prevara...

@Vanesa

Zainteresovan član
Poruka
192
Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
@Vanesa:
Znam da je tema vec bila,ali bas bih zelela da cujem neke dozivljaje od vas,kako ste saznali,posumnjali,uhvatili,decka/devojku u prevari?Ajde pisite ali iskreno.Tema je ozbiljna
pa obicno se kaze "kad cackas mecku..." Zadnja devojka ili zena sazna ono o cemu vec i vrapci pricaju...sve zato sto nece ili ne zeli da vidi...Pomislim nekad koliko je bolelo ne to sto je bio sa drugom vec sto me gleda u lice i laze...a u lazi su kratke noge...Rastanemo se na nedostojanstven nacin...

BigBrother

Obećava
Poruka
77
Ona mi je sama priznala, a ona mene uhvatila pomocu mobilnog.
Zavisi da li je prevara jednokratna, tada se teze sazna a ako je redovna pa jos sa istom osobom, e za to il` treba da si majstor ili da ti je devojka ekstra glupa....

vracar

Zainteresovan član
Poruka
248
@Vanesa:
Nisam ni jednog decka uhvatila u prevari,za sada.Mozda me nisu varali,a mozda su to i vesto prikrivali!

malecka 80

Početnik
Poruka
15
Nazalost imala sam to ruzno iskustvo, videla sam mu sliku u telefonu, budala slikao je u brusu, neki odvratni zeleni , ona neka blajhana plavusa.... Pokusao je da se izvuce sa pricom "otkud znas da mi nije drug poslato?" .. Budala...a znam jer mu je nov telefon i jos nismo bili stigli da namestimo podesavanja za mms...Elem, puklo je jako i snazno, kao i moje srce, jer ja varala nisam,...a i necu...Nedostaje mi neizmerno ali zivot je takav,... ima raznih bezosecajnih budala...

Rahaela

Početnik
Poruka
14
BigBrother:
Ona mi je sama priznala, a ona mene uhvatila pomocu mobilnog.
Zavisi da li je prevara jednokratna, tada se teze sazna a ako je redovna pa jos sa istom osobom, e za to il` treba da si majstor ili da ti je devojka ekstra glupa....

nemora ženska ili tip biti extra glup da bi je/ga varao redovno.....
važno je kako i koliko dobro to skrivaš....
evo ja znam slučaj gdje on nju vara već dvije godine sa istom ženkom....a ona i dalje ništa nesumlja....dapače,mislim da bi ruku u vatru stavila za njega da je vjeran

lolika

Aktivan član
Poruka
1.001
Nadam se da me decko ne vara, mada sam jednom posumnjala, ali verovatno lazna uzbuna, ma ko zna.
Znam 2 slucaja gde zene varaju svoje muzeve, a oni ni malcice ne sumnjaju. Te paralelne veze kod njih 2 traju vec nekoliko godina. Ne znam kako im uspeva

malecka 80

Početnik
Poruka
15
Da takve primere za paralelne veze znam, imam druga koji ima devojku 100 godina, ali i jednu koju vidja vec godinama jednom, dvaput mesecno. Kaze super se kapiraju i u seksu i u prici. Nikada nije njegova devojka za to saznala. Cak ima i drugi telefon, i broj za nju, mozda i za jos njih ja to vec ne znam

lolika

Aktivan član
Poruka
1.001
Nista mi nije jasno, ova koju ja znam inace koleginica, ta vidjanja obavlja na pauzi (koju produzi jedno 2, 3 sata), a posle toga se cuje sa muzem, kao duso gde si sta ima, bas sam se danas naradila.

twigy

Domaćin
Poruka
4.599
Mislim da mnogi flertuju,pa to preraste u nesto vise ako vredi,i da to prija ako imas stabilnu vezu ili brak,ali treba imati meru....ispricacu vam konkretno ako vas interesuje....

Lucky Luck

Aktivan član
Poruka
1.251
@Vanesa:
Pa desilo se, nije da nije. Kako sam saznao? Pa znao sam...saberesh dva i dva...prosto.Ondak sam pobesneo, zatim se malo smirio, pokupio pinklice i to je bilo to. Shta cesh kad' sa, emotivac :).

Gryphon

Domaćin
Poruka
3.800
c008.gif
I tako ode, zadovoljena polakomljenom masom.
c008.gif

andjela82

Početnik
Poruka
1
Ovo je bas tesko pitanje.. Ja sam prevarila decka jednom i to zato sto sam bila ljuta na njega, ali sam se posle osecala grozno. :(

citajuci www......com svasta mi je palo na pamet 8)

A nisam sigurna da li je mene neko prevario... e sad, pitanje je koliko sam ja to htela da vidim ili nisam

Petar_Pan

Iskusan
Poruka
6.907
andjela82:
Ovo je bas tesko pitanje.. Ja sam prevarila decka jednom i to zato sto sam bila ljuta na njega, ali sam se posle osecala grozno. :(

citajuci www.......com svasta mi je palo na pamet 8)

A nisam sigurna da li je mene neko prevario... e sad, pitanje je koliko sam ja to htela da vidim ili nisam
A koji je tvoj nick tamo?
Mislim nije da mene zanimaju prevare, al vidim da mnogi drugi nose to breme u svojoj glavi...
Zamisli nadjes se sa svojim deckom tamo... :lol:

Petar_Pan

Iskusan
Poruka
6.907
paradizo:
DJE SI PERO!!!!!!!!!!!, DA TE CUJEM SADA, KOJI SU TI KOMENTARI?????
A kakvi bi trebali da budu moji komentari?
Nisam ja bio taj svaler... ako na to mislis... Ja bas ne volim nista na brzinu da radim... A i tesko da bi stigla do mene iz BG-a i nazad za vreme jedne pauze za kafu...