Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - V deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види се на почетку да Украјинци испаљују једва један плотон, и одмах затим их равна са земљом артиљерија Војске Новорусије

za takve stvari se ima radar i brza kalkulacija pa odgovor po cilju.
nece moci da neki tamo pobunjenicu to umeju

Da rezimiramo danas je bio jedan od najcrnjih dana Ukro-nacisticke hunte

1. Mauripolj u totalnom okruzenju pitanje dana kada ce pasti unistili im plovila
2. DNR LNR snage oslobodili viste mesta oko Luganska i Donjecka
3. Ukri izgubili Luganski aerodrom a uskoro ce i Donjecki
4. Ociscena jos najmanje 2 kotla u okruzenju DNR LNR snaga - 1500 predatih i ko zna koliko poginulih Ukra

Iako je danas Crveno slovo moram priznati da se danas baš dosta radilo i uradilo. Sada posle čišćenja kotlova stvari će ići strahovito brže i nezaustavljivo. Ne bio u ucro-naci koži.

Znači, nije dovoljno što se zarobljenici maltreiraju, što se objavljuju slike i klipovi, nego ih treba i likvidirati.

Mora da je helsinška povelja oličenje fašizma.

A jel ova tvoja izjava je u skladu sa helšinskom poveljom :
Dovesti sve raspoložive snage, pokupiti obavještavajne podatke od američkih dronova, i spržiti teroriste po kratkom postupku.
Jedino nisam našao u toj povelji ODESKU ROŠTILJADU, pomozi mi Gumi, gde se u povelji spominje roštilj?!

Ако имаш још снимака постави ,унапред хвала

Objavljivanje snimaka i klipova ratnih zarbljenika je u suprotnosti s helšinskom konvencijom.

- - - - - - - - - -

A jel ova tvoja izjava je u skladu sa helšinskom poveljom :
Dovesti sve raspoložive snage, pokupiti obavještavajne podatke od američkih dronova, i spržiti teroriste po kratkom postupku.
Jedino nisam našao u toj povelji ODESKU ROŠTILJADU, pomozi mi Gumi, gde se u povelji spominje roštilj?!

Po helsinškoj konvenciji smiješ ratovati protiv naoružane neprijateljske vojske, di je problem?

Na mitingu se okupio veliki broj ljudi koji su čekali druge ljude da izađu u grad xD xD xD xD

Колико видим стигли ОТПОРАШИ и у Москву , почели су рат у Украјини а сада би и немире у Русији .

Ту отпорашку стоку треба ликвидирати

- - - - - - - - - -

Objavljivanje snimaka i klipova ratnih zarbljenika je u suprotnosti s helšinskom konvencijom.

- - - - - - - - - -

Po helsinškoj konvenciji smiješ ratovati protiv naoružane neprijateljske vojske, di je problem?

Ово је крстарица форум , овде нико није заробљен

Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima

10_main.jpg

Zamenik komandanta bataljna Azov

http://rusvesna.su/news/1409477018

- - - - - - - - - -

Po helsinškoj konvenciji smiješ ratovati protiv naoružane neprijateljske vojske i modusom odeskog Roštilja? I i spržiti teroriste po kratkom postupku.
Mašala, napredovao si do roštilj demokrate

Ako se nije naslo do sada,tesko ce ih tek naci posle najnovijih dogadjaja na terenu.
Mislilm da je najveci problem Ukra katastrofalna mobilizacija,dzabe tenkovi i ostalo naoruzanje ako nemas pesadiju........

Njihov glavni problem, problem svih problema, je sto oni uopste ne odlucuju o ratu i miru, Za njih odlucuju drugi, a politicari u Kijevu su obicne marionete.

To je glavni problem i svi operativni problemi, problemi za gubicima...sve, je posledica velikog problema.
Kao da imas glavu drugog coveka i ti sa njom ides kroz zivot i donosis zivotne odluke. U toj situaciji su oni danas.

- - - - - - - - - -

Ovaj bucmasti optužuje Kolomojskog da priprema predaju Marijupolja i da pregovara sa Novorusima

10_main.jpg

Zamenik komandanta bataljna Azov

http://rusvesna.su/news/1409477018

Impresivna pojava :mrgreen:

Колико видим стигли ОТПОРАШИ и у Москву , почели су рат у Украјини а сада би и немире у Русији .

Ту отпорашку стоку треба ликвидирати

- - - - - - - - - -

Ово је крстарица форум , овде нико није заробљен

WTF?..............

Samo čekam da uhvate ove sa tetovažama,one obične mlade regrutovane vojnike brzo puste!
1be6cdeb9a99927ba4a163e47372a831.jpg

Čitala sam danas izveštaj našeg Dekija. Kaže da su formirali net tim da rade na pronalaženju i identifikaciji nacista da im ne promaknu pri predaji i zarobljavanju.

Pravi se razlika izmedju regularne Ukrajinske vojske i ovih zlikovaca što mi je posebno drago.

Life news je objavio snimak ranjenog vojnika koji kaže da su na njih pucali nacisti kada su hteli da se predaju.

Čitala sam danas izveštaj našeg Dekija. Kaže da su formirali net tim da rade na pronalaženju i identifikaciji nacista da im ne promaknu pri predaji i zarobljavanju.

Pravi se razlika izmedju regularne Ukrajinske vojske i ovih zlikovaca što mi je posebno drago.

Life news je objavio snimak ranjenog vojnika koji kaže da su na njih pucali nacisti kada su hteli da se predaju.

Зар он није у Русији , када се вратио у Новорусију?

vazno je da prave tu razliku, ko se smislio a ko se predomislio.
bruatlno granatiranje je sasvim ok, artiljerija rat dobija al ona dalekometna i precizna.
onda odststoji kad porazenog vidis, pitas se kako je preziveo taj pakao u tom dimu gde se brdso srusilo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back