Vidim da si od od pre mesec i nesto clan.
d1,nemam nazalost,ne mogu sada da odgovaram a i pisao vec ranije o tome.
Bila tema,mozda i ova ista,pa je "izvucena"...
Tek,pa niti ocekujem da mi kaze:Ej srecice(ma ako mi kaze to SRECICE,znacu i bez da mi kaze,hahhahahha...da se nasalim malo)srela sam tipa boli glava,bolji dasa od tebe...Taman posla da mi kaze.Ili ja njoj.To je vec idiotizam.Cuti i radi.Zene su po tom pitanju mnogo diskretnije,pametnije cak!Cute i rade.A mi muski,ma mi nismo ljubavnici ako za to ne znaju tri sela okolo sa sve mahalama.Cast izuzecima.
Jedno znam,ako zena hoce da te prevari(uh,kako ne volim tu rec,odvratna je,ali stvarno!) moze bre NATO da je 24 sata cuva,jok,nista od tog...
Prema tome,sto se manje opterecujes tim pitanjem(ovo ne licno TI,ne znam ni dal si ozenjen) manje cete boleti glava.
I jos nesto znam:
Kazu,ma bila je ovakva,onakva,radodajka,sad bre domacica!
Jes,al kad bi se lagali.navikne li pas na kasapnicu,ne odrece je se vise,pa taman mu kilo meso dnevno davali.
Srecan brak je srecan brak...kazem,mora u zivotu da naidje...pa ajde ti:
Ozenis se,imas super zenu,decu,materijalno osigurani,slazete se u sexu,i dodje prilika da upoznas,recimo neku glumicu,pevacicu,sta li vec,na koju okidas.I sta sad,ako bi ona htela,ti ne bi hteo?Jer imas srecan brak?Pa ko ti brani da imas srecan brak i posle?Opasnost postoji ako se zaljubis.Tu vise srece nema,ako na vreme ne rascistis.Sve dok je samo kres varijanta,ok je.....
Sta ti mislis,da zene ne znaju da ih muzevi varaju.I obrnuto.Iz ovih ili onih razloga,nekom odgovara ,nekom ne(ti se razvode).Znas kako se kaze:Idi,al da porodica ne trpi...i tako i biva,u vecini slucajeva.I ima jos jedna narodna(mnogo ih volim jer su umne i bezbroj se puta u zivotu dokazale kao tacne):
Dok zenu ne opale jos dva para jaja pored tvojih,zena u Raj ne moze otici...
I tako je,a mi mozemo do jutra da se dokazujemo i polemisemo ko je u pravu ko nije.Pre ili kasnije,zivot nas demantuje.....