Prevara uzivo-sta raditi?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Zamislite ovo: Dobijete snimak seksa koji se desava uzivo i na tom snimku se nalazi vas partner. Snimak dobijete na mobilni ili komp, nije bitno, znate da se to desava u tom trenutku, znate gde se to desava, i to mesto je blizu vas, npr. mozete kolima ili cak pesice da odete tamo i da ih zateknete na delu. Sta biste radili u toj situaciji? Npr. sumnjali ste da vas partner vara, culi ste neke price ali sad ste dobili dokaz tj. snimak crno na belo i to uzivo. Sta biste radili?

Zamislite ovo: Dobijete snimak seksa koji se desava uzivo i na tom snimku se nalazi vas partner. Snimak dobijete na mobilni ili komp, nije bitno, znate da se to desava u tom trenutku, znate gde se to desava, i to mesto je blizu vas, npr. mozete kolima ili cak pesice da odete tamo i da ih zateknete na delu. Sta biste radili u toj situaciji? Npr. sumnjali ste da vas partner vara, culi ste neke price ali sad ste dobili dokaz tj. snimak crno na belo i to uzivo. Sta biste radili?

Napraviti rijaliti sou, kao Djordje Cvarkov kad je naredio babi da snimi frau Silovicku i Ziku u kokosinjcu pokrivenom kamerama... :zcepanje:

Физички бол наносиш тренутно, дакле ако је неко безобразан а није ниво да се цимаш са њим на психичком делу ти му онда груни шамар, а како се не треба спуштати тако ниско да удариш жену, а тај лик реално ништа није крив да би њега пеглао, ја бих искулирао то у тренутку, али би после кренула игра на психичком делу, одрао бих је ту.

Физички бол наносиш тренутно, дакле ако је неко безобразан а није ниво да се цимаш са њим на психичком делу ти му онда груни шамар, а како се не треба спуштати тако ниско да удариш жену, а тај лик реално ништа није крив да би њега пеглао, ја бих искулирао то у тренутку, али би после кренула игра на психичком делу, одрао бих је ту.

Zasto bi je odrao, samo raskines, i toliko.

odmah na lice mjesta sa Karamelom
da ne bude poslije: zar vjeruješ više svojim očima nego meni
hm

Apsolutno zavisi od toga koliko mi znaci taj partner u zivotu za to sta bih dalje uradila, znaci da razno mi pada na pamet od konkretne situacije u kojoj smo "kao trenutno", od onoga koliko mi znaci, do onoga sta planiram sa njim i u kojoj smo fazi...

Prika, da te ne znam mislio bi da si ti onaj murijak sto je snimak ono dvoje kod Arene pustio na net... :lol: Eh, pa Suzana Mancic bi jedva cekala da neko distribuira njene snimke, a obicni ljudi od toga zaziru... :D

...a poshto mi forumashi nismo obichni smrtnici otvoritjemo posebnu temu sa explicitnim sadrzajem...za ovekovechenje lika und dela...i tela :lol:

- - - - - - - - - -

e, ovo bi bilo nisko i bespotrebno
i nezrelo
i svašta još

...i baki i deki :lol:

Back