Prevara - jos jedna perspektiva

Gryphon:
c008.gif
Pa otklud ovakvo pitajne na ovoj temi, iz neba pa u rebra. A ovde retko ko zalazi.
Nisam ti ja stomatolog shta se kezis? Prica je bila koliko sam razumela ako kontaktiras sa dvojicom u isto vreme preko PP a zelis...da li je to prevara

Petar_Pan:
Situacija: Kao muvate sa nekim na forumu... i muvate se sa jos nekim... i onda taj neko dodje i kaze "Varas me"... :shock: A usput niste ga jos ni upoznali...
:lol: :lol: :lol: koji trip :shock:

Petar_Pan:
Da li bi vi:

1. Uvazili tu osobu i njene zelje... i time u neku ruku postali papucar... pa cak i vezan u neku ruku i muvali se samo sa tom jednom osobom... ali bi je ispostovali i imali vece sanse kod nje...

2. Ili bi rekli... stvarno nije ni vreme ni mesto da se takve price vode... I malo je bezveze toliko se vezati i glumeti vernost osobi koju ni ne poznajem...

ne bih uvazila.cesto sam sa nekoliko ljudi na pp i mislim da nema svrhe da se nekome pravdam o cemu pricam sa tamo nekim na pp,mail,ili sta god...i to ni za rl a kamoli za vl :roll:
to se tice samo mene.:neutral:

pero kada ti je onaj rekao da si prso mislim da je delimicno bio u pravu
kada sam procitala tvoj problem gotovo da sam zanemela
a ako moram da objasnjavam : moje misljenje je da otkacis tu osobu 100%
pa bre varaju se ljudi u lepim i dugim pravim vezama a ne preko foruma, pa u varanju je car ;)
ne stvarno to da se dopisujes i sa drugima uopste nije varanje, to je kao da kada imas devojku ne smes vise ni jednu da upoznas - kakva glupost!!!!

Anele:
pero kada ti je onaj rekao da si prso mislim da je delimicno bio u pravu
kada sam procitala tvoj problem gotovo da sam zanemela
a ako moram da objasnjavam : moje misljenje je da otkacis tu osobu 100%
pa bre varaju se ljudi u lepim i dugim pravim vezama a ne preko foruma, pa u varanju je car ;)
ne stvarno to da se dopisujes i sa drugima uopste nije varanje, to je kao da kada imas devojku ne smes vise ni jednu da upoznas - kakva glupost!!!!
Nebulozna glupost... :lol:
Hvala na odgovoru...

Back