Зашто не преведете текстове са руског и украјинског?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema slike...sad ima ali ne znam ruski ....sta pise...ZLATNE REZERVE JOS MALO PA 0 ?
...mada sta ce mu zlato poslace mu ameri puske samo da navata budale koje ce za njega i nato da ratuju a to je valjda lakse kad je u zemlji vojna uprava?
Зашто не преведете текстове са руског и украјинског?
To je najveci problem, slab odziv na mobilizaciju. Porosenko ladno preti vojnom upravom, sa kojom vojskom da mi je znati? Nije ni cudo sto ga neki zovu "Potrosenko".

To je najveci problem, slab odziv na mobilizaciju. Porosenko ladno preti vojnom upravom, sa kojom vojskom da mi je znati?
Kreso, on polaze nade u popunjavanje fasistickih jedinica kao Azov, a tu ste vi najbrojniji, masovno Hrvati popunjavaju Azov
- - - - - - - - - -

Bataljon Azov broji oko 1000 pripadnika. Sitnica....
pa ima dovoljno budala koje ce pristati da maltretiraju stanovnistvo i van onih oblasti gde se ratuje...upadace ljudima u kuce i odvoditi ih na ratiste?
Ali ste krvolocni, najbrojniji stranci se deklarisu kao Hrvati.
Vrlo opasni i navikli na krv.

Moja poenta je da je bas zbog toga zasluzuju zasto bi ratovali za Porosenka i nato pakt?
Sad je gotovo, taknuto-maknuto! Neki procesi su ireverzibilni. Kad se uvuces u rat, nema nazad osim predaje, pobede ili separatnog mira. U ovom slucaju bi najbolje bilo da sto pre pristanu na federalizaciju drzave, jer je to jedino odrzivo resenje koje im moze obezbediti mir. Na Krim i Novorusiju ce morati da zaborave, te teritorije su trajno izgubljene.

- Есть несколько причин. Во-первых, я увидел в Украине силу, силу освободиться от России, ЕС и США. Во-вторых, история, хорваты произошли из Украины. В-третьих, 25 ноября 1991 Украина признала независимость Хорватии, Ватикан и Германия сделали это позже. Я скажу, что сейчас идет не борьба за независимость Украины, борьба за европейскую свободу начинается в Украине, свобода древних народов, свобода для мира. Борьба за белую европейскую расу, ее культуру и историю… Украина – последний бастион христианской правой Европы. Мы многого ждем от Украины. Многие хорваты верят в Украину.
je li to hrvat najamnik ko ih placa nato pakt?
- - - - - - - - - -
znali su oni u startu da ce ovaj rat izgubiti ali treba zemlju vratiti u kameno doba to je dobro za biznis

pa onaj predsednik im je bio lopina...mislili da su ga se resili sa majdanom a dobili ubicu...bas su baksuzi...kao i mi taman pomislimo resismo se jednog baksuza a dobijemo jos veceg