Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde će se zaustaviti diktator Vladimir Putin?

Marijupolj se sprema za odbranu
On mene podseća na Hitlera kad je prisvajao predele na kojima žive Nemci, odnosno u Raspućinovom slučaju Rusi
Milosrdni NATO nije okupirao i prisvajao teritorije ka sto je Rusija prisvojila Krim i sada deo po deo Ukraijne. Ovo sto radi Rusija sada je isto sto je Nemacka za vreme II sv. Rata.

Ukrajinski "antifasiticki" miroljubni branovci mariupola:

140909-ukraine-nazi-02_63a0fd5c7a717bba6d7b7d5b090d91b2.nbcnews-ux-960-360.jpg

http://fs1.****************/images/150225/zpun685m.jpg

http://fs2.****************/images/150225/q4qupw7x.jpg

Poslednja izmena:
Ok pa ako im ne odgovara sto se ne vrate u Srb i da rade mesecno za 300e? Ne kazem da je tamo ko u raju,ali svakako je bolje nego da rade po Sibiru na -40 ..Gola rusija bila i ostala..

U poslednje vreme imas na televiziji kako amerikanci odlaze u taj Sibir da zarade novac,zato sto su poslovi placeniji nego u americi...ali jbg dzabe ti to pricam kad si ogranicen ko ukrajina :D
Slazem se sa tobom da je bolje ziveti u Americi gledano iz ekonomskog ugla,ali moras priznati i prihvatiti cinjenicu da Amerika nije vise ni blizu kao sto je nekad bila.
Pojavila se Kina ujedinjena sa Rusijom i Indijom,a americi opada moc i vojna i finansijska...sve se lepo vidi samo ako se bolje razmisli.
Svi su se zeznuli kad su krenuli na Rusiju...tako ce i Amerika ziv bio pa video....

Da li je ovo moguce :eek:

Za vikend je bilo 30-31 grivne za US$.
Cuo sam da je za dan otisla na 37, odnosno izgubila 20% vrednosti ali ako je danas zaista 44 to je vec drugi dan za redom po vise od 20% dole...
to je vec slobodan pad i najava velikih turbulencija.
Još je veći problem što nisu kreditno sposobni. Davanje kredita Ukrajini može da se desi samo političkom odlukom.

- - - - - - - - - -

Nece ici tako daleko, Putin je milostiv i pravedan, pola planete Rusiji, pola zapadnim fukarama.
Rusija već ima pola planete.

Pitao drugaricu iz Ukrajine ima li sanse da opet dodje u kamp u Grckoj gde smo radili zajedno, evo odgovora

Untitled1.png

Yebe demokraCija samo tako...nadam se da je ovo dozvoljeno i da ne krsim pravila

jadni ljudi sta im ovi monstrumi sa zapada uradise...nikakve oni geopoliticke igre ne igraju, jednostavno su zli...ne grese oni koji ih nazivaju gusterima i reptilima bez mozga uopste:sad2:

Jel Bora javio neke nove vijesto o onim ozračenim tenkovima iz Černobilja?

Ovo je već nuklearni sukob... :roll:

Nije...

Mada jeste javio o nekim novoruskim tenkovima kod Mariupolja od kojih beže ovi tvoji Azovci.
Mora da je to to, čuli Azovci da su tenkovi ozračeni pa begaju dok je vreme (ili su im rekli ovi tvoji zemljaci iz Azova koji izgleda redovno prate naš forum)..

Vidi, cimni frendove iz Azova za neke insajderske informacije vidiš da tamo počinje žurka, a mi smo ti ovde uvek željni friških informacija...

Samo me zanima sta treba da se desi da prosecan Ukrajinac shvati da mu je zapad sve ovo zakuvao....izgleda da ovo nije dovoljno :(
Ко и код нас, апсолутна летаргија и тупост без изгледа за промену.
Оних 50% који су гласали не увиђају за кога су гласали, других 50% који су апстинирали не копчају да без политичког активизма нема напретка.

