Preuvelicavanje zenske lepote

Veoma jednostavno.
A ja nisam niciji besplatan terapeut. To da se zna, ovako. Niko nije moj, niti sam ja duzan da budem tudj po bilo kojoj osnovi i da seje ves iz svog zivota po mojim olecima. Samo si se precenila u vezi mene i to je to. Lekcija naucena. Nadji drugaricu i ispricaj se s njom.
evo ja ću ti reći kad niko neće
ako mi objave
na pogrešnu si se istresao
trebao si na onu što si preti dovodjenjem drugarica da ti se smeju
i na onu što te prati kao zao duh
to su kvarne osobe, a ne meduza

Ti onda naplaćuj
Pa vidi, mnogi su mi rekli da bih bio dobar psiholog, ali ja to ne shvatam kao kompliment. Umem da izdvojim energiju i prostor za nekoga nekad i posvetim paznju i saslusam, jer smatram da je to deo zdravog odnosa. Ali samo sa osobama sa kojima imas nesto. I mislim da to jeste kvalitet, ali mnogi to vole da pokusaju da eksploatisu. Ja sam tu no no. Pogotovu onlajn igre. Hoces nesto bliskiije samnom, zna se kako se to radi. Ovako? Da, bude svasta. I?

Ko te napada?
Pa ti sam sa sobom sada pricas
I dok to radis istrkeljises vise nego sto sam ja ikada rekla.
A da ne kazem da celoj prici dodas notu dramaticnosti i obavezno mora biti neko los i neko dobar , crno i belo, i nema nista iznedju.
Prosto ne postoji. Ne postoji opustenost i ne postoji caskanje kao takvo a da iza njega ne postoji neka korist.
Naravno, ispricaj tako da ispadnes jadan i eksploatisan.
Sto da ne.

Cuj, posledice svojih postupaka.
😅
To mi sad lici na onog koji mi je rekao, ja sam najbolji frajer sa kojim si bila.
Prosto kad neko sebe dozivi kao neku nagradu i nesto najbolje sto moze drugome da se desi, a to ne ume da iskaze a da ne ponizi pre toga.
Meni je to zanimljiv fenomen.

evo ja ću ti reći kad niko neće
ako mi objave
na pogrešnu si se istresao
trebao si na onu što si preti dovodjenjem drugarica da ti se smeju
i na onu što te prati kao zao duh
to su kvarne osobe, a ne meduza
Neka meduza sama odluci gde zeli da se postavi u vezi mene i kako.
Doduse odlucila je i to jos pre. Sad je potvrdila, njen izbor, postovanje. Sve najlepse.
Ti? Ko si ti? Zao ili dobar duh iz lampe?

Neka meduza sama odluci gde zeli da se postavi u vezi mene i kako.
Doduse odlucila je i to jos pre. Sad je potvrdila, njen izbor, postovanje. Sve najlepse.
Ti? Ko si ti? Zao ili dobar duh iz lampe?
Odlucila sam potpomognuta tobom i tvojim obracanjem meni. Nisam glupa, shvatam i postujem.
Prosto necu da dozvolim da me neko razvlaci.
Msm da ne zasluzujem to.
Bolje da se povucem dostojanstveno.

Па, нико од нас не може да се похвали животом за роман, пошто сви проводимо доста времена овде. Тако да... Немојте да се заваравамо. Или самозаваравамо што је још горе.
20220702_174742.jpg

Dovoljno za sreću, ugledala nebo! <3

Back