Prevara

Eee, SKVO, drugo je to kad se "šališ da ideš u švaleraciju"!!! Onda, stvarno i odeš! Ovo je pretnja.Po meni ,zasad, samo pretnja sa tendencom da se izrodi u realizaciju....:lol:
pa jes' i to sto kazes. kad je pretnja ozbiljna, to je znak da se malo trgne. opet cu da parafraziram ovu moju: "mozes da im pricas do sutra, ne vredi. tek kad kazes da ces da nadjes drugog, obrate paznju na ponasanje." :lol: ja ne znam, ja tupim do besvesti kad mi nesto smeta...al' nemamo svi isti metodoloski pristup...

Pa cak i da skine stomacinu, koju ce drugu naci spremnu da ga istrpi, ako ni ta njegova nije mogla posle toliko godina...kao to je ono dok pucnes prstima, samo njega klinke cekaju...daj ljudi...:mrgreen:

Kako bi prokomentarisali najavu supruge da ce vas posle petnaest godina baka prevariti sa vec dvadeset godina bivsim ?

Ma to ti je bas nesto kontradiktorno. Sumnjam da je stvarno pozelela da te prevari, verovatno je samo htela da skrene paznju na sebe i na njen trip o nedovoljnoj paznji posvecenoj njoj. U svakom slucju zamisli se, nije tu sve cisto, pazi da takva situacija ne potraje. A gde ima dima moz da bude i vatre. ;)

Pa posle 15 godina braka koga je još briga šta mu radi žena? :dontunderstand:
Jedan moj ortak je posle 6 meseci braka izjavio: "sex u braku - to ti je ko kad spavaš sa bratom od strica!"

Kako bi prokomentarisali najavu supruge da ce vas posle petnaest godina baka prevariti sa vec dvadeset godina bivsim ?
Šta ima da se komentariše, ti nemoj ništa da najavljuješ nego ti nju prevari prvi,
i pravi se lud. U svakom slučaju nemoj da se menjaš, ako joj ne odgovaraš takav kakav si
bolje i nek ide kod nekog drugog. :)
I nemoj da slušaš forumašice one su na njenoj strani. :D

Back