NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Pitaj Von Mansteina, on je ima, njegov reptil hara Novorusijom kao on ovom temom!
- - - - - - - - - -
Veli, planirano i organizirano povlacenje .. ali kuda???![]()
To će već da odredi Vladimir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Von Mansteina, on je ima, njegov reptil hara Novorusijom kao on ovom temom!
- - - - - - - - - -
Veli, planirano i organizirano povlacenje .. ali kuda???![]()
Kako Putin bije! Staljinizam=Putinizam
Izvoli demagogu,ja sam uvek pokriven činjenicama koje mi niko ovde ne može oboriti!
![]()
Izvoli demagogu,ja sam uvek pokriven činjenicama koje mi niko ovde ne može oboriti!
![]()
То су гејеви, у чему је проблем?Kako Putin bije! Staljinizam=Putinizam
Sve i sve, ali mislim da im nije trebala zastava konfederacije(americkog juga)... kao borim se protiv nacista a koristim rasisticku zastavu. Cemu to?
Sve i sve, ali mislim da im nije trebala zastava konfederacije(americkog juga)... kao borim se protiv nacista a koristim rasisticku zastavu. Cemu to?
SMRT I RAZARANjE U UKRAJINI
Trećina Ukrajinaca bi da pobegne iz zemlje
Skoro trećina Ukrajinaca spremna je da napusti zemlju, a povećan je broj migranata,
kažu rezultati istraživanja kompanije ''Research and Branding Group''
Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.

Између осталог и то је циљ земаља западне демоНкратије. Треба увести младо месо, по могућству беле боје коже и хришћанске вере да би населили своје јалове државе. Укри су идеални.
Putin: Zapad snabdeva UKR oružjem...
Koji cinizam coveka koji je okupirao deo "bratske" drzave i dupe alavo hoce jos..Kakav demagog. Pitanje je odakle pobunjenicima teško naoružanje? Sa druge strane imamo regularno Ukrajinsku vojsku za koju je sasvim normalno da bude adekvatno naoružana. Pa i ako zapad naoružava paravojne formacije nije ništa gori od samog Putina koji to otvoreno čini već skoro godinu dana.Znaci batice, ala si ti puko! BRATSKI narodi??? Shvati, zena te je ostavila, ima drugog, batinama je svakako neces vratiti.
Dobar ces ti Rusima biti dok bude trajao rat, posle cemo te videti. Pogledaj koliko ti je radnika izgubilo posao zbog povlacenja stranaca iz Rusije, koliko si nafte i gasa prodavao pre godinu i po i po kojoj ceni a kakva situacija je danas. Kriza je zapoceta pred zimu, a zavrsice se ako bog da u prolece - kome ce tad trebati gas? O da, pricaces o tome kako si drugima naneo jos vecu stetu, ako to Rusima bude uteha... Znamo mi, kroz 10 godina ce ruska televizija reci narodu da su pukli.

Vrlo vjerojatno!
Sa tako zatecenim stanjem, uz ratna djelovanja, sigurno je situacija teska!
Nadam se da ce WHO, koja je izvor ovih podataka, promptno uputiti pomoc i istocno od granice "povlacenja" ukrajinske vojske!
Sto do sada, po mojim saznanjima, nisu cinili!
Nego, mene zanima kao zivi narod na tim podrucjima nakon odlaska ukrajinske vojske. O tome se slabo govori i pise na Zapadu, a sigurna sam da bi im trebala humanitarna pomoc!

E sada....
Novorusija oslobadja i ostatak zemlje
od cara slobe prvog.Pišu nemački mediji kako je Porošenko izjavio da je naredio povlačenje .
Od kada se kapitulacija zove povlačenje ???![]()
Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.

Порошенко објашњава како су "дали по зубима" руским бандитима и сепаратистима у Дебаљцеву.![]()
Порошенко објашњава како су "дали по зубима" руским бандитима и сепаратистима у Дебаљцеву.