prevara....

ovako,par mojih bivsih su varale momke samnom,problem je u tome kako ja da znam da li sutra moja riba vara mene sa nekim njenim bivsim talambusom!ili je to normalno? mislim cisto me zanima onako...

dr.WOLF:
Sto ribe uvek varaju i to sa bivsim momcima,mislim,ne bas uvek(da se neki ovde ne uvrede) u 80% slucajeva!?

1. ne varaju sve :razz:

2. ako te već privari s bivšin momkom, onda to znači da prema njemu još nešto osjeća :razz:
zaljubljene cure koje su sritne u svojoj vezi nemaju razloga za varanje 8-)

dr.WOLF:
ovako,par mojih bivsih su varale momke samnom,problem je u tome kako ja da znam da li sutra moja riba vara mene sa nekim njenim bivsim talambusom!ili je to normalno? mislim cisto me zanima onako...

Шта да ли нормално? Да те риба вара са бившим? Наравно, па то нам је у опису посла! :lol:

Да ли ти је важно само да ли ће те варати са бившим, или да ли ће те уопште варати?
Ако те буде варала са будућим, онда ником ништа?:lol:

Па ево како: прати је, сачекуј је тајно испред посла, школе или факса, претурај јој по телефону и компјутеру, читај јој мејлове и смс, зови је на сваких 15 минута и тражи да ти достави локацију где се налази и да докаже са ким је, проверавај је телфоном у току ноћи да ли спава или је будна, контролиши да ли можда мирише на неки афтер-шејв, проверавај да нема случајно неку масницу на врату или тако негде, распитуј се код њених другарица, питај комшије кад је синоћ стигла кући....
Има много начина како можеш да се увериш!
И да! Да не заборавим - уживај у вашој вези!!! :twisted:

Hellen:
Шта да ли нормално? Да те риба вара са бившим? Наравно, па то нам је у опису посла! :lol:

Да ли ти је важно само да ли ће те варати са бившим, или да ли ће те уопште варати?
Ако те буде варала са будућим, онда ником ништа?:lol:

Па ево како: прати је, сачекуј је тајно испред посла, школе или факса, претурај јој по телефону и компјутеру, читај јој мејлове и смс, зови је на сваких 15 минута и тражи да ти достави локацију где се налази и да докаже са ким је, проверавај је телфоном у току ноћи да ли спава или је будна, контролиши да ли можда мирише на неки афтер-шејв, проверавај да нема случајно неку масницу на врату или тако негде, распитуј се код њених другарица, питај комшије кад је синоћ стигла кући....
Има много начина како можеш да се увериш!
И да! Да не заборавим - уживај у вашој вези!!! :twisted:

A ko ce da zaradjuje u toj vezi ako on sve vreme provodi na telefonu i raspitajuci se o njoj? To sve proveravanje treba devojka da radi, a on treba da radi, da se bavi biznisom! :D

dr.WOLF:
Hellen,ti mene definitivno,skroz,uopste,1000% ne razumes!

Наравно да те не разумем кад полазиш од погрешних премиса!

Ти би да будеш сигуран у то шта ће се десити у будућности!? То је могао можда само Нострадамус! :lol:

tek 18,pa sad vidim sto se ti i ja ne razumemo,pa ti si jos malo detence,zeleno,jos uvek ti nemas pojma!;-) p.s. nista lose ne mislim i ja bih voleo da imam 18! a sto se tice varanja,moze varaj me,nemam ja nista protiv!:-)

Back