje.
Pola toga je zbrzano, pošto NATO kuca na vrata.
Primjera radi odpadaju ručke na vozilima, staju tenkovi itd.
Farba preko hrđe.
a i vi ste oni sa moskovskog groblja?
Па их и такве "половичне" НАТО не смије напасти.
Pre neki dan opet nacisti Azova protestvovali u Kijevu.
Ja ne znam sta ti ljudi hoce-ako im je do rata niko im ne brani da udare na Donbas i izginu kao heroji po kotlovima.
Ovako samo ispadaju picketine.
Predstavljen najnoviji ruski avion A-50U
Moskva -- Ministarstvo odbrane Rusije predstavilo je najnoviji tip aviona A-50U za daleko radarsko izviđanje i upravljanje.
IZVOR: SPUTNJIK SUBOTA, 21.05.2016.
Video-zapis sa aerodroma Severni u gradu Ivanovo objavio je Raša tudej.
U Ministarstvu odbrane Rusije naglašavaju da novi avioni mogu da preleću veće daljine, imaju veći kapacitet emitovanja radarskih informacija ka upravljačkim punktovim na kopnu, kao i pronalaženja i stalnog praćenja vazdušnih objekata.
Pre neki dan opet nacisti Azova protestvovali u Kijevu.
Ja ne znam sta ti ljudi hoce-ako im je do rata niko im ne brani da udare na Donbas i izginu kao heroji po kotlovima.
Ovako samo ispadaju picketine.
Molim te, okreni svoje autistično, nekoherntno buncanje na nekog drugog.
Kesh, da li se kaže "nekoherentno"? Slobodno me ispravi ako griješim, znam da voliš liječiti svoj obsesivno kompulsivni poremećaj.![]()
Па их и такве "половичне" НАТО не смије напасти.
Ejbg ... Ja sve čekam ne bi li konačno napravili čarapu, iglu, ekser, udicu ili čačkalicu ..kad ono prc, opet neki brzveze haj teh avion ...Blajbiša je pravu, Rusi stvarno ne proizvode BAŠ NIŠTA![]()
PORUCI OVIM PAPCIMA KOJI MISLE DA NESTO ZNAJU DA AMERI I NJIHOVA SVEMOCNA NASA NE MOGU MRDNUT BEZ RUSKIH RAKETNIH MOTORA KOJI SE UVOZE BEZ OBZIRA NA SANKCIJE...TOLIKO O PROIZVODNJI - JEDNOSTAVNO - RUSI PROIZVODE ONO STO NIKO DRUGI NE MOZE...
ZANIMLJIVO KAKO IZBJEGAVAJU ODGOVOR NA PITANJE O AMERICKOM RAZARACU U CRNOM MORU KAD SU SE AMERI NAMRLI STRAHA...
Ejbg ... Ja sve čekam ne bi li konačno napravili čarapu, iglu, ekser, udicu ili čačkalicu ..kad ono prc, opet neki brzveze haj teh avion ...Blajbiša je pravu, Rusi stvarno ne proizvode BAŠ NIŠTA![]()
Rusija ne proizvodi baš ništa.
Evo kladim se da čak ni taj tvoj računar nije iz Sibira.
Rusija ne proizvodi baš ništa.
Evo kladim se da čak ni taj tvoj računar nije iz Sibira.