libe strasni
Veoma poznat
- Poruka
- 14.457
Ti imaš dojam da se Potrošenko ukakao patuljka?
Ja ne. Oružje mu je na putu, sa svih strana.
не мора толико далеко да иде и чека да се саморокне
бтв донеће му стегоноше из донбас"батаљона" када га посете
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti imaš dojam da se Potrošenko ukakao patuljka?
Ja ne. Oružje mu je na putu, sa svih strana.
Види се на почетку да Украјинци испаљују једва један плотон, и одмах затим их равна са земљом артиљерија Војске Новорусије
Preko sto SS vojnika placenickog bataljona ,,Donbas ,, se predalo Rusima .... Sad izjavljuju da su oduvek bili za mir u svetu i ljubav medju ljudima .....
Trba ih terati da skacu 24 sata - ko izdrzi , nije lazov .
Da rezimiramo danas je bio jedan od najcrnjih dana Ukro-nacisticke hunte
1. Mauripolj u totalnom okruzenju pitanje dana kada ce pasti unistili im plovila
2. DNR LNR snage oslobodili viste mesta oko Luganska i Donjecka
3. Ukri izgubili Luganski aerodrom a uskoro ce i Donjecki
4. Ociscena jos najmanje 2 kotla u okruzenju DNR LNR snaga - 1500 predatih i ko zna koliko poginulih Ukra
Dzabe oruzje,kada hvali ljudstvo.......
Znači, nije dovoljno što se zarobljenici maltreiraju, što se objavljuju slike i klipovi, nego ih treba i likvidirati.
Mora da je helsinška povelja oličenje fašizma.
Ако имаш још снимака постави ,унапред хвала
A jel ova tvoja izjava je u skladu sa helšinskom poveljom :
Dovesti sve raspoložive snage, pokupiti obavještavajne podatke od američkih dronova, i spržiti teroriste po kratkom postupku.
Jedino nisam našao u toj povelji ODESKU ROŠTILJADU, pomozi mi Gumi, gde se u povelji spominje roštilj?!
Na mitingu se okupio veliki broj ljudi koji su čekali druge ljude da izađu u grad xD xD xD xD
Objavljivanje snimaka i klipova ratnih zarbljenika je u suprotnosti s helšinskom konvencijom.
- - - - - - - - - -
Po helsinškoj konvenciji smiješ ratovati protiv naoružane neprijateljske vojske, di je problem?
Preko sto SS vojnika placenickog bataljona ,,Donbas ,, se predalo Rusima .... Sad izjavljuju da su oduvek bili za mir u svetu i ljubav medju ljudima .....
.

овај пајсер је мало дебилан--није џабе он пољак
Naći će se, velika je Ukrajina.
Objavljivanje snimaka i klipova ratnih zarbljenika je u suprotnosti s helšinskom konvencijom.
- - - - - - - - - -
Po helsinškoj konvenciji smiješ ratovati protiv naoružane neprijateljske vojske, di je problem?
- - - - - - - - - -
Ako se nije naslo do sada,tesko ce ih tek naci posle najnovijih dogadjaja na terenu.
Mislilm da je najveci problem Ukra katastrofalna mobilizacija,dzabe tenkovi i ostalo naoruzanje ako nemas pesadiju........
Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima
![]()
Zamenik komandanta bataljna Azov
http://rusvesna.su/news/1409477018

Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima
![]()
![]()
Trba ih terati da skacu 24 sata - ko izdrzi , nije lazov .
Колико видим стигли ОТПОРАШИ и у Москву , почели су рат у Украјини а сада би и немире у Русији .
Ту отпорашку стоку треба ликвидирати
- - - - - - - - - -
Ово је крстарица форум , овде нико није заробљен
Samo čekam da uhvate ove sa tetovažama,one obične mlade regrutovane vojnike brzo puste!
![]()
WTF?..............
Од овог не може ни котлић ни роштиљ-само чварци.Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima
![]()
Čitala sam danas izveštaj našeg Dekija. Kaže da su formirali net tim da rade na pronalaženju i identifikaciji nacista da im ne promaknu pri predaji i zarobljavanju.
Pravi se razlika izmedju regularne Ukrajinske vojske i ovih zlikovaca što mi je posebno drago.
Life news je objavio snimak ranjenog vojnika koji kaže da su na njih pucali nacisti kada su hteli da se predaju.
Čitala sam danas izveštaj našeg Dekija. Kaže da su formirali net tim da rade na pronalaženju i identifikaciji nacista da im ne promaknu pri predaji i zarobljavanju.
Pravi se razlika izmedju regularne Ukrajinske vojske i ovih zlikovaca što mi je posebno drago.
Life news je objavio snimak ranjenog vojnika koji kaže da su na njih pucali nacisti kada su hteli da se predaju.