Samo me zanima sta treba da se desi da prosecan Ukrajinac shvati da mu je zapad sve ovo zakuvao....izgleda da ovo nije dovoljno :(

shvataju to oni odlicno ali su nemocni...ameri su im doveli onog antihrista na vlast, neki uzeli oruzje i bore se, neki cekaju da im sloboda padne sa neba plase se da rizikuju... poslali im par poruka kao sa onim spaljivanjem u Odesi a ko zna sta rade ljudima a da mi i ne znamo

Ukrajinci "podigli" i S-300 :

Nesto se kuva ...!

Pola njih nije u radnom stanju .... ukri to nisu odrzavali , niti menjali raketno gorivo .... osim toga ovo su zastareli modeli ...

Samo dizanje S300 govori o tome da ocekuju napad Ruske avijacije - do cega nece doci ! .... Da gadjaju Ruske avione koji lete iznad i oko Krima ??? ..Samo bi im jos to trebalo - Ruske snage sa Krima bi razvalile ukro primorje , a u pravan prostor bi uletele jedinice Novorusije ....

Pola njih nije u radnom stanju .... ukri to nisu odrzavali , niti menjali raketno gorivo .... osim toga ovo su zastareli modeli ...

Samo dizanje S300 govori o tome da ocekuju napad Ruske avijacije - do cega nece doci ! .... Da gadjaju Ruske avione koji lete iznad i oko Krima ??? ..Samo bi im jos to trebalo - Ruske snage sa Krima bi razvalile ukro primorje , a u pravan prostor bi uletele jedinice Novorusije ....

Jedan od mogucih scenarija za kraj rata.!!!

Ко и код нас, апсолутна летаргија и тупост без изгледа за промену.
Оних 50% који су гласали не увиђају за кога су гласали, других 50% који су апстинирали не копчају да без политичког активизма нема напретка.

Da, to je strasno....a jos strasnije je sto se cini da je to zacarani krug bez ikakve nade da se nesto promeni.

shvataju to oni odlicno ali su nemocni...ameri su im doveli onog antihrista na vlast, neki uzeli oruzje i bore se, neki cekaju da im sloboda padne sa neba plase se da rizikuju... poslali im par poruka kao sa onim spaljivanjem u Odesi a ko zna sta rade ljudima a da mi i ne znamo

Pa nisu bili nemocni pre Majdana...nisu bas svi oni koji su protestovali placenici...progutali su sarenu lazu a sada ne samo da ne pokusavaju da promene nesto vec veliki deo krivi Rusiju za ovo sto im se dogadja. Izgleda da ce jedna cela generacija Ukrajinaca platiti zbog 10-20% idiota i neaktivnosti preostalog dela...njihova buducnost deluje veoma mracno.

Poslednja izmena:
Nije mi jasno KOLIKI COVEK MORA DA BUDE KRETEN i IDIOT pa da ide da se bori i gine za druge drzave?

Osta mu je to?

Ako je placen - to je ok, ali da ide da se bori ne-znam-zbog-cega, onda je to STRASNO!

Stvarno mislim da su takvi ljudi opasni manijaci...

Ne znam kako bi ti ljudi razmisljali kroz koju godinu da ih pogodi metak u kicmu i ostanu paralizovani......

I da nemaju ni para ni nikoga da ih odrzava u zivotu.

Mozda bi tada shvatili kolike su bili budale?

- - - - - - - - - -

To su vasi vlazni snovi.

Kao i o propasti Amerike.

Nista od toga, ima neko ko racuna sve bolje od vas.

Ти би у Новорусији рескирао метак за паре а тамо те макакији гађају за кокосе.

Plus sto Rusi znaju i slabe strane ove skalamerije ...

- - - - - - - - - -

https://www.youtube.com/watch?v=ND8f4qgtVe0#t=78

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back