Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
von Manstein ne zna da je protiv teroristicka operacija operacija koja se sprovodi sa jasnim ciljem,a vanredno stanje se zavodi na odredjenoj teritoriji i da citav sistem na tom podrucj (civilna vlast) radi u vanrednim uslovima, u ovom slucaju to je ratno stanje.Vanredno stanje moze biti proglaseno usled elementarnih nepogoda,obzirom da tamo svaki dan pada "grad", to je ratno stanje

U tom smislu ...

Украинский парламент ввел в стране «квартирную повинность», сообщает Joinfo.ua.
Изменен закон «О правовом режиме военного положения», в него добавили квартирную повинность для физических и юридических лиц. В законе военно-квартирная повинность определяется как право военной администрации потребовать у любого квартировладельца разместить на своей жилплощади солдат и офицеров. Применяться эта схема будет только в зоне действия военного положения. Теперь укрокаратели смогут на "законных основаниях" вламываться в дома!

Komentar na rusvesna.su

укропы изобрели новый способ отъема квартир

Raspad Ukraine je neminovan i nezaustavljiv proces.
Jenki su u takvoj panici, pukli su na svim ratištima u zadnjih 10ak godina , a naštancovali su toliko dolara, misleči da če ih oprati u okupiranim zemljama Irak, libija, Sirija..... Ukraina je grob za Ukraince, Jenkije , a možda i EU.
Evropljani imaju istorisku šansu da pokažu mudrost i da se otkače od nakaznih jenkija .
Nadam se da če znati da je prepoznaju i iskoriste ???

- - - - - - - - - -

Ovde ljudi nikako da shvate da se u 21. veku jednostavno ne možete ponašati kao u 19. veku, tako što ćete izvršiti invaziju na drugu zemlju.
Pametnjakoviču , to objasni prvo jenkima i englezima !!! :dash:

Poslednja izmena:
Novorusiji odgovara otvoreno miješanje SAD-a u rat jer onda Rusija ima pravo i obavezu da se otvoreno umiješa u rat... a zna se šta to onda znači...

Nije to baš tako; ako Ameri isporuče oružje, isporučili su oružje legalnoj vladi međunarodno priznate države koja nije pod embargom za oružje.

A ako se Rusija otvoreno umiješa u rat, to ne može biti ništa drugo nego isto tako otvorena agresija na drugu državu.

Ako Rusija bude slomljena sankcijama ekonomskim pritiscima... ta sudbina čeka Evropsku uniju za 10-ak godina...

- - - - - - - - - -

Nije to baš tako; ako Ameri isporuče oružje, isporučili su oružje legalnoj vladi međunarodno priznate države koja nije pod embargom za oružje.

A ako se Rusija otvoreno umiješa u rat, to ne može biti ništa drugo nego isto tako otvorena agresija na drugu državu.

Misliš kao SAD u SR Jugoslaviji, Avganistanu, Iraku, Libiji, Somaliji etc. ... da ostavimo sad na stranu nelegalnost i nelegitimnost kijevske hunte...

Без коментара...

Oke0gef5iBk.jpg
gnWIkIfiTSs.jpg

Klasicni judeo-nacista .

Ako Rusija bude slomljena sankcijama ekonomskim pritiscima... ta sudbina čeka Evropsku uniju za 10-ak godina...

- - - - - - - - - -

Misliš kao SAD u SR Jugoslaviji, Avganistanu, Iraku, Libiji, Somaliji etc. ... da ostavimo sad na stranu nelegalnost i nelegitimnost kijevske hunte...

Ne, ne mislim tako.

Koji vam je qur danas, stalno se ponašate kao da pišem ono što ne pišem i kao da mislim ono što ne mislim. :eek:

Imaš li pitanje, ili ćeš nastaviti s budaljenjem?

Raspad Ukraine je neminovan i nezaustavljiv proces.
Jenki su u takvoj panici, pukli su na svim ratištima u zadnjih 10ak godina , a naštancovali su toliko dolara, misleči da če ih oprati u okupiranim zemljama Irak, libija, Sirija..... Ukraina je grob za Ukraince, Jenkije , a možda i EU.
Evropljani imaju istorisku šansu da pokažu mudrost i da se otkače od nakaznih jenkija .
Nadam se da če znati da je prepoznaju i iskoriste ???

