muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
A šta si ti? Psiholog? Da je postojala ljubav...Medjutim , nakon prevare emocionalne i sexualne dali zaista mislis da je moguce vratiti ljubav ''na staro mesto'' ? KOJE MESTO?
Da je postojala do prevare ne bi ni doslo . Tu je vec postojala PRAZNINA a tome se niko ne vraca . Mozda fizicki u nekim slucajevima ali mislim da bi to bilo ogromno PONIZENJE I BEDA za onog koji se boji da bude ostavljen i pristaje na NISTA .
Jooooj... A šta je to ljubav? Kakve su relacije između ljubavi i prevare? Jel onakve kakve smo mi odrerdili da jesu po svome slobodnom mišljenju i nahođenju? Ili po pravilima balkanskog, primitivnog, malograđanskog, nedotupavnog, sveznajućeg, nadobudnog, sujetno-agresivnog, plačipichkastog mentaliteta.
Joooj, povređen(a) sam i prevaren(a) jer je moj(a) životni(na) saputnik(ca) istrljao(la) svoje međunožje na drugom mestu.
Ma šalim se.
Svaki deo vašeg partnera ili partnerke pripada vama i oni nemaju pravo na slobodno raspolaganje sa sobom i svojim delovima.
Šta bi oni da probaju i ispune u svome životu i šta je njima možda i važno to se nas ne tiče.
A u prilog nam ide i zakon i moral i mentalitet i glupost... jedino se medicina nešto kurobeca. Ma ko j-be medicinu.

...radoznalost je ubila macku