@Vanesa
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna
pa obicno se kaze "kad cackas mecku..." Zadnja devojka ili zena sazna ono o cemu vec i vrapci pricaju...sve zato sto nece ili ne zeli da vidi...Pomislim nekad koliko je bolelo ne to sto je bio sa drugom vec sto me gleda u lice i laze...a u lazi su kratke noge...Rastanemo se na nedostojanstven nacin...@Vanesa:Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna
Nisam ni jednog decka uhvatila u prevari,za sada.Mozda me nisu varali,a mozda su to i vesto prikrivali!@Vanesa:Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna
BigBrother:Ona mi je sama priznala, a ona mene uhvatila pomocu mobilnog.
Zavisi da li je prevara jednokratna, tada se teze sazna a ako je redovna pa jos sa istom osobom, e za to il` treba da si majstor ili da ti je devojka ekstra glupa....
Pa desilo se, nije da nije. Kako sam saznao? Pa znao sam...saberesh dva i dva...prosto.Ondak sam pobesneo, zatim se malo smirio, pokupio pinklice i to je bilo to. Shta cesh kad' sa, emotivac@Vanesa:Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna
Interesuje...ispricaj...VESNA MAX:Mislim da mnogi flertuju,pa to preraste u nesto vise ako vredi,i da to prija ako imas stabilnu vezu ili brak,ali treba imati meru....ispricacu vam konkretno ako vas interesuje....
A koji je tvoj nick tamo?andjela82:Ovo je bas tesko pitanje.. Ja sam prevarila decka jednom i to zato sto sam bila ljuta na njega, ali sam se posle osecala grozno.![]()
citajuci www.......com svasta mi je palo na pamet 8)
A nisam sigurna da li je mene neko prevario... e sad, pitanje je koliko sam ja to htela da vidim ili nisam
lolika:Nista mi nije jasno, ova koju ja znam inace koleginica, ta vidjanja obavlja na pauzi (koju produzi jedno 2, 3 sata), a posle toga se cuje sa muzem, kao duso gde si sta ima, bas sam se danas naradila.
A kakvi bi trebali da budu moji komentari?paradizo:DJE SI PERO!!!!!!!!!!!, DA TE CUJEM SADA, KOJI SU TI KOMENTARI?????