- Poruka
- 71.411
Ma da. Najbolje tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jokopa kliknuli ste
Ti onda naplaćujVeoma jednostavno.
A ja nisam niciji besplatan terapeut. To da se zna, ovako. Niko nije moj, niti sam ja duzan da budem tudj po bilo kojoj osnovi i da seje ves iz svog zivota po mojim olecima. Samo si se precenila u vezi mene i to je to. Lekcija naucena. Nadji drugaricu i ispricaj se s njom.
evo ja ću ti reći kad niko nećeVeoma jednostavno.
A ja nisam niciji besplatan terapeut. To da se zna, ovako. Niko nije moj, niti sam ja duzan da budem tudj po bilo kojoj osnovi i da seje ves iz svog zivota po mojim olecima. Samo si se precenila u vezi mene i to je to. Lekcija naucena. Nadji drugaricu i ispricaj se s njom.
Pa vidi, mnogi su mi rekli da bih bio dobar psiholog, ali ja to ne shvatam kao kompliment. Umem da izdvojim energiju i prostor za nekoga nekad i posvetim paznju i saslusam, jer smatram da je to deo zdravog odnosa. Ali samo sa osobama sa kojima imas nesto. I mislim da to jeste kvalitet, ali mnogi to vole da pokusaju da eksploatisu. Ja sam tu no no. Pogotovu onlajn igre. Hoces nesto bliskiije samnom, zna se kako se to radi. Ovako? Da, bude svasta. I?Ti onda naplaćuj
Ma ja to onako.Ne rade vam klikovi.
Ovaj član je ograničio ko može pregledati njen kompletanMa ja to onako.
Imam visak vremena, pa me tera na razmisljanje cak mi i prija analiza
Neka meduza sama odluci gde zeli da se postavi u vezi mene i kako.evo ja ću ti reći kad niko neće
ako mi objave
na pogrešnu si se istresao
trebao si na onu što si preti dovodjenjem drugarica da ti se smeju
i na onu što te prati kao zao duh
to su kvarne osobe, a ne meduza
Pa nema sta da se pogleda hahahhaa.Ovaj član je ograničio ko može pregledati njen kompletan
Odlucila sam potpomognuta tobom i tvojim obracanjem meni. Nisam glupa, shvatam i postujem.Neka meduza sama odluci gde zeli da se postavi u vezi mene i kako.
Doduse odlucila je i to jos pre. Sad je potvrdila, njen izbor, postovanje. Sve najlepse.
Ti? Ko si ti? Zao ili dobar duh iz lampe?
ja sam kao mali utvrdio da vi ženske dole nemate ništa, zato i meni čudno to veličanje a nemate NIŠTA?Pa nema sta da se pogleda hahahhaa.
Nije to insta![]()

.
da dozvolim da me neko razvlaci.

Pa ti ai od malena napredan bio heheheja sam kao mali utvrdio da vi ženske dole nemate ništa, zato i meni čudno to veličanje a nemate NIŠTA?![]()
Pa ti ai od malena napredan bio hehehe

Па, нико од нас не може да се похвали животом за роман, пошто сви проводимо доста времена овде. Тако да... Немојте да се заваравамо. Или самозаваравамо што је још горе.
rado ali ne postizavam ni ovo sadHocesi biti i moj meniđer?
Ko je Stojko, ako sme da se pita?rado ali ne postizavam ni ovo sad
pune rukeposla,glave ne dižem