- - - - - - - - - -

Pametnjakoviču , to objasni prvo jenkima i englezima !!! :dash:

Bravo !

A ovo sto je napisao nik Vasington je citat Obame .... jednako su pametni i podmukli i onaj koji je ovo izjavio i ovaj sto ga citirao ....

Ne, ne mislim tako.

Koji vam je qur danas, stalno se ponašate kao da pišem ono što ne pišem i kao da mislim ono što ne mislim. :eek:

Imaš li pitanje, ili ćeš nastaviti s budaljenjem?

Praviš se lud... za velike sile međunarodno pravo ne važi, a Rusija je, sviđalo se to tebi ili ne, velika sila... svaki Evropljanin danas mora bidi na strani Rusije, jer ako Rusija poklekne EU (Francuska, Njemačka, Italija itd.) su sljedeće na udaru sankcija...

von Manstein ne zna da je protiv teroristicka operacija operacija koja se sprovodi sa jasnim ciljem,a vanredno stanje se zavodi na odredjenoj teritoriji i da citav sistem na tom podrucj (civilna vlast) radi u vanrednim uslovima, u ovom slucaju to je ratno stanje.Vanredno stanje moze biti proglaseno usled elementarnih nepogoda,obzirom da tamo svaki dan pada "grad", to je ratno stanje

Pretpostavljam da on misli na neke nove Potrosenkove mjere u vojnom smislu. Rat bjesni punom zestinom, Ukri vec daju svoj maksimum, mislim sta im znaci uvodjenje izvanrednog stanja u vojnickom smislu, hoce li poceti koristiti nesto sto do sada nisu koristili? Ili von manstein tipuje na ono njegovo 6% od 18% = 250 000 vojnika, plus Javelin i A 10 Tanderbolt.

Ukrajinski parlament je usvojio zakon (ili izmenu postojećeg zakona o sprovodjenju vanrednog stanja) koji omogućava vojnim vlastima konfiskaciji stanova za potrebe vojske u oblastima u kojima se proglesi vanredno stanje.

Komentator na portalu kaže da su ukropi smislili način da otimaju stanove.
hvala za prevod,neodoljivo podseca na situaciju u Nemackoj 1938.

Ukrajinski parlament je usvojio zakon (ili izmenu postojećeg zakona o sprovodjenju vanrednog stanja) koji omogućava vojnim vlastima konfiskaciji stanova za potrebe vojske u oblastima u kojima se proglesi vanredno stanje.

Komentator na portalu kaže da su ukropi smislili način da otimaju stanove.
Znajući Ukraince, ovo je samo legalizacija njihovih lopovskih sposobnosti !

Praviš se lud... za velike sile međunarodno pravo ne važi, a Rusija je, sviđalo se to tebi ili ne, velika sila... svaki Evropljanin danas mora bidi na strani Rusije, jer ako Rusija poklekne EU (Francuska, Njemačka, Italija itd.) su sljedeće na udaru sankcija...

Da je to tako kako zamišljaš, Rusija bi na Krim poslala svoje vojnike u službenim uniformama, a ne "male zelene" za koje je Putin pričao "Nismo to mi".
I da je to tako kako zamišljaš, Putin bi rekao "da, interveniramo u Ukrajini i možete mi se napušiti", a on siroče opet ponavlja "Nismo to mi, maknite nam sankcije!"

Sada duboho udahni, izbroji do 10 i razmisli tko se od nas dvojice pravi lud.

Da je to tako kako zamišljaš, Rusija bi na Krim poslala svoje vojnike u službenim uniformama, a ne "male zelene" za koje je Putin pričao "Nismo to mi".
I da je to tako kako zamišljaš, Putin bi rekao "da, interveniramo u Ukrajini i možete mi se napušiti", a on siroče opet ponavlja "Nismo to mi, maknite nam sankcije!"

Sada duboho udahni, izbroji do 10 i razmisli tko se od nas dvojice pravi lud.
Да их пошаље у Хрватску ви би рекли "Нису то Они".:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back