Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta zapravo hoće ovi cirkusanti?Zar ne bi trebali biti na frontu?:mrgreen:

Pa kada stanglama dodjes na vlast, velike su sanse da ces stanglama i otici sa iste.

Oni su sad navikli da dodju i pocnu da biju, i to je to. Kriterijum je "ko mi se svidja". Gledali smo kako su bacali ljude u kontejnere, kako onaj pokojni ludi Sasko bije ljude po kancelarijama, gledali smo kako su mlatili Berkute, i sada naravno sledi nastavak u istom maniru.

Укратко..
10945694_868666749852091_6238160052034667740_n.jpg

Укратко..
10945694_868666749852091_6238160052034667740_n.jpg

Upravo. Samo mi nije jasno, to smo vec mnogo puta ponovili ovde jos i pre pocetka ovog krvoprolica, kako im nije bilo jasno sta ih ceka? Pa imali su primer Libije, Iraka, SFRJ, Sirije, na kraju i Tunisa i Egipta, mogli su da zakljuce kako ce ih NWO tretirati, da ih ne zanimaju ni koliko komarci, i da ce sve biti jako, jako krvavo jer ih zapravo Zapad smatra za male Ruse.

Pa cak i da tada nisu to shvatili, evo sad imaju uzivo prilike da nauce. Jos je Obama priznao da su oni namestili smenu vlasti u Kijevu. Pa da si najgluplji nesto bi ti bilo jasno.

:fdlan:

I šta sada?Baš si očajan Gumi...
Jedan helić će da spasi situaciju na frontu...:roll:

Ništa sada, postavljam to kao zanimljivost budući da Ukri dugo nisu koristili nikakvu avijaciju.

Jel bi ti stavio sliku na kojoj se vidi MI-24 od sepova?
Ajd razmisli pa javi, može?

- - - - - - - - - -

Tenkovske bitke kod kramatorska
Izvor:news-front.info/2015/02/02/pod-kramatorskom

Jedino ako su sepovi izmislili teleport.

Гумигеленк је ситни лажовчић, тако је овде покушавао да подвали како је украјинска Рада "смјенила предсједника Јануковича" иако Рада нема та овлаштења и не може га смјенити.

Једном лажовчић - увијек лажовчић. Ситни....

Pricao je Gumica svakakve bedastoce, ako ikad bude pisao memoare bice to nesto poput Monti Pajtona iz knjiznice.
Samo neki od njegovih tipicnih umotvorina:

- Ima veci IQ i od Putina i od Medvedeva :super:

- Kvantiteta radja kvalitetu, misleci na to kako ce nacisti zbog brojnosti zgaziti Ruse, naravno najkasnije sutra z:D

Upravo. Samo mi nije jasno, to smo vec mnogo puta ponovili ovde jos i pre pocetka ovog krvoprolica, kako im nije bilo jasno sta ih ceka? Pa imali su primer Libije, Iraka, SFRJ, Sirije, na kraju i Tunisa i Egipta, mogli su da zakljuce kako ce ih NWO tretirati, da ih ne zanimaju ni koliko komarci, i da ce sve biti jako, jako krvavo jer ih zapravo Zapad smatra za male Ruse.

Pa cak i da tada nisu to shvatili, evo sad imaju uzivo prilike da nauce. Jos je Obama priznao da su oni namestili smenu vlasti u Kijevu. Pa da si najgluplji nesto bi ti bilo jasno.

imperija detaljno ispira mozgove širom sveta. i nama je na vlasti vučić

Ništa sada, postavljam to kao zanimljivost budući da Ukri dugo nisu koristili nikakvu avijaciju.

Jel bi ti stavio sliku na kojoj se vidi MI-24 od sepova?
Ajd razmisli pa javi, može?

- - - - - - - - - -

.

Šta sada ,treba da slavimo što su Ukri digli jedan helić.U situaciji u kojoj se nalaze trebali bi da izvlače ljudstvo od sigurne propasti u okruženju a ne da paradiraju 100 km od fronta.
Kao ovi u Kijevu što pale gume,lako je paliti gume,što nisu na ratištu,što ne izvlače svoje kolege?Prpa,a?

Šta sada ,treba da slavimo što su Ukri digli jedan helić.U situaciji u kojoj se nalaze trebali bi da izvlače ljudstvo od sigurne propasti u okruženju a e da paradiraju 100 km od fronta.
Kao ovi u Kijevu što pale gume,lako je paliti gume,što nisu na ratištu,što ne izvlače svoje kolege?Prpa,a?

Ukri dovlače ogromne snage kod Artemivska.
Avijacija samo potvrđuje da ovo neće proći kao Ilovajsk, nego će se žestoko boriti.
Pozorno prati sljedeća 72 sata.

Ne znam ja zašto pale gume, ne znaš ni ti.
Koliko sam ovlaš pročitao, pale gume upravo zato jer su dio bataljona raspustili. Ko ti to zna.

Гумица смара, одавно укроусташе нису подигли неки авион а он се хвали једним хеликоптером. Толико да је очајан да и групу од 30 укроусташа сматра бригадом и решењем за све проблеме. Какав лик. Катастрофаааааааааа.

Гумица смара, одавно укроусташе нису подигли неки авион а он се хвали једним хеликоптером. Толико да је очајан да и групу од 30 укроусташа сматра бригадом и решењем за све проблеме. Какав лик. Катастрофаааааааааа.

Žao mi je što te moram razočarati, ali rusočetnici će ovoga puta naletjeti na malo tvrđi orah.
Šta misliš, zašto već nije palo Debaljčevo? Mjesecima je u okruženju.

Šta zapravo hoće ovi cirkusanti?Zar ne bi trebali biti na frontu?:mrgreen:

Koliko sam shvatio to je "aidar" bataljon. Oni traze da ih ponovo stave u vojsku jer su ih raspustili. Osim njih su tamo i ljudi iz neke jedinice koja je zarobljena u obrucu (kotlu). Oni traze da ih ukrajinska vlada izvuce od tamo. I naravno...tamo su majke ljudi koji su u obrucu (kotlu) i koje traze da vlada nesto napravi da im djeca ne poginu.

АЙДАР против ВСУ под зданием Минобороны в Киеве. 02.02.2015

Avijacija samo potvrđuje da ovo neće proći kao Ilovajsk, nego će se žestoko boriti.

.

kada ce potrositi i poslednje rezerve ,a kada ostanes bez rezervi sledi kontraaaaaaaaa
i kada dobiju od Rusa debelu cigaru ti ces i dalje pisati o snazi Ukrajine i propasti sepovaaaaaa. Toliko put vec vidjenoooooo

Ne znam ja zašto pale gume, ne znaš ni ti.
Koliko sam ovlaš pročitao, pale gume upravo zato jer su dio bataljona raspustili. Ko ti to zna.

Ma gotovo je to Gumi već,one se kote ne mogu braniti dugo,zasipaju ih Rusi sa svih strana,mogu samo da čuče u podrumu i čekaju svoj kraj...

- - - - - - - - - -

miyb4zQs0cI.jpg

Zašto su uopšte ovi likovi maskirani?Vjerovatno ih je velika većina puštena iz zatvora ili imaju kriminalnu prošlost...

Misliš isto kao i ovi "mali zeleni" na Krimu?

_73507099_soldiers.jpg

- - - - - - - - - -

Ma gotovo je to Gumi već,one se kote ne mogu braniti dugo,zasipaju ih Rusi sa svih strana,mogu samo da čuče u podrumu i čekaju svoj kraj...

- - - - - - - - - -

miyb4zQs0cI.jpg

A šta predstavlja ova duga plava strelica koja se spušta prema dolje?

- - - - - - - - - -

kada ce potrositi i poslednje rezerve ,a kada ostanes bez rezervi sledi kontraaaaaaaaa
i kada dobiju od Rusa debelu cigaru ti ces i dalje pisati o snazi Ukrajine i propasti sepovaaaaaa. Toliko put vec vidjenoooooo

Sepovi ginu ko muve zbog Debaljčeva.
Debaljčevo će vjerojatno pasti, ali sepovi se od te pirove pobjede više ne mogu oporaviti.

Koliko sam shvatio to je "aidar" bataljon. Oni traze da ih ponovo stave u vojsku jer su ih raspustili. Osim njih su tamo i ljudi iz neke jedinice koja je zarobljena u obrucu (kotlu). Oni traze da ih ukrajinska vlada izvuce od tamo. I naravno...tamo su majke ljudi koji su u obrucu (kotlu) i koje traze da vlada nesto napravi da im djeca ne poginu.

Ove budale naoružavati je ravno samoubistvu.Da je Ukrajina ozbiljna zemlja kao što nije,pola bi ih trebalo biti u nekoj ustanovi...
Nije ni čudo što gube rat...

- - - - - - - - - -

_73507099_soldiers.jpg

- - - - - - - - - -

A šta predstavlja ova duga plava strelica koja se spušta prema dolje?

- - - - - - - - - -

Sepovi ginu ko muve zbog Debaljčeva.
Debaljčevo će vjerojatno pasti, ali sepovi se od te pirove pobjede više ne mogu oporaviti.

Ta plava predstavlja žrtvovanje sopstvenog naroda zarad tuđih interesa....

oni sami padaju :hahaha:

_73507099_soldiers.jpg

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ti.

Mali zeleni su Ruska armija na Krimu u operaciji obezbjeđivanja uslova za referendum.
A šta predstavljaju ovi tvoji?Sem što vole da pale gume očigledno...

- - - - - - - - - -

Naravno da ih treba naoružavati.

Moj prijedlog je da im Ameri daju eskadrilu A-10, pa da vidimo kako od tenkova rade ementaler.

Ti baš gubiš vezu sa stvarnošću,još nisi ukapirao da problem Ukro vojske nije oružje kojeg imaju sasvim dovoljno i u izobilju.Treba im pameti moj Gumiša,pameti i ništa više...

Ove budale naoružavati je ravno samoubistvu.Da je Ukrajina ozbiljna zemlja kao što nije,pola bi ih trebalo biti u nekoj ustanovi...
Nije ni čudo što gube rat...

Da, ali isto tako to su upravo oni ljudi koji su spremni ici u rat iako je situacija sljedeca:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back