OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Primirje stupilo na snagu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da on misli na neke nove Potrosenkove mjere u vojnom smislu. Rat bjesni punom zestinom, Ukri vec daju svoj maksimum, mislim sta im znaci uvodjenje izvanrednog stanja u vojnickom smislu, hoce li poceti koristiti nesto sto do sada nisu koristili? Ili von manstein tipuje na ono njegovo 6% od 18% = 250 000 vojnika, plus Javelin i A 10 Tanderbolt.
Primirje stupilo na snagu!
A gdje bi ti smještala vojsku u ratnoj zoni?
Ispod šljive ili hrasta?
Ja sam cijeli svoj ratni put proveo po tuđim kućama, vikendicama i ponekoj štali.![]()

dunsteru. odakle ti to. zele u EU ili nato. pa nebi se ratovalo na istoku da zele. a onaj ko zeli neka ide.U kom svetu vi zivite ljudi? Ukrajinci jednostavno više ne žele da budu pod ruskom čizmom na čelu države koga postavlja Putin.Ukrajina želi u EU i to treba ispoštovati,a kome se ne sviđa nek beži iz zemlje.Većina je podržala ulazak.
Sutra.
To je stara priča, prepun internet.Kaže mi danas jedan amer da je Obmana ***** , a Mišel trandža koji se u stvari zove Majkl i da je to javna tajna u Vašingtonu.
To je stara priča, prepun internet.
Из котла се чује сквииии, сквиии, а са крсте типковница бојна одговара са кмеее, кмееее...
Ma, jesi li ga(Porošenka) slušao na CNN-u sad? Kaže da su u Debaljcevo dopremili pojačanje, novo oružje, hranu, ... Pominje neki mostobran i OEBS.
to je to. njihov lobi se dokopao preko seksa mnogih vaznih funkcija u svetu. neki umesto ****** kazu neoliberali...pa tiprobaj zabraniti pride,Da. Samo je "ovaj" amer iz vašingstonske državne administracije![]()
to je to. njihov lobi se dokopao preko seksa mnogih vaznih funkcija u svetu. nekio kazu neoliberali...pa tiprobaj zabraniti pride,
mada kad bolje razmislim ne znam ko je veci promasaj. homoseksualci ili ovi njihovi podanici. iz toga homotora naravno iskljucujem putina i kineze.
Ma, jesi li ga(Porošenka) slušao na CNN-u sad? Kaže da su u Debaljcevo dopremili pojačanje, novo oružje, hranu, ... Pominje neki mostobran i OEBS.
A po malo silovao, klao, i spaljivao starce, zene i decu jel da u skladu sa ustaskom tradicijom.A gdje bi ti smještala vojsku u ratnoj zoni?
Ispod šljive ili hrasta?
Ja sam cijeli svoj ratni put proveo po tuđim kućama, vikendicama i ponekoj štali.![]()
Ево како се укроновинар припрема за извештај.
...slazem se to je sustina ,nisu mogli da cekaju vise jer je Rusija svakim danom bila sve jaca u svakom pogleduNaravno, da nije Ukrajina bio bi neki drugi izgovor... uzrok je ekonomsko jačanje Rusije (koji prati rast političkog uticaja) i veliki suficit u budžetu...
sve koji to zbilja jesu. koji rodu ljudskom svoju deformaciju poturaju kao vrednost. )Da li u homotor uključuješ Bredlija Meninga, koji je takođe sarađivao sa vašom ruso-komunističkom špijunažom.