Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.483
Prakticno ovo znaci da su danas plate PET PUTA MANJE U UKRAJINI NEGO PRE GODINU DANA !
PET PUTA BATO!
Bile 250 evra sada su 50 evra prosek plate u Ukrajini!
Demokratija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prakticno ovo znaci da su danas plate PET PUTA MANJE U UKRAJINI NEGO PRE GODINU DANA !
PET PUTA BATO!
Bile 250 evra sada su 50 evra prosek plate u Ukrajini!
Gde će se zaustaviti diktator Vladimir Putin?
Marijupolj se sprema za odbranu
On mene podseća na Hitlera kad je prisvajao predele na kojima žive Nemci, odnosno u Raspućinovom slučaju Rusi
Milosrdni NATO nije okupirao i prisvajao teritorije ka sto je Rusija prisvojila Krim i sada deo po deo Ukraijne. Ovo sto radi Rusija sada je isto sto je Nemacka za vreme II sv. Rata.
ne verujem,pitanje u kakvom stanju je ta tehnika,koji su to tenkovi etc mozda par stotina miliona ali ako je ta informacija tacna to je zaista mnogo tehnike i veliki gubici.Само тенкова најмање 2 милијарде евра.
ne verujem,pitanje u kakvom stanju je ta tehnika,koji su to tenkovi etc mozda par stotina miliona ali ako je ta informacija tacna to je zaista mnogo tehnike i veliki gubici.
Ok pa ako im ne odgovara sto se ne vrate u Srb i da rade mesecno za 300e? Ne kazem da je tamo ko u raju,ali svakako je bolje nego da rade po Sibiru na -40 ..Gola rusija bila i ostala..
London,Lisabon![]()
Još je veći problem što nisu kreditno sposobni. Davanje kredita Ukrajini može da se desi samo političkom odlukom.Da li je ovo moguce
Za vikend je bilo 30-31 grivne za US$.
Cuo sam da je za dan otisla na 37, odnosno izgubila 20% vrednosti ali ako je danas zaista 44 to je vec drugi dan za redom po vise od 20% dole...
to je vec slobodan pad i najava velikih turbulencija.
Rusija već ima pola planete.Nece ici tako daleko, Putin je milostiv i pravedan, pola planete Rusiji, pola zapadnim fukarama.
Pitao drugaricu iz Ukrajine ima li sanse da opet dodje u kamp u Grckoj gde smo radili zajedno, evo odgovora
![]()
Yebe demokraCija samo tako...nadam se da je ovo dozvoljeno i da ne krsim pravila
Jel Bora javio neke nove vijesto o onim ozračenim tenkovima iz Černobilja?
Ovo je već nuklearni sukob...![]()
jadni ljudi sta im ovi monstrumi sa zapada uradise...nikakve oni geopoliticke igre ne igraju, jednostavno su zli...ne grese oni koji ih nazivaju gusterima i reptilima bez mozga uopste![]()
Ко и код нас, апсолутна летаргија и тупост без изгледа за промену.Samo me zanima sta treba da se desi da prosecan Ukrajinac shvati da mu je zapad sve ovo zakuvao....izgleda da ovo nije dovoljno![]()
Samo me zanima sta treba da se desi da prosecan Ukrajinac shvati da mu je zapad sve ovo zakuvao....izgleda da ovo nije dovoljno![]()
Original postavio jaguar b p
Ipak, Amerika je neuporedivo bogatija od ruskog naroda.
Rusi, izvan velikih gradova, jos zive i 19. veku.....
Ukrajinci "podigli" i S-300 :
Nesto se kuva ...!
Pola njih nije u radnom stanju .... ukri to nisu odrzavali , niti menjali raketno gorivo .... osim toga ovo su zastareli modeli ...
Samo dizanje S300 govori o tome da ocekuju napad Ruske avijacije - do cega nece doci ! .... Da gadjaju Ruske avione koji lete iznad i oko Krima ??? ..Samo bi im jos to trebalo - Ruske snage sa Krima bi razvalile ukro primorje , a u pravan prostor bi uletele jedinice Novorusije ....
Ко и код нас, апсолутна летаргија и тупост без изгледа за промену.
Оних 50% који су гласали не увиђају за кога су гласали, других 50% који су апстинирали не копчају да без политичког активизма нема напретка.
shvataju to oni odlicno ali su nemocni...ameri su im doveli onog antihrista na vlast, neki uzeli oruzje i bore se, neki cekaju da im sloboda padne sa neba plase se da rizikuju... poslali im par poruka kao sa onim spaljivanjem u Odesi a ko zna sta rade ljudima a da mi i ne znamo
Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?
Osta mu je to?
Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!
Stvarno mislim da su takvi ljudi opasni manijaci...
Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......
I da nemaju ni para ni nikoga da ih odrzava u zivotu.
Mozda bi tada shvatili kolike su bili budale?
- - - - - - - - - -
To su vasi vlazni snovi.
Kao i o propasti Amerike.
Nista od toga, ima neko ko racuna sve bolje od vas.
Ти би у Новорусији рескирао метак за паре а тамо те макакији гађају за кокосе.
Pola njih nije u radnom stanju .... ukri to nisu odrzavali , niti menjali raketno gorivo .... osim toga ovo su zastareli modeli ...
Samo dizanje S300 govori o tome da ocekuju napad Ruske avijacije - do cega nece doci ! .... Da gadjaju Ruske avione koji lete iznad i oko Krima ??? ..Samo bi im jos to trebalo - Ruske snage sa Krima bi razvalile ukro primorje , a u pravan prostor bi uletele jedinice Novorusije ....
To sa kokosima je zahebano.
Najgore se čovek oseća kad ga poklopi **prijateljska vatra**