prevara...

@Vanesa:
Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna

Ej setio sam se ja jedne price o prevari...

Znam jednu ribu vec odavno, i ona kaze kako eto ima decka iz Beca, mislim od celog NS niko nije dovoljno vredan nje nego bas mora iz Beca... :? Ali dobro.

I kaze ona kako eto ona vidje se sa njim ponekad cesto on dodje na par dana, ali i kada nisu zajedno ona nikad ne pomisli da ga prevari, kao eto ne padne joj na pamet...

Heheheh, a znate u cemu je stvar? Znaci ranije mi jeona pricala kako ona u sxu ne uziva ni najmanje, znaci bukvalno mi je rekla ona samo rasiri noge, i gleda u plafon dok tip svrsi.....

Hehehe, to ko koad bi neko kome ne moze da se digne rekao "znas ja uopste nemam zelju da prevarim devojku ili zenu"... :roll: :roll: :roll:

malecka 80:
Nazalost imala sam to ruzno iskustvo, videla sam mu sliku u telefonu, budala slikao je u brusu, neki odvratni zeleni , ona neka blajhana plavusa.... Pokusao je da se izvuce sa pricom "otkud znas da mi nije drug poslato?" .. Budala...a znam jer mu je nov telefon i jos nismo bili stigli da namestimo podesavanja za mms...Elem, puklo je jako i snazno, kao i moje srce, jer ja varala nisam,...a i necu...Nedostaje mi neizmerno ali zivot je takav,... ima raznih bezosecajnih budala...

Hahahah koja prica, kao iz detektivskih romana! :D

prevarila sam...ali to je bilo samo na jedno vece, nesto beznacajno!!!Sada se kajem....zajedno smo vise od 5 meseci, on mene voli i ja njega volim i zelela bih da mu to nikada nisam uradila....Sto je najgore, rekla sam za to mojoj drugarici, a ona mi je danas priznala kako joj se svidja moj decko.....samo da se ubijem....

naancy90:
prevarila sam...ali to je bilo samo na jedno vece, nesto beznacajno!!!Sada se kajem....zajedno smo vise od 5 meseci, on mene voli i ja njega volim i zelela bih da mu to nikada nisam uradila....Sto je najgore, rekla sam za to mojoj drugarici, a ona mi je danas priznala kako joj se svidja moj decko.....samo da se ubijem....

Aha ako si sebe ubedila da je to beznacjana prevara, zar mislis da is nas?????

Idi ti ipak na tinejdzere, tamo ti je mesto, ;)

Ja sam jednom saznala i oprostila,i sada bar iz iskustva znam da mi u zivotu vise nikada ne treba da oprastam tako nesto..
Tj da nastavim sa tom osobom jer oprastanje je nesto sasvim drugo

Jednom sam saznala kad sam raskinula...Rekao mi drug, a onda sam ja nekom vrstom unakrsnog ispitivanja to izvukla iz njega, pa cak i mnogo vise od toga...
Ali ne mogu da mu zamjerim, prema meni je bio super ono malo vremena sto smo provodili zajedno (jedan vikend u 3 sedmice), a i ja sam njega varala mnogo ruzno, tako da...
Mislio je da sam zbog toga raskinula, a meni je jednostavno postalo besmisleno i dosadno...
To je jedini put kad sam saznala, a ono sto ne znas ni ne boli te...

Prekasno sam saznao. Tad se vec ceo grad smejao iza mojih ledja, ona se vec bila kres sa trojicom, nije u isto vreme. A meni se godinu i po dana pravila nevina. Naravno nisam oprostio. Ali ona je imala m.uda da mi kaze posle svega toga da sam ja kriv, iako sam je cekao 1.5 god i bio 100% uz nju i u toku bolesti. JBG svi mi ponekad ispadnemo majmuni.

prevara je najneprijatnije iskustvo koje se iz ljubavi moze izvuci... uh kako to boli... boli ****** kao da ti neko zabije uzareni noz u sred srca... a onda nastaje mrznja.. neunistiva koja traje do kraja zivota...

dr.koki:
Prekasno sam saznao. Tad se vec ceo grad smejao iza mojih ledja, ona se vec bila kres sa trojicom, nije u isto vreme. A meni se godinu i po dana pravila nevina. Naravno nisam oprostio. Ali ona je imala m.uda da mi kaze posle svega toga da sam ja kriv, iako sam je cekao 1.5 god i bio 100% uz nju i u toku bolesti. JBG svi mi ponekad ispadnemo majmuni.
a sto si ti kriv???

Pitaj nju. Ona nikada u zivotu nije bila nizasta kriva. Cak i kad je bila anoreksicna, svi osim nje su bili krivi, psihijatri su se krstili kad su videli koliko je ona narcisoidna,egoisticna,egocentricna i samoziva osoba. Mnogo cudna osoba, bukvalno misli da se ceo svet oko nje okrece.

Uh,na ove teme uvijek mogu da se raspisem...
Svakog momka kojeg sam u zivotu imala prevarila sam.... Imam tako jednog momka sa kojim redovno varam,to je jedan bivsi sa kojim uzivam u svakom vidu komunikacije... :lol:
A mene momci nisu varali da ja znam i obicno kad raskinemo kazu ako jesu,ali rekli su mi mozda 2-3 momka to je to....
A mene je jedan uhvatio u prevari,u sred parka,ali nesto se nisam ni trudila to da sakrijem tad... 8-)

